- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Her kese Selam!Ben vatana gitmek isteyen üyeyim.bu gün kayın peder cezası ile konuştum ki beni yollasınlar Azerbaycan’a hem düğüne gider hem de yeğenimi görürdüm.Alçak beni hayal kırıklığına uğrattı.artık öyle bir durumdayım ki tükürmek istiyorum her şeye.bana şunları söyledi ;benim de akrabamın düğünü var ben de gidemiyorum.gitmek için fazla para lazım.dedim para sorunsa biz hallederiz.bana şöyle dedi kimse senin için bilet alamaz ben dura dura hem de sen artık o adamın kızı değilsin sen artık benim gelinimsin.elalem demez mi gelini tekbaşına nereye yollamış?!her kes iyi olsun kendi evinde.yeğenine geldikte ikinci çocuğuna gidersin.bu yıl gitmeyelim evimizi tamir edelim(güya evim hazır olacak o ev öylebüyülenmemiş)ya beni üzen şu ki niye hiç bir zaman benim istediklerim olmuyor niye ben kimlerdense asılıyım?!nüye ben istediğim hayatı yaşayamıyorum bu eve ben nerden düştüm bu nasıl bir kaderdi Allahım !bana bu kaderi neden yazdın yüzümü bile görmediğim insanlar girdiler hayatıma hayatı bana zindan etmeye.ben kimin hayatını yaşıyorum acaba?!niye hep başkalarının istedikleri olmalı.şimdi yine diyeceksiniz geldi içini dökmeye.evet içimi döküyorum böyle yaşamaktansa ölüm en iyisi.bu yılda da göremedim vatanımı 

demesinden öyle çıkıyor ki ben bunlarsız Azerbaycan’a gidemem