• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm çok

asucuk29

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
327
68
623
40
Gümüşhane
Doktorum hastalığım konusunda yardımcı olduğu için ona teşekkür etmeye gitmiştim oda numarasını verdi facebookta beni ekledi.1-2gün sonra beni aradı dışarda görüşelim dedi kabul etmedim.Sonra yine aradı görüştüğün var mı gibisinden ilgilendiğini belli eden sorular sordu.Geçenlerde doğumgünüydü tebrik msjı attım.Ses çıkmayınca akşam yanlışlık mı oldu doğumgünün değilmi dedim.Bana benim görüştüğüm var rahatsız etme görüşmeyelim artık demişsenağlama Bende ona msjda ben seni kötü gözle görmedim artık aramam seni dedim.Benim zaten niyetim kötü olsa en baştan yüz verirdim.Aşağılanmak çok ağrıma gittibenneyaptımki Bu erkekler neden böyle anlamadım. Helede işini gücünü eline alınca kendilerini bişey sanıyorlar.Karşıdaki insanın kalbinin kırılıp kırılmadığı hiç umurlarında değil.Ağlamaktan bir hal oldum hala hazmedemiyorum.Anlatabileceğim tek doslatım sizlersiniz.Kızlar yorumlarınızı akşama okuyabileceğim.:a015:

Annem kafamı toplamam için illaki dışarı çıkartmak istiyor onu kırmak istemiyorum yorumlarınız benim için çok önemli mutlaka okuyacağım grş

Doktorum hastalığım konusunda yardımcı olduğu için ona teşekkür etmeye gitmiştim oda numarasını verdi facebookta beni ekledi.1-2gün sonra beni aradı dışarda görüşelim dedi kabul etmedim.Sonra yine aradı görüştüğün var mı gibisinden ilgilendiğini belli eden sorular sordu.Geçenlerde doğumgünüydü tebrik msjı attım.Ses çıkmayınca akşam yanlışlık mı oldu doğumgünün değilmi dedim.Bana benim görüştüğüm var rahatsız etme görüşmeyelim artık demişsenağlama Bende ona msjda ben seni kötü gözle görmedim artık aramam seni dedim.Benim zaten niyetim kötü olsa en baştan yüz verirdim.Aşağılanmak çok ağrıma gittibenneyaptımki Bu erkekler neden böyle anlamadım. Helede işini gücünü eline alınca kendilerini bişey sanıyorlar.Karşıdaki insanın kalbinin kırılıp kırılmadığı hiç umurlarında değil.Ağlamaktan bir hal oldum hala hazmedemiyorum.Anlatabileceğim tek doslatım sizlersiniz.Kızlar yorumlarınızı akşama okuyabileceğim.:a015:

ağlanıcak bişey yok...
ama ilgisine kayıtsız kalamamışsın baksana tebrik mesajı attığına göre..
bundan sonra daha tedbirli olmalısın...
tanımadan etmeden karşılık vermemeyi öğrenmişsindir...
üzülme unut gitsin...
tabi eğer önemsemiyosanız

Ne doktoruydu bu?

Doktorların hastalarına karşı bu tür yaklaşımlarını hiç etik bulmuyorum.

Ne bekliyordun ki neden böyle birşeye gerek duydun (doğumgünü kutlamaya)?

Ağlayıp sızlanacak bi durum yok en azından bunu sizin yaşınızdaki bi bayan,ergenler gibi sorun yapmamalı !!!

doktor hasta ilişkisi yerine başka şeyler olmasını ummuşsun gibime geldi..yıllardır face de bir sürü dr arkadaşım var,2-3 tanesi de bizzat doktorum..hiç bu tarz yaklaşım olmadı..bekarken de olmadı..
ağlancak durum yok..hemen yelkenleri suya indirme tanımadan,emin olmadan..

doktor hasta ilişkisi yerine başka şeyler olmasını ummuşsun gibime geldi..yıllardır face de bir sürü dr arkadaşım var,2-3 tanesi de bizzat doktorum..hiç bu tarz yaklaşım olmadı..bekarken de olmadı..
ağlancak durum yok..hemen yelkenleri suya indirme tanımadan,emin olmadan..

kaydirigubbakcemile5

Doktorum hastalığım konusunda yardımcı olduğu için ona teşekkür etmeye gitmiştim oda numarasını verdi facebookta beni ekledi.1-2gün sonra beni aradı dışarda görüşelim dedi kabul etmedim.Sonra yine aradı görüştüğün var mı gibisinden ilgilendiğini belli eden sorular sordu[/COLOR].Geçenlerde doğumgünüydü tebrik msjı attım.Ses çıkmayınca akşam yanlışlık mı oldu doğumgünün değilmi dedim.Bana benim görüştüğüm var rahatsız etme görüşmeyelim artık demişsenağlama Bende ona msjda ben seni kötü gözle görmedim artık aramam seni dedim.Benim zaten niyetim kötü olsa en baştan yüz verirdim.Aşağılanmak çok ağrıma gittibenneyaptımki Bu erkekler neden böyle anlamadım. Helede işini gücünü eline alınca kendilerini bişey sanıyorlar.Karşıdaki insanın kalbinin kırılıp kırılmadığı hiç umurlarında değil.Ağlamaktan bir hal oldum hala hazmedemiyorum.Anlatabileceğim tek doslatım sizlersiniz.Kızlar yorumlarınızı akşama okuyabileceğim.:a015:

