+1Kendi başınıza da büyütebilirsiniz evladınızı..
Sizi sevmediğini söyleyen bir adamın yanında kalıp hasta olacağınıza, çocuğunuzla birlikte iyileşir çok da mutlu olabilirsiniz..
Yürümeyecek bir evlilikti benimki..
Zorlamadım..
Şimdi herşey yolunda çok şükür...
Ben mutlu olmayı tercih ettim...
Eşimle 4 sene ilişkinin sonunda 3 ay önce evlendik. İkimizin isteğiyle hamile kaldım 3 aylık hamileyim. Evlilikten önce de tartışmalarımız vardı küçük sebeplerden evlendikten sonra da hep tartışma yasadık ( yok bizim karakterlerimiz uyusmuyo yok o beyaz diyo ben siyah gibi ) sadakat sorunumuz da yok. Bir tartışmada üstüme yürüdü kolum mısmor oldu hamile halimle.. bir süre kafamızı dinleyelim dedik. Bu sürenin sonunda bana sana karsı içimde en ufak bir sevgim kalmadı iyi bir anne olacaksın biliyorum ama seni istemiyorum sevmiyorum dedi. Şimdi boşanıyoruz. Yaşadıklarım hele hamileyken çok çok ağır geldi. Canım çok acıyor. Bu da gecer ama ne zaman kimbilir ?
Üzüldüm sizin adınıza bebeğinize ve kendinize çok dikkat edin üzülmemeye çalışın keşke birbirinizi iyice tanıyıp evliliğinizi oturttuktan sonra karar verseydiniz çocuğa ama kısmet böyleymiş sinirle söylenmiş sözler dışında birşey olmasaydı umarım barışırsınız derdim ama işin içine şiddet de girmiş umarım bebeğinizle Yen'i hayatınızda çok mutlu ve güçlü olursunuzEşimle 4 sene ilişkinin sonunda 3 ay önce evlendik. İkimizin isteğiyle hamile kaldım 3 aylık hamileyim. Evlilikten önce de tartışmalarımız vardı küçük sebeplerden evlendikten sonra da hep tartışma yasadık ( yok bizim karakterlerimiz uyusmuyo yok o beyaz diyo ben siyah gibi ) sadakat sorunumuz da yok. Bir tartışmada üstüme yürüdü kolum mısmor oldu hamile halimle.. bir süre kafamızı dinleyelim dedik. Bu sürenin sonunda bana sana karsı içimde en ufak bir sevgim kalmadı iyi bir anne olacaksın biliyorum ama seni istemiyorum sevmiyorum dedi. Şimdi boşanıyoruz. Yaşadıklarım hele hamileyken çok çok ağır geldi. Canım çok acıyor. Bu da gecer ama ne zaman kimbilir ?
Rabbim yardimciniz olsun cocuk olunca her sey daha guzel olur diyorlar ama hepsi palavra gibi geliyor artik..Eşimle 4 sene ilişkinin sonunda 3 ay önce evlendik. İkimizin isteğiyle hamile kaldım 3 aylık hamileyim. Evlilikten önce de tartışmalarımız vardı küçük sebeplerden evlendikten sonra da hep tartışma yasadık ( yok bizim karakterlerimiz uyusmuyo yok o beyaz diyo ben siyah gibi ) sadakat sorunumuz da yok. Bir tartışmada üstüme yürüdü kolum mısmor oldu hamile halimle.. bir süre kafamızı dinleyelim dedik. Bu sürenin sonunda bana sana karsı içimde en ufak bir sevgim kalmadı iyi bir anne olacaksın biliyorum ama seni istemiyorum sevmiyorum dedi. Şimdi boşanıyoruz. Yaşadıklarım hele hamileyken çok çok ağır geldi. Canım çok acıyor. Bu da gecer ama ne zaman kimbilir ?
Eşimle 4 sene ilişkinin sonunda 3 ay önce evlendik. İkimizin isteğiyle hamile kaldım 3 aylık hamileyim. Evlilikten önce de tartışmalarımız vardı küçük sebeplerden evlendikten sonra da hep tartışma yasadık ( yok bizim karakterlerimiz uyusmuyo yok o beyaz diyo ben siyah gibi ) sadakat sorunumuz da yok. Bir tartışmada üstüme yürüdü kolum mısmor oldu hamile halimle.. bir süre kafamızı dinleyelim dedik. Bu sürenin sonunda bana sana karsı içimde en ufak bir sevgim kalmadı iyi bir anne olacaksın biliyorum ama seni istemiyorum sevmiyorum dedi. Şimdi boşanıyoruz. Yaşadıklarım hele hamileyken çok çok ağır geldi. Canım çok acıyor. Bu da gecer ama ne zaman kimbilir ?
Vurdu kolum mosmor tekmelemeye kalktı
Evlenmeyi mi beklemiş boşanmak için
Keşke siz, birde evlendikten sonra bir süre tanıyıp sonra hamile kalsaydınız
Zaten bunları söylemek geç ama en azından hayatınıza sımsıkı sarılmak ve meleğinize kavuşmak gibi nedenleriniz var
Boşanma önces,nde azıcık kafa d,,nley,n
Bu arada vurdumu size nedeni ne idi morluğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?