• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kotuyum bana yardim edin;((

sedmiray

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
6
0
1
33
Meraba arkadaslar benim sevdigim biri var evlenmek istiyoruz fakat benim ablam nisanli yeni nisanlandi evlenmesinede iki sene var babama biraz konuyu actik kesinlkle ablam evlenmeden vermem dyo fakat erkek arkadasim beklemiyo ve ayrildik ikmzde aci cekiyoruz bna yol gosterin cok aci cekiyorum napabilirim.:(((((((

Meraba arkadaslar benim sevdigim biri var evlenmek istiyoruz fakat benim ablam nisanli yeni nisanlandi evlenmesinede iki sene var babama biraz konuyu actik kesinlkle ablam evlenmeden vermem dyo fakat erkek arkadasim beklemiyo ve ayrildik ikmzde aci cekiyoruz bna yol gosterin cok aci cekiyorum napabilirim.:KK43:((((((

iki sene uzun bir zaman birkaç ay olsa neyse

aileler etraf ne der evde mi kaldı diye söylentiler olmasın diye sıra ile vermek istiyorlar ama bence nasibi olan gitmeli

ailenizde babanızın çok sevdiği biri var mı, o aracı olup babanızla konuşup ikna etmeye çalışsın bence

onları araya sokun , siz tek başınıza halledemezsiniz

[QUOTE="ahsen1212, aynen gercekten cok kotuyum kendmi hic iyi hissetmiyorum intihara bile kalkistim artik dusunmekten hasta oldum ayakta duramiyorum erkek arkadasim 28 yasinda benn 22 cocuk 30 una kadar benimi beklicek nolr akil verin yok durumlari yokmus yok millet ne dermis ya biz nolcaz aci cekiyoruz artik aklim drdu olmek istiyorum ;(((

Meraba arkadaslar benim sevdigim biri var evlenmek istiyoruz fakat benim ablam nisanli yeni nisanlandi evlenmesinede iki sene var babama biraz konuyu actik kesinlkle ablam evlenmeden vermem dyo fakat erkek arkadasim beklemiyo ve ayrildik ikmzde aci cekiyoruz bna yol gosterin cok aci cekiyorum napabilirim.:KK43:((((((

Ablanız nişanlıymış zaten. Bu durumda evde kaldı tasası olmaz. Düğün işi kısmet işi. kısmeti gelen evlenir. Madem konuyu açmışsınız babanıza ciddiyetinizi de ifade edin. Eğer sevdiğin kişi evliliğe hazırsa (maddi manevi) ailenizle ciddi bir şekilde konuşun tavsiyem biraz da sabredin. Kısmetse kimse itiraz edemiyor.

benm bir arkadaşım vardı evlenmek istediği çocula arasında uçurum vardı kültürel manada babası asla vermez dedik.vermezdi de.kendi hiçbişy yapmadı amcası halası babsıyla konuştu kız iki aya evlendi şimdi mutlu.

sende babanın sözüne itimad ettiği ,sevdiği saydıgı kım varsa konuş annen de yardım etsin.ancak boyle olur bu iş.

sakın kaçma ha :)))

inşalh hakkında hayırlıysa olur canım bu iş.

onların da rızası olmalı mutlaka.

benm bir arkadaşım vardı evlenmek istediği çocula arasında uçurum vardı kültürel manada babası asla vermez dedik.vermezdi de.kendi hiçbişy yapmadı amcası halası babsıyla konuştu kız iki aya evlendi şimdi mutlu.

sende babanın sözüne itimad ettiği ,sevdiği saydıgı kım varsa konuş annen de yardım etsin.ancak boyle olur bu iş.

sakın kaçma ha :)))

inşalh hakkında hayırlıysa olur canım bu iş.

onların da rızası olmalı mutlaka.
Yok kacma gibi bi niyetim yokta ;((( off offff neden anlayisli olmazki aileler

evde kaldı demeseler de onun düğünü neden olmuyor acaba erkek tarafı pek istemiyormu derler

millet çok meraklı laf yapmaya bacım , ne yapar eder bir şey bulurlar

[QUOTE="ahsen1212, aynen gercekten cok kotuyum kendmi hic iyi hissetmiyorum intihara bile kalkistim artik dusunmekten hasta oldum ayakta duramiyorum erkek arkadasim 28 yasinda benn 22 cocuk 30 una kadar benimi beklicek nolr akil verin yok durumlari yokmus yok millet ne dermis ya biz nolcaz aci cekiyoruz artik aklim drdu olmek istiyorum ;(((
Arkadasim sacmalama ne intihari. Artik intihar haberleri okumaktan iyice psikolojim bozuldu. Hersey nasip kismet. Demek ki daha zamanin gelmemis. Ne var yani 30 una kadar daha bekar kalsa.. Seven insan bekler hem. Biraz daha sabredin, zaten az kalmis evlenmesine, sira sana da gelecek elbet.

Seven insan bekler sevgilin ayrıldıysa senin derdinde değil bi an önce evlenme derdinde sanki 10 sene bekleyecek benim garip 3 sene bekledi

Evlilik isi sirayla olmaz.Kismet kader isidir.Nasibi olan evlenir.Ablani niye bekliyorlarsa..Sozu gecen bir buyuk sana destek olsunda baban hatasini gorsun.

Babanizin ilk tepkisi gayet normal, dogru olmasada... Asil eski Sevgiliniz evlenilecek adam degilmis... Bukadar cabuk pes mi edilir, hemen yari yoldami birakilir? Sizin icin hicmi savasmiYcak? Ilk engelde sizi yari yolda birakmis... Bunun icin ayrilinirmi? Sevgi bunun neresinde? Seven insan beklerde, savasirda... Babaniz belki bir iki diretmeye ikna olacakti... Ama bence hazir Yollariniz ayrilmis sizde intahar edeceginize sükredin ki, size en basit bi durumda sahip cikamayan bi adamdan kurtulmussunuz...:KK14:

Bende arkadaşa katiliyorum her sorunda seni terk edecek bir adamla bencede evlenmemelisin babani ikna etmek icin aile buyuklerini araya sokabilirdin ama simdi Kim icin araya sokacaksin sevgilin zaten senden ayrilmis

Baban eminim bi kac direkmeye ikna olurdu. basta hepsi oyle der.
Sevgiliniz biraz cabuk pes etmis.

Babanın nedir düşüncesi bilemem ama yaşın çok genç.Ne diye acele ediyorsun anlamış değilim.erkek arkadaşında 30 da evlense ne olur.Seni beklemeyen,öücadele etmeyen adam için boşa üzülme.Sırf evlenmek olsun diye evlenmek isteyen bir adam işte.Bu işin maddi tarafı da var.Baban belki nişanlı kızı evlendirmek istiyor öncelikle.Üstüste masraf yapmak istemiyordur.Yaşının küçük olduğunu da göz önünde bulunduruyordurçSana şu an herşey toz pembe.Sen sadece olayın,sevdiğimle evleneyim tarafından bakıyorsun.Bu kadar gözün kör olmasa,intihar etmeyi düşünecek kadar dünyadan uzak olmazdın.Hayat bir erkek üzerine mi kurulu senin için.

Back
X