Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım bizde belli bir sorun yoktu yani sebepsiz interfilite idi çıldırmamak yani içten değildi ne tedaviler neler neler denedik ama olmadı 3.5 sene bekledik sonunda tüp bebek yaptık ilk seferdede tuttu şimdi ise kendi kendime hamile kaldım şans işte
strestendır zaten 3.5 yl bebek sahıbı olmamanın sebebı allh ıste
bızede duanı eksık etme ne olursun
buna cok ıhtıyacım var (((([/QUOTE]
canım benim en kısa zamanda sizlerde anne olun inşallah allah tüm bebeği olmayanlara bebek nasip etsin sağlıklı bissürüüüü bebişiniz olur inşallahhhh:Saruboceq:
insan öldürmekle aynı şey..tüp bbek denemelerinde yaşadığın olumsuz sonuçları hatırla nasıl mahvolmuştun..bebeklerin ikiz değil üçüz olsaydı onlardan birini aldırabilir miydin?senin yerine olmak isteyen binlerce insan var..daha bu gün olumsuz bi sonuç daha aldım..
çok iyi düşün..dini açıdan düşün..
sana gerçekten şaşırdım .... rabbim allahımmm sana bi nimet vermişş belkide deneme amaçlıııı kendiliğinden seniii sınıyooo ve sen aldırmaktan bahsediyosunnn bu ne cahillikkktirr.. nekdar günahtırr ben senn yerinde olsammm şöle düşünürüm ya ikizlerinden birine bişey olsaaa gerçii eğer aldırrsan olur .. allahımm sana dünyann en harika şeyini vermişşş ... yapma sakınnn şeytana uyma her şerli olayda bi hayır çıkacanı unutma... bundada vardır bi hayır sanane elelamden o ne der bu neder sakınn yapma kardeşim ... aldırma