o doktorda azdeğilmiş. rededilince intikam almış aklınca.bir kere ağız aramış görüştüğün var mı diye. sonra dışarda görüşelim diye,randevu istemiş siz kabul etmeyince de sinirlenmiş ve bir çeşit intikam almış.
bence onun bir sevgiliside vardır.
sizide yedeklemek istedi. hayır deyincede sinirlenmiş..
boşverin. üzülmeye değmez. beş para etmez bir tipmiş.

Sana geçmişte de olsa ilgisi olduğunu bildiğin birine doğum günü mesajı atman, pek hoş olmamış. ıster istemez bu o insanı fişekler. O sana hiç arkadaş gözüyle bakmamış ki. Yanlış anlama ama , tabi zamanında olumlu cevap versen verirdin ama, acaba sende de ufakta olsa nabız yoklama olabilir mi. Çünkü karşıdaki normal bir arkadaş değil, bir zamanlar olsa bile sana farklı niyetle yaklaşmış biri.

Şurada hatan olmuş. böyle birşeyi düşünürken, kendinden önce, karşıdakinin konumuna ve duygularına bakman lazımdı. Tamam sen o niyetle mesaj atmadın belki ama, karşıdakinin niyeti ne, sana nasıl bakıyor, bu mesajı nasıl algılar acaba. Hatta bu mesajdan olumlu birşeyler bile çıkarabilirdi kendi kendine. Yine başlardı seninle uğraşmaya.

Oysa tam tersi, doğal olarak senin mesaj atmanın altında farklı niyetler arayarak ,senin zamanında yaptığın şeyi, daha da çirkinleştirerek, sana yapmış. Aslında başta cevapta yazmamış, sen üstüne ikinci defa sorarak zorlamışsın olayı biraz.

Mesajının pek iyi niyetle algılanamayacağını tahmin etseydin keşke.

Ama sonuç olarak kendini üzecek bir durum yok. Verilen tepki, onun seviyesi. Seviyesiz davranmış.

evet haklısınız ben doğum günü msjı atarak niyetimi yanlış anlamasına olanak tanımış oldum.Aslında ben onun yerinde olsam ters düşünmezdim herkes 'ben'olmadığına göre farklı tepkiler verilmeside normal.Yinede verdiği tepkiye çok bozuldum kırmadan rahatsızlığını dile getirebilirdi.O mesajı hakedecek şekilde sıkboğaz etmedim.

hatta dışarda görüşmek istediğinde ben sizinle dost olarak kalmak istiyorum dışarda görüşmenin gereği yok beni yanlış anlamayın dedim peki o halde sizli bizli olmayalım dedi bende en baştan konuştum sorun yok diye düşünüyordum yoksa böyle rahat bir biçimde kutlama msjı atmazdım.savunmak için söylemiyorum suçumuda kabul ediyorum

: ) böyle davranan birine mesaj niye atıyorsun. adam ilk tekliflerinde nazlandığını düşünmüştürsempatiksalakcinni

teşekkür etmekle yetinmediniz gerekemzmiydi, daha ileriye gittinizakannehir

olan olmuş artık.CADIARZU

numarasını ısrarla verdi ihtiyacın olursa hastalığını biliyorum bana gelirsin dedi facedende kendisi bulmuş adresimi ben onun peşinde koşmadım.ama numaramı vermemek için bahane bulmam gerekiyordu.böyle tepeme çıkmazdı

seni yanlış anlamış

o onun fesatlığı diyelim

üstüne çok düşünme

ve de bu olay ders olsun. 2 günlük tanıdıklarınız doğum gününü kutlamayın. belki doğum gününe önem vermeyen biridir...

hayat devam ediyor geçmişe takılma boshayallersmile

Ben peşine düşseydim o yüz vermeseydi hakettim diyeceğim.Kendisini yüceltip beni böyle basite alması çok moralimi bozdu.Hayatımda olup olmaması hiç umrumda değil yaptığı davranış beni yıktı.Bu zamana kadar kimse bana böyle davranmamıştı.Bir kere oldu bundan sonra asla böyle hata yapmam.

Doğruyu görmemi sağladığınız için teşekkürler.ınsanları yeterince tanımadığımı anlamış oldum bunu düzelteceğim.Demekki her insan her olaya iyi niyetle yaklaşamıyormuş.Söylediğiniz gibi geçmişi geri alamam olan oldu hazmetmek zorundayım.teşekkürler herkese

Back
X