Çok kötüyüm kırıldımmm

Yav boşver kiloyu problem yapan var yapmayan var.Ona göre düşün evlenip çocuk yapınca ne olucak. Takıntılı insanlardan uzak daha iyi değilmi. .

E siz de bir sürü insanı beğenmeyip reddetmişsiniz. Reddetme sebeplerinizin içinde fiziksel özellikler de vardı değil mi?
27 yaşında bekar birisiyim. Bu yaşıma kadar hep kilo problemim oldu fakat 80 üzerine hiç çıkmadim çevremde benimle evlenmek isteyen haber gonderen begenen çok insan oldu ama istemedim cogunu beğenmedim reddettim. 2 gün önce işyerinden bi arkadasim birisiyle tanıştırmak istedi yok falan dedim çok ısrar etti görüştük görüşmede bi sıkıntı olmadı düşünüp söyleyelim dedik çok begendim diyemem ama neden olmasindi düşüncem ama çocuk çok güzel bi kız zekide konuşması düzgün fakat biraz kilolu demiş ben çok kırıldım üzüldüm suan ne yapacağımı bilmiyorum hayatımda ilk defa kiloma bişey söylendi moralmen kötü durumdayım desteginize ihtiyacım var

Çok normal bence.
Bazı insanlar zayıf kızları da beğenmeye biliyor zevk meselesi. Önemli olan senin kendin ile barışık olman. Gerisi çok da tın :D
Bende onu beğenmemiştim zaten deyip geçip gidebilirsin. Ama takıntı haline getiriyorsan kilonu ki bence 80 çok da uçuk bir kilo değil önlem alırsın..

27 yaşında bekar birisiyim. Bu yaşıma kadar hep kilo problemim oldu fakat 80 üzerine hiç çıkmadim çevremde benimle evlenmek isteyen haber gonderen begenen çok insan oldu ama istemedim cogunu beğenmedim reddettim. 2 gün önce işyerinden bi arkadasim birisiyle tanıştırmak istedi yok falan dedim çok ısrar etti görüştük görüşmede bi sıkıntı olmadı düşünüp söyleyelim dedik çok begendim diyemem ama neden olmasindi düşüncem ama çocuk çok güzel bi kız zekide konuşması düzgün fakat biraz kilolu demiş ben çok kırıldım üzüldüm suan ne yapacağımı bilmiyorum hayatımda ilk defa kiloma bişey söylendi moralmen kötü durumdayım desteginize ihtiyacım var
Ekmegi kes hic yeme 1 ay boyunca ama viyaminli sivi selerle devam et yemek ve kahvaltini yap ama hep ekmeksiz yap yada bir dilim ekmegi 1 hafta da duser zaten kilon bir porsiyon yiyosan yarin ye bol sivi al istah keser

Üzülme canım benim tek derdin kilo olsun biraz azim biraz spor ile verirsin. Ama adamada kırılma renkler ile zevkler tartışılmaz inşallah karşına düzgün biri çıkar musmutlu olursun

Yav boşver kiloyu problem yapan var yapmayan var.Ona göre düşün evlenip çocuk yapınca ne olucak. Takıntılı insanlardan uzak daha iyi değilmi. .
Kesinlikle öyle uzak dururum zaten daha önce tanıştığım biri değil ve umarım bi daha karsilasmayiz

Ekmegi kes hic yeme 1 ay boyunca ama viyaminli sivi selerle devam et yemek ve kahvaltini yap ama hep ekmeksiz yap yada bir dilim ekmegi 1 hafta da duser zaten kilon bir porsiyon yiyosan yarin ye bol sivi al istah keser
5 gündür aynen bu şekilde devam ediyorum Arada bi Detox tarzı şeyler yapmalı miyim sence

Çok normal bence.
Bazı insanlar zayıf kızları da beğenmeye biliyor zevk meselesi. Önemli olan senin kendin ile barışık olman. Gerisi çok da tın :KK70:
Bende onu beğenmemiştim zaten deyip geçip gidebilirsin. Ama takıntı haline getiriyorsan kilonu ki bence 80 çok da uçuk bir kilo değil önlem alırsın..
Haklısın aslında çünkü bu zamana kadar gerçekten kilom on plana çıkmadı öyle heryeri sