çok kötüyüm bebeğimi kaybettim...

badedilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
25
3
36
İzmir
Ona okadar alıştık ki eşim ve ben bugün kalp atışlarının durduğunu öğrenince yıkıldık eşim bana destek için allahtan ne yapalım yine olur desede içi yanıyor gözleri doluyordu :((( biryandan bebeğime aglarken biryandan ise kürtaj korkusu yaşıyorum çünkü ilk kürtajım 10 haftalık bebeğim günlerce kanamalı yattım parçalar düşürdüm pıhtı şeklinde hep direndim bebeğim için ama başaramadık malesef şuan kendimi boşlukta hissediyorum bitkin ve yorgun bu süreç nasıl gecicek peki birdaha anne olabilecekmiyim acebalar beynimi kemiriyor....:(((((((

:çok üzgünüm: çok üzüldüm canım...Allah sabır versin...zaman herşeyin ilacıdır..

inanmaya,Allah'a dua etmeye devam edin,hayırlısıyla yeniden anne olursun inşallah...

allah size uzun ömür versin,sağlık versin ,inşallah toparlanırsınız kısa zamanda

canım benım oncelıkle cok cok gecmıs olsun rabbım sabır versın.ama kendını cok yıpratma cunku dusuk yaptıktan sonra hemen hamıle kalan cok kısı var en gec 6. ayda hamıle kalanları cok okudum.bazıları ıse ılk ayda bıle hamıle kalabılıyor.oyuzden sıkma canını.rabbım saglıklı ve hayırlı evlat versın hepımıze.ben daha hıc hamıle kalamadım.en azından hamıle kalabılıyorsun.oyle dusun.rabbım bebegıne en kısa zamanda yenıden kavusturur ınsallah senı

Allahım sabrını versin.. Çok Üzüldüm :Saruboceq: Geçmiş Olsun

Sağol hepinize teşekkür ederim destekleriniz için rabbime sıgındım takdir diyorum .Allah kimseye yaşatmasın çok acı duygu inşallah bilinçlendik şimdi enazından birdaha evlat sahibi olmaya allah bize nasip ederse hazırlıklı olucaz...

çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda hamiş kalırsın tekrar ve bu defa kucağına almayı nasip eder rabbim ..

Ona okadar alıştık ki eşim ve ben bugün kalp atışlarının durduğunu öğrenince yıkıldık eşim bana destek için allahtan ne yapalım yine olur desede içi yanıyor gözleri doluyordu :((( biryandan bebeğime aglarken biryandan ise kürtaj korkusu yaşıyorum çünkü ilk kürtajım 10 haftalık bebeğim günlerce kanamalı yattım parçalar düşürdüm pıhtı şeklinde hep direndim bebeğim için ama başaramadık malesef şuan kendimi boşlukta hissediyorum bitkin ve yorgun bu süreç nasıl gecicek peki birdaha anne olabilecekmiyim acebalar beynimi kemiriyor....:(((((((
benimde ilk bebeğim 10 haftalıkken düştü..kürtaj oldum...ama inan bana bir daha adet olmadım...yani hemen arkasından hamile kaldım...şimdi kızım 9 yaşında...:nazar::nazar::nazar:

ben tam düşüremedim gece acilen kürtaj alındım cuma akşamı bugün pazartesi regl gibi kanamam var henüz istiratteyim zaman neyi göstericek bilemiyorum...inşallah tekrar yasarım birde ben şunu anladım aile büyüklerinin desteyide cok önemli bazen kırıcılık olabiliyor buda yıpranmış bir anneyi aceba anne olamıcakmıyım diye düşündüüyor...

Back
X