- 29 Temmuz 2018
- 79
- 23
- 88
- 32
- Konu Sahibi Umutbekcisi
-
Ben onu bi anlık sinirle soyledim suan cok pismanım beni ne kadar cok sevdigini biliyorum ama resim paylasınca engelledi heryerden cok sinirliydi 1 hafta oldu donermi sizceSeven terketmez, seninle bu sekilde bir hayata hazir degilim dedirttiren insanla yurumeyin zaten bos verin yolu acik olsun ve lutfen siz hattinizi degistirin ondan once
Bir anlık sinirle dedim ama sonra gönlünü aldım gelince konusucaz dedi tatilde konusuyorduk ara sıra whatsappta resim paylasınca engelledi beni dinlemiyorsun bana yapma dediklerini yapıyorsun dedi kararım kesin dedi cok üzgünüm yemek yok uyku yokSeninle bir hayata hazır degilim demissiniz siz zaten. Eee neyin uzuntusu bu ?
sanirim ona pismanliginizi belli etmissiniz ama bir kez daha deneyin mesaj yazin daha cok onu cok sevdiginizi hissettirenonun kalbini yumusatabilecek mesajlara yer verip deneyinBen onu bi anlık sinirle soyledim suan cok pismanım beni ne kadar cok sevdigini biliyorum ama resim paylasınca engelledi heryerden cok sinirliydi 1 hafta oldu donermi sizce
O ayrılık konusmasında hersyi soyledim sus dedi ne dersen de bu sefer ikna olmucam dedi zamana bıraktım ama her gecengün ömrümden gidiyor sankisanirim ona pismanliginizi belli etmissiniz ama bir kez daha deneyin mesaj yazin daha cok onu cok sevdiginizi hissettirenonun kalbini yumusatabilecek mesajlara yer verip deneyin
Bişey olmaz. Ölmezsin.Bir anlık sinirle dedim ama sonra gönlünü aldım gelince konusucaz dedi tatilde konusuyorduk ara sıra whatsappta resim paylasınca engelledi beni dinlemiyorsun bana yapma dediklerini yapıyorsun dedi kararım kesin dedi cok üzgünüm yemek yok uyku yok
Kac yasindasiniz ?Bir anlık sinirle dedim ama sonra gönlünü aldım gelince konusucaz dedi tatilde konusuyorduk ara sıra whatsappta resim paylasınca engelledi beni dinlemiyorsun bana yapma dediklerini yapıyorsun dedi kararım kesin dedi cok üzgünüm yemek yok uyku yok
2,5 yıldır birlikteyiz uslubunuzdan dolayı cok kırıcı oldugunuzu bilmenizi isterim. Niyetim asla kötü degildi ben kapalıyım hosuna gider elbise dedim güzel bisey yazar dedim boyle olacagını bilmedim lafını dinlemedigim ve benim yapmasını istemedigim syleri yaptıgımı soyleyerek benden ayrıldıBişey olmaz. Ölmezsin.
İliskinizin sonunu sen hazirlamissin. Simdi hayıflanmak bana pek samimi gelmiyor. Hadi ilk sözü bir anlık sinirle söyledin, peki uzun tatil yapacagini neden gizledin, kızacagını bile bile neden fotografini onu,tahrik etmek icin paylastin.
Taktiğin ters tepmiş. Geçmiş olsun.
Ama fotografi paylasirken hosuna gitmeyecegini biliyordun zaten degil mi? Sonucta 2.5 yildir birliktesiniz!!!2,5 yıldır birlikteyiz uslubunuzdan dolayı cok kırıcı oldugunuzu bilmenizi isterim. Niyetim asla kötü degildi ben kapalıyım hosuna gider elbise dedim güzel bisey yazar dedim boyle olacagını bilmedim lafını dinlemedigim ve benim yapmasını istemedigim syleri yaptıgımı soyleyerek benden ayrıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?