Lutfen yardim edin 😔

Eşinin yerinde olsam o lafı söylediğine pişman ederim,burnundan getiririm hatta boşasa haklı... madem pişmansın kapı orda derim.

Kizlar lutfen bana bi akil verin. Ortaokuldan arkadasim var erkek cok cok samimiyizdir senli benli. Esim onunla konusmalarimdan cokbuyuk olay cikardi. Ortaokul grubumuzdan tek evli benim. Dalga gectiler sakalastik gulduk dedim birdaha sizin gibi hic olamicam ayrilsam da adim dula cikar yine sizle rahat gorusemem yazdim dul nedir ya kaldimi bu devirde hala bu kelime sapikmisiniz yaa falan yazdi arkadasim esim buraya cok takildi sen dul olurum derken neyi kastettin falan diye. Ama bizim aramizda kotu hicbir konusma gecmez. Ben nasil izah edecegim yardim edin deve kini vardir esimde lutfen bi akil verin 😥😥
Dul eşi vefat edene deniliyor. Eşinden ayrılmış insanın da kimliğinde bekar yazıyor. Kusura bakmayın da çok avam bir konuşma.

Eşiniz neden sizin ortaokul grubunuzu okuyor? Çok büyük saygısızlık yaptığı. Evet söylediğiniz hoş değil ama eşinizin sizin özel grubunuzu okuması yanlış. Hiçte sevmem dul lafını.

Son düzenleme:
Ne bicim konusuyorsunuz yahu, sizin gibi arkadasim olsa direk dışlarim.
Eşiniz de hakli ne bicim sacma muhabbet donduruyorsunuz milletin icinde. Hani aslinda evlendigime pişmanim, esimi sevmiyorum eski hayatima donecegimi bilsem bosanirim ama dul olmayayim diye evliyim diyorsunuz resmen.🤮

Ne boş.muhabbet. dul tamamen gaf da. Sizin gibi olamıycam derken pişmanlık var gibi. Hangi eş rahatsız olmaz. Eşin çokkl samimi kız arkadaşına yazsa ne düşünürdün? Eşin unutmaz bunu ben söyleyim.

Adim dula çıkar sapıkmısın demiş oda ne alaka ne kadar boş beleş bir muhabbet ya lisede yapmazdk böyle muhabbetler

Biraz o bekar arkadaşlarınızdan uzaklaşıp evli bir kadın gibi davranın. Evlilik yolunda giderken bu bekarlığa ozenmek niye ? Dua edin o gruba bu zamana kadar müdahale etmemis. Eşiniz haklı bende böyle bir mesaj görsem eşimden şüphe eder sevgisini sorgulardim neyse siz hatanizi biliyorsunuz. Eşinizi en iyi tanıyan sizsiniz ve gönül alma konusunda hos bir ortam kurup sakince konusup izah edebilirsiniz.

Back
X