Çok kötüyüm çok ağır bunca şey :(

Adamın evlilikten beklentisi neydi acaba?
Evlenmeden öncede uzun zaman aynı evde yaşamışsınız.Birde onun bekar evinde kalmaya devam etmişsiniz evlendikten sonrada.
Keşke baştan yeni bir düzen kursaydınız da adam en azından yeni ve ortak bir hayatın başladığını idrak edebilseydi.İşine gelmedi sen annenin evine.İş mi yani bu?
Evlenip çocuk sahibi olmanın sonrada çocuktan vazgeçip boşanmanın öyle 3 ayda verilebilecek kolay kararlar olmadığını bile anlamamış.Yazık.
Sağlam durmalısın artık yalnız değilsin sen

Eşinizin yaptıklarını çekeceğine inanıyorum.Uzun saçlının ahı yerde kalmaz derdi annem.

4 yıl boyunca ayrılmadı çocuk istedi hamile kalınca seni istemiyorum dedi.vay arkadaş ben böyle erkeğin ağzına .... tövbe tövbe sinirlerim bozuldu.Allah büyük Canm güçlü ol bırakma kendini

Hayrdır ya. Hayrdr?
Ne demek üstüne yürümek kolu morartmak
Ne demek sevmiyorum demek?
Zehir zıkkım herif.

Hemen darp raporu alın. Boşanma davası açın. Hem çocuğunuz için hem kendiniz için nafaka talep edin.
Sizin için artık olan olmuş ama buradan evlenecek olanlara ve yeni evlilere çığlık çığlığa sesleniyorum! Çocuk için acele etmeyin! Evliliginiz otursun, birbirinizi tanıyın, her yönünü görün, gezin hayatınızı yaşayın. Artık dibine kadar emin olduğunuzda çocuk sahibi olmak isteyin.
Eşe dosta akrabaya üreme kabiliyetiniz olduğunu ispatlamak için dogurmayin!

bu adam nedir ya?
Karnı burnunda kadını dövmek ne demek,
Ne diye evlenmiş. Bırak kardeşim bırak arkana bile bakma. Yine kadın güçlü olsun yine ana omuzlasın tüm yükü... yaparsın ama hiç korkma... muane oldun mu bebek zarar görmüş mü darp olayında

Bebek zarar görmemiş şükürler olsun.. Ama ben mahvoldum psikolojim altüst nasıl sevmişim bu adamı bu kadar. Bunu nasıl hakettim çok ağır çokkk.. mahvoldum

1 yıl dolmadan hakim anlasmali bosamiyor diye biliyorum. Çekişmelide de donuna kadar alın 4 sene aklı nerdeymis sevmiyorsa güle güle ona. Güçlü olun herşey çok güzel olacak. Allah yardımcınız olacak eminim

Bebek zarar görmemiş şükürler olsun.. Ama ben mahvoldum psikolojim altüst nasıl sevmişim bu adamı bu kadar. Bunu nasıl hakettim çok ağır çokkk.. mahvoldum
Şimdi geçmişi boşver olmuşla ölmüşe çare yok canım, sevgi aşk boşver yaşanacağı varmış sen bir an önce düzenini kur ve bebeğeni sağlıklı bi şekilde dünyaya getirip onunla mutlu bi hayat sürmeye bak

4 yillik iliski ne kadar uzun.. Ofke kontrolu, gelgitler vs, hic mi renk vermedi?

Evliliğin ilk yılı zor. 4 değil 40 yılflört etsen aynı evde yaşamadığın için tam olarak tanınmıyo.
Dağınıklık titizlik yemek yeme diş macununu ortadan sıkmak bile problem:)

Bebek gerçekten öok erken olmuş boşanma kararıda öyle.

Biraz daha zaman verin enazından bebek dığsun diyecektim ama hamile halinizle kolunuzu morartıyosa zamanada gerek yok gibi

Bunları yapıp çok net bi şekilde sevgisinin bittiğini söyşeyen bi adam boşanma aşaması ya da sonrası pişman olur mu birgün? Dönmeyeceğim asla! sadece erkekler de acı çeker mi bir gün merak ediyorum

Napacaksin oralari bosver Mevlam unutmaz seni onu da gunu zamani hesabi vardir herkesin..kendin icin bebegin icin iyi dogru olan ne varsa olc tart bic duzene plana koy hayatini.evladin olunca asil mutluluk buymus diyeceksin.
Bak iki ay sonra iki yasina girecek kizim var.babasi biraz moralimi bozdu gunduz evden cikti gitti esim.. tutamadim kendimi biktim senden vs esime arkasindan soylenip aglayip duygularimi dile getirdim.beni duyan kizim geldi dudagini buktu oda iki damla gozyasi doktu annecim anne anne diye o minnacik parmaklariyla yanagimdaki yasi sildi ve bana sarildi ben kendimi toparladim gulucukler attim hemen..Yuzum gulunce oda gulmeye basladi.
Sende guclu ol yavruna saril sonra da o sana sarilacak.her kadin guclu olamaz ama her ana guclu olmali.tamam mi canim..

Pismanda olur dönmek için yalvarirda ama affedersen bi kaç ay içinde yine aynı şeyleri yaşatır bu şekilde arkadaşım 4 aylık hamileyken boşandı bebeği 8-9 aylıkken tekrar evlendi aynı kişiyle ,bebek 1 yaşına gelmeden tekrar boşandı , velhasıl bi kere yapan yine yapar malesef.
Onda şiddet yoktu fiziksel olarak ama bosanmayla tehtit edip nasılsa boşanamaz ozguveni vardı adamda sağolsun arkadaşım ikisinde de boşandi.

Çok canım yanıyor... Ama çok.. asla dönmeyeceğim. Kaldıramıyorum hazmedemiyorum tabii ki dönmem ama onun pişmanlığı bu acımı dindirecek yüzümü gülümsetecek. O yüzden merak ediyorum sevgim bitti istemiyorum sevmiyorum seni diyen bir adam sonraki aşamalarda pişman olur mu yaşayan var mı bunu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…