• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm ben şuan

cuzdan karistirmak ne demek? ne kadar ayip.
Cuzdani karistirma telefonu karistirma peki bu gercekler nasil ortaya cikacak? Al iste eger kiz gormeseydi nerden bikecekti.arkadasim su konuda artik hemfikir olalim her erkek ayni degil bazilarinin elini ensesinden cekmeyeceksin.

Yooo gezsin dolaşsın, hiç ses etme. O konuyu açmadan açma, elbet evine gelecek. Hiç bir şey olmamış gibi davran. Eğer o açarda sinirlenirse, ben eski erkek arkadaşımın hatıralarını saklasam ne hissederdin diye sor, neticede seni sevdiğim için kıskandım de. Ama uzatma, madem seni sevmediğini düşünüyorsun ve sevsin istiyorsun ona huzurlu bir hayat sun ki senden vazgeçemesin.
Şöyle biz çok aniden evkendik onada hak veriyorum daha evliliğe alışamadı ben de alışsmadım. Ben alışmsya çalılıyorum diyo. Boşanalım bide dedim yok dedi. Ama o hafıza kartını cüzdanında saklaması ağrıma çok gitti. Keşke söylemeseydin aşırı pişman oldum

Cuzdani karistirma telefonu karistirma peki bu gercekler nasil ortaya cikacak? Al iste eger kiz gormeseydi nerden bikecekti.arkadasim su konuda artik hemfikir olalim her erkek ayni degil bazilarinin elini ensesinden cekmeyeceksin.
Aynen öyle. Ben durup dururken yapmıyorum ki bunu

Aynen öyle bide kzııyo bana. Tamsm karıştırmamsm gerekirdi haklı orda ama bana bunu yaptıran kendisi
Evli insanların bir şeyler saklama ihtiyacını saçma buluyorum.
Elbet kendine ait bir özeli olacaktır ama bu gizli değil.
Eşimin bir evrak çantası vardır, bilirim beni ilgilendirmez ve rica etti.
Bu güne kadar dokunmak aklıma gelmedi.
Ama tırım tırım bir şeyler kaçırsa, oraya buraya habersiz eşya sokuştursa değil evrak çantasını çoraplarına bile bakarım.
Bakmanızın ayıbı 1 ise onun bu yaptığı 100 e bedel.

Peki ne yspmslıyım şuan dışarı çıktı gerçekten unutmuş olabilir mi. Çok kızdı karıştırdım diye. Beni şüphelendiren kendisi. Akıl ver ne olur mesaj atimmi şimdi mesela
Çok mu kızdı ? Lütfen kendine gel ..o rolleri karıştırmış. .kızacak olan sensin. .

Ne demek eski sevgilinin mesajlarını ,fotoğraflarını saklamak ? Seninle evlensin diye kafasına silah mı dayadilar? Bu ne pervasizlik? Bırak gittiği yerde kalsın ,sağlam bir özür dileyene, içini ferahlatacak bir aciklama yapana kadar da alma eve ..

Evli insanların bir şeyler saklama ihtiyacını saçma buluyorum.
Elbet kendine ait bir özeli olacaktır ama bu gizli değil.
Eşimin bir evrak çantası vardır, bilirim beni ilgilendirmez ve rica etti.
Bu güne kadar dokunmak aklıma gelmedi.
Ama tırım tırım bir şeyler kaçırsa, oraya buraya habersiz eşya sokuştursa değil evrak çantasını çoraplarına bile bakarım.
Bakmanızın ayıbı 1 ise onun bu yaptığı 100 e bedel.
Aynen öyle peki sizce nasıl konuşmalıyım. Eşimle eve geldiğinde

Çok mu kızdı ? Lütfen kendine gel ..o rolleri karıştırmış. .kızacak olan sensin. .

