Çok kötüyüm çok

hayırn ailesi unutmamıs ama böyle bişey olmasını hiç istemezdim..ne kadar mutluydum şimdi hiçbişey kalmadı bir an once gelseler ve gitseler

Bak güzelim çok hayırlı mutlu aleye adım atacağın günde lanet okuma eğer çok kızgınsan Allahım hayırlısı neyse o olsun de

iide saat oldu 8 ...gelırlerse de cok ayıp etmısler bu aıleye gelın gıtmek bıraz dusun bence ...

inanın benımda kafam cok karısık...keşke böyle olmasaydı..kim isterki böyle olsun zaten..ama arkadasın dedigi gibi hayırlısı olsun artık hakkımda

Evli biri olarak bekarlara tavsiyem Herşeye bu kadar ani kararlar almayın ben inanıyorumki sözünü unutmadı kuzum sen heyecandan gelecekmisiniz derseniz o da aaa Der yanii

birazdan gelirler canım..senin mutlu olman lazım bu günde..herşeyinle hazırmısın?

sahra şu saatte sizdeyiz yada şu saatte bekliyoruz diye konuşulmadımı. söz bu .saat vermedinizmi.

kimbilir belkide naz yaptı belki tepkimi olctu ama cok agırıma gitti gelseler bile ben nette olurum herhalde kosturmaktan naklen yayın gibi :)

henüz akşam yemeği saati, 9 gibi gelicekler herhalde. dur bakalım nası geççek, iyi haberlerini bekliyoruz :) sen azıcık surat as istersen tabi :P

HAdi asma gül yüzünü En çok mutlu olacağın günlerden biri Hayatta okadar olumsuzluklarla karşılaşabilirsinki o yüzden mutlu ol gelecekler birazdan....

yahu güzelim bi dur . belki onlarda adet akşam söz kesilmesidir onlar da yemek falan yiyorlardır gelirler elbet

ama benim anlamadığım gelecekleri saati size bildirmediler mi yani şu vakitler geliriz diye

okypete ağzuna sağlık =)) saati sormuşsun
eee 8 dendiyse niye kızıyorsun sen kızmak için yer arıyorsun kuzum heyecandann

Back
X