• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm ben şuan

o zaman nıye saklıyorsun de ne işi var orada de
Arkadaslar gazlayip durmayin Allah askina unuttum diyor hafiza karti bu telefonun icinde degil cuzdanda ustune basarak tekrar soyluyorum.cuzdanda.tlf da Degilse icinde ne kalmis diye acip bakmamis da olabilir bizimde eski h.kartlarimizda gumuslukte yedek oldugu icin isimiz dusmeyene kadar aylarca alip takmayiz takinca da sasarim ne kadar gereksiz dosyalar kalmis diye. Hadi onu gordunuz ama eslerinizin hafizasinda anilarinda yer edinmis ozel birileri de kalmis olabilir .
Ins aklinda kalmamisda cuzdaninda kalmistir bi de bu acidan bakin yaa resmen butun kadinlar paronayak olmus.ha hakli da olabilirsiniz ama gizlice supheci olabilirsiniz bu kadar kartlari acik oynamak adami daha uyanik sizi daha mutsuz evliligi de yokus asagi salmaktan oteye gitmez.nacizane fikrim

Arkadaslar gazlayip durmayin Allah askina unuttum diyor hafiza karti bu telefonun icinde degil cuzdanda ustune basarak tekrar soyluyorum.cuzdanda.tlf da Degilse icinde ne kalmis diye acip bakmamis da olabilir bizimde eski h.kartlarimizda gumuslukte yedek oldugu icin isimiz dusmeyene kadar aylarca alip takmayiz takinca da sasarim ne kadar gereksiz dosyalar kalmis diye. Hadi onu gordunuz ama eslerinizin hafizasinda anilarinda yer edinmis ozel birileri de kalmis olabilir .
Ins aklinda kalmamisda cuzdaninda kalmistir bi de bu acidan bakin yaa resmen butun kadinlar paronayak olmus.ha hakli da olabilirsiniz ama gizlice supheci olabilirsiniz bu kadar kartlari acik oynamak adami daha uyanik sizi daha mutsuz evliligi de yokus asagi salmaktan oteye gitmez.nacizane fikrim
açlık basıma vurmuş olsa gerek ben cüzdanda saklıyor gibi algıladım. eğer hafıza kartındaysa ve kartın içinde bunun harici baska seylerde duruyorsa o zaman sorun yok

Hani turk sinamalarinda olur ya
Kiz sabirli sakin guleryuzlu tatli sozludur
Sakin ve akillica pilanlarla esinin gonlune girer ve film mutlu biter
Iste yapman gereken bu

Bu evlilikte baştan sona temel bozukluğu var . Görücü usulü evlilik, bitirilemeyen duygular, kv ile yaşamak, eve geç gelmeler, şimdi de eski sevgili resimleri ve bunlara katlanıp hala o evde yaşayan bir kadın...

Umarım ki bir an önce aklın başına gelir...

Back
X