Ne demek eski sevgilinin mesajlarını ,fotoğraflarını saklamak ? Seninle evlensin diye kafasına silah mı dayadilar? Bu ne pervasizlik? Bırak gittiği yerde kalsın ,sağlam bir özür dileyene, içini ferahlatacak bir aciklama yapana kadar da alma eve ..
Hayır eve gelicek arkadşının yanına gitti şimdi. Gelicem dedi bir yere gitmiyorum dedi. Kızdı bana bide zeytinyağı gibi üste çıkıyo

Ya hu bence boyle yapsaydi hic de kokten cozum olmazdi somut olarak yok etmis olabilrdi fakat aklindan veya hafizasindan silemezdi ki.
Ne malum herkesin esinin gecmisi ve onda ozel olarak kalan veyahut ayrilsa bile anisinda ozel biryerlerde kalmis birilerinin olmadigi...bence kafaya cok takip ustune gitmeyin kurdun aklina kuzu dusurmenin manasi yok.haa halen onda somut olarak olmasi rahatsiz edici ama hadise binaen elinin dilinin bilmesi gerekmedigi ozel seyleri arastirip bilmeniz de sizin icin hayir yoktur.iste tam da bu nokta da huzuru bizmus olursunuz
Keşke hiç bilmiyomuş gibi yoketseydin sanada soramazdı zaten senmi aldın diye sorsada inkar ederdin zaten, iyi ve kökten çözüm olurdu..ayrıca çok takma evliliğe idrak etmek farklı bir olay biraz zaman istiyor. sonuçta geçmişte yaşanmış bugunde değil..

Ya hu bence boyle yapsaydi hic de kokten cozum olmazdi somut olarak yok etmis olabilrdi fakat aklindan veya hafizasindan silemezdi ki.
Ne malum herkesin esinin gecmisi ve onda ozel olarak kalan veyahut ayrilsa bile anisinda ozel biryerlerde kalmis birilerinin olmadigi...bence kafaya cok takip ustune gitmeyin kurdun aklina kuzu dusurmenin manasi yok.haa halen onda somut olarak olmasi rahatsiz edici ama hadise binaen elinin dilinin bilmesi gerekmedigi ozel seyleri arastirip bilmeniz de sizin icin hayir yoktur.iste tam da bu nokta da huzuru bizmus olursunuz
Peki ne yapim bana kızfçgın şuan kadıştırdım diye cüzdanını nasıl davranayım sizcee

Aynen öyle peki sizce nasıl konuşmalıyım. Eşimle eve geldiğinde
Bence eve geldiğinde konuşmayın bunu.
Yarın yemek sonrasında seninle biraz konuşalım deyip ortamı yumuşatın, dökülmesini sağlayın.
Ardından neden saklama ihtiyacı duyduğunu, bunu bir de cüzdanında yani ulaşamayacağınız bir yerde taşıdığını sorun.
Kendiyle alakalı şüphelerinizden bahsedin ve neler düşündüğünü bilmenizin hakkınız olduğu anlatın.
Baktınız sert ve üste çıkıyor, basın yaygarayı.
Siz saklasanız, sizin eski sevgililerinizle fotoğraflarınızı bulsa evde ne tepki verirmiş diye bağırıp çağırın.

Düşüncesinde olsa bile somut şeyleri saklanmasını dogru bulmuyorum açıkçası çünkü bundan eşlerde etkileniyor, aynı şeyi bayan saklasa erkekler hiçte anlayışlı davranmaz bence.. Ben olsam yok ederdim kesinlikle..

Bence eve geldiğinde konuşmayın bunu.
Yarın yemek sonrasında seninle biraz konuşalım deyip ortamı yumuşatın, dökülmesini sağlayın.
Ardından neden saklama ihtiyacı duyduğunu, bunu bir de cüzdanında yani ulaşamayacağınız bir yerde taşıdığını sorun.
Kendiyle alakalı şüphelerinizden bahsedin ve neler düşündüğünü bilmenizin hakkınız olduğu anlatın.
Baktınız sert ve üste çıkıyor, basın yaygarayı.
Siz saklasanız, sizin eski sevgililerinizle fotoğraflarınızı bulsa evde ne tepki verirmiş diye bağırıp çağırın.
Peki şuan arkadaşıyla dışarda. Mesaj galan atimmi eve gel konuşalım falan diye. Yoksa bekliyimmi eve gelmesini

Bence evliliğe alışması için ona zaman verin, bu süreçte çok bunaltmayın belli ki büyük aşkla evlenmemişsiniz, sevgi zaman alır.

Ama bi yandan da kendinizi asla ezdirmeyin, nasıl başladıysa öyle gidiyor çünkü. Her şeyi sineye çekip tahammül etmeyin. Geldiğinde de karşınıza alıp aynı bize dediğiniz gibi "anlıyorum evliliğ alışamadın ama ikimizin de yürütmek için çaba sarfetmesi gerekiyor. Bu tek taraflı benim uğraşımla olacak bi şey değil. En önemlisi de birbirimize saygı duymamız, senin eski sevgilinin resmini saklaman bana saygısızlık (benim de kendimi çok güvensiz hissedip senin cüzdanını karıştırmam), o yüzden şimdi rezillik çıkarmıyorum ama bi daha olursa müsama etmicem" diyin bence, buna benzer bi şeyler.

Bırakın arklarıyla kafa dağıtsın, sık boğaz etmeyin, eve gelince sakince rezillik çıkarmadan ama kendinize güvenli ve emin, katı bi şekilde konuşun

Walla kendi yaptiginin dogru olmadigini itiraf et ne yapim seviyorum kiskandim de (ama yanlislikla oyle biseye bakinca ortaya dusen bi resim de degil ki bi de cuzdan bunca sene annem evli bir gun elini babamin cebine cuzdanina atmis degil iste bu cuzdan karistirma biraz k.bakmayin ama bana cok garip ve ayip geldu)neyse bu benim fikrim bi daha yapmam deyip o guveni verin zira artik herseyi gizler olur. umuyorum ki duygularini ifade edersen o da kendi kabahatini itiraf edecektir.durup dururken yapmadigini da ifade et yanlis hatirlamiyorsam tlf. Sifre koydugunu da soylemistin ondan killandigini soyle ne bileyim bu evli ciftlerinde tel.sifresi felanda bana ters.

Bence evliliğe alışması için ona zaman verin, bu süreçte çok bunaltmayın belli ki büyük aşkla evlenmemişsiniz, sevgi zaman alır.

Ama bi yandan da kendinizi asla ezdirmeyin, nasıl başladıysa öyle gidiyor çünkü. Her şeyi sineye çekip tahammül etmeyin. Geldiğinde de karşınıza alıp aynı bize dediğiniz gibi "anlıyorum evliliğ alışamadın ama ikimizin de yürütmek için çaba sarfetmesi gerekiyor. Bu tek taraflı benim uğraşımla olacak bi şey değil. En önemlisi de birbirimize saygı duymamız, senin eski sevgilinin resmini saklaman bana saygısızlık (benim de kendimi çok güvensiz hissedip senin cüzdanını karıştırmam), o yüzden şimdi rezillik çıkarmıyorum ama bi daha olursa müsama etmicem" diyin bence, buna benzer bi şeyler.

Bırakın arklarıyla kafa dağıtsın, sık boğaz etmeyin, eve gelince sakince rezillik çıkarmadan ama kendinize güvenli ve emin, katı bi şekilde konuşun
Tamam teşekkür ederim gerçekten iyiki buraya üye olmulum gerçekten

Peki şuan arkadaşıyla dışarda. Mesaj galan atimmi eve gel konuşalım falan diye. Yoksa bekliyimmi eve gelmesini
Bu saatte evli insanların ayrı gayrı şekilde dışarıda gezmesini hiç onaylamadığımdan, ben sizin yerinizle olsam eve almazdım.
Ama gazlamak istemem tabi, mesaj atıp bir de iyice totosunu tavan yaptırmayın bence.

Back
X