Meraba arkadaslar benim sevdigim biri var evlenmek istiyoruz fakat benim ablam nisanli yeni nisanlandi evlenmesinede iki sene var babama biraz konuyu actik kesinlkle ablam evlenmeden vermem dyo fakat erkek arkadasim beklemiyo ve ayrildik ikmzde aci cekiyoruz bna yol gosterin cok aci cekiyorum napabilirim.((((((
Meraba arkadaslar benim sevdigim biri var evlenmek istiyoruz fakat benim ablam nisanli yeni nisanlandi evlenmesinede iki sene var babama biraz konuyu actik kesinlkle ablam evlenmeden vermem dyo fakat erkek arkadasim beklemiyo ve ayrildik ikmzde aci cekiyoruz bna yol gosterin cok aci cekiyorum napabilirim.((((((
Yok kacma gibi bi niyetim yokta ;((( off offff neden anlayisli olmazki ailelerbenm bir arkadaşım vardı evlenmek istediği çocula arasında uçurum vardı kültürel manada babası asla vermez dedik.vermezdi de.kendi hiçbişy yapmadı amcası halası babsıyla konuştu kız iki aya evlendi şimdi mutlu.
sende babanın sözüne itimad ettiği ,sevdiği saydıgı kım varsa konuş annen de yardım etsin.ancak boyle olur bu iş.
sakın kaçma ha :)))
inşalh hakkında hayırlıysa olur canım bu iş.
onların da rızası olmalı mutlaka.
Yok kacma gibi bi niyetim yokta ;((( off offff neden anlayisli olmazki aileler
Cocuk daha askerlik yapcak bide olan bana oluyo ben beklemek zorunda degilm dmi ama oncden yapsaydi askerligi smdi acisini ben cekiyorum ;(((
Arkadasim sacmalama ne intihari. Artik intihar haberleri okumaktan iyice psikolojim bozuldu. Hersey nasip kismet. Demek ki daha zamanin gelmemis. Ne var yani 30 una kadar daha bekar kalsa.. Seven insan bekler hem. Biraz daha sabredin, zaten az kalmis evlenmesine, sira sana da gelecek elbet.[QUOTE="ahsen1212, aynen gercekten cok kotuyum kendmi hic iyi hissetmiyorum intihara bile kalkistim artik dusunmekten hasta oldum ayakta duramiyorum erkek arkadasim 28 yasinda benn 22 cocuk 30 una kadar benimi beklicek nolr akil verin yok durumlari yokmus yok millet ne dermis ya biz nolcaz aci cekiyoruz artik aklim drdu olmek istiyorum ;(((
Babanın nedir düşüncesi bilemem ama yaşın çok genç.Ne diye acele ediyorsun anlamış değilim.erkek arkadaşında 30 da evlense ne olur.Seni beklemeyen,öücadele etmeyen adam için boşa üzülme.Sırf evlenmek olsun diye evlenmek isteyen bir adam işte.Bu işin maddi tarafı da var.Baban belki nişanlı kızı evlendirmek istiyor öncelikle.Üstüste masraf yapmak istemiyordur.Yaşının küçük olduğunu da göz önünde bulunduruyordurçSana şu an herşey toz pembe.Sen sadece olayın,sevdiğimle evleneyim tarafından bakıyorsun.Bu kadar gözün kör olmasa,intihar etmeyi düşünecek kadar dünyadan uzak olmazdın.Hayat bir erkek üzerine mi kurulu senin için.Meraba arkadaslar benim sevdigim biri var evlenmek istiyoruz fakat benim ablam nisanli yeni nisanlandi evlenmesinede iki sene var babama biraz konuyu actik kesinlkle ablam evlenmeden vermem dyo fakat erkek arkadasim beklemiyo ve ayrildik ikmzde aci cekiyoruz bna yol gosterin cok aci cekiyorum napabilirim.((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?