çok kötüyüm :( intihar edeceğim.

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
103
28
2011de lise 1 okuyodum psikolojik nedenlerden dolayı bıraktım sorumluluk sınavına girmedim ailem başka okula yazdırırız dediler biraz baskı yaptılar ben istemedim.bunalımdaydım açık liseye girdim derslere çalışmadım elime kitabı alıyorum olmuyo içime sıkıntı giriyo çalışmak istemiyorum 1. senede girmedim sınava sınav tarihlerini unuttum 2. dönem girdim. 4 dersten geçtim çalışmadan lise 1i geçemedim 2. senede. yani 2013de o kadar sınav iyi geçmesine rağmen 2. sınavdan daha beter kötü sonucu oyuncu olmak istiyorum babam okul olmazsa almazlar diyor napıcağımm ben

Et gitsin "kanka"
Insan oyuncu olmazsa yasamamali degil mi?
Intihar girisiminde bulunursan oyuncu yaparlar seni. Baban bunu soylememis bak..

Sen en iyisi al eline bir kutu ilac. Yataga uzan, ilacin kapagi acik vaziyette etrafa ilaclari dok filmlerdeki gibi.
Ailenden biri gorur endiselenir hastaneye goturur. Cok dramatik bi sahne olur. Annen falan telas eder dusunsene alttan acikli bir fon muzigi caliyor. Baban seni kucaginda hastaneye yetistiriyor falan...

Oyunculuk yetenegin de varmis baygin rolu yaparsin degil mi?

Ama bak kapiyi acik birakmayi unutma. Seni fark etmezler bosu bosuna yatarsin orada.

Gerci ne olursa olsun oturup ders calismaktan, sinif gecmekten daha kolaydir. Oyle degil mi?

seni zor bir hayat bekliyor

aslında zor değil de sen zorlaştırmak için elinden gelenini yapıcağından şüphen olmasın

Tovbe Allahim tovbeeeeeeeeeeeee, coluk cocuktaki bu intihar meraki nedir boyle

Dersten kaldim => oleyim

Boyum kisa => oleyim

Saclarim guzel degil = > oleyim

Peki tum ergenler gitsin olsun o zaman, yetiskinler de kafalarini dinler belki!!

Biz buna ergenlik sendromları diyoruz.

Çalışmayayım, herşey ayağıma gelsin, mutsuzum, şurdan üzücü bir parça açayım biraz ağlayayım. Siyah giyeyim boynuma jilet asayım. Göz altlarıma siyah makyaj yapayım. Kimseye gülmeyeyim. ve daima intihardan söz edeyim.

birisi sana intiharın aslında kurtuluş olmadığını anlatmamış. Ergenlikte olduğun için de inancın zayıf.
Çalışmayayım, sınıfta kalayım, sorumsuzluk yapayım, ee ailende sonsuza dek başında olmayacak. Öyle kalakalacaksın gün gelip başını vuracaksın.

Bu intihar istemleri zaten hormonel onlar geçici.

Geçemeyecek birşey diyeyim sana, çalışmadığın için bitiremediğin okullar hep senin aklında pişmanlık olarak yer edecek. Ömür boyu bunun için ağlayacaksın.

O yüzden kadınların sitesinde dolaşmayı boşver de bir çocuk olarak biraz sorumluluk sahibi ol. kapat interneti derslerin için zorla kendini.

O sınavları verdiğin zaman neşelenmeye başlarsın. Ben de dersleri sevmedim hiçbir zaman ama üniversite bitirdim, ailemin benim için çabalarını hor görmedim. Okumak güzeldir. Bunu gelecekte anlayacaksın ve geç olmadan başla haydi...

Tovbe Allahim tovbeeeeeeeeeeeee, coluk cocuktaki bu intihar meraki nedir boyle

Dersten kaldim => oleyim

Boyum kisa => oleyim

Saclarim guzel degil = > oleyim

Peki tum ergenler gitsin olsun o zaman, yetiskinler de kafalarini dinler belki!!

ergenler ndn gitmeli pardon? onlarinda kendine gore dertleri sorunlari, takintilari var.. isine gelmiyorsa okumazsin yorumda yapmazsin. dglmi?

Oturarak başarıya ulaşan tek canlı, tavuktur... Biraz elinden geleni yapmayı denersen belki lise biter sen de konservatuarın yolunu tutarsın

insanın lise 1 de ne gibi bi derdi olabilirde okula gitmez ,bilmem ne yapmaz..

yani aileniz nasıl izin verdi ,ben açık lisede okucam desem annem bi höyt derdi ,tamam işte..

Gerçi annem ben sıkılıyorum dedikçe '' sıkı can iyi olur, çıkmaz '' derdi , beni deli ederdi ama , kadının hakkını yemişim , beni depresyonlardan intiharlardan kurtarmış

canım oyuncu olmanın başka yolu yok , okuyacaksın.. açıktan falan değil..

Maalesef artık evden kaçıpta "artiz" olunmuyor artık. Şuanki oyunculara bak, en kötüsü liseyi bitirmiş. Ayrıca ben de açıköğretim lisesinden bitirdim. Ortaokulda zar zor kurul kararıyla geçen ben lisede öyle rahat geçtim ki. Şu açıköğretim lisesine başlayıpta bitiremeyenleri anlamıyorum arkadaş!

çalış ol o zaman...
intihar edersen ne olacak yani neyi çözecek...
ölülerden oyuncu olmuyo haberin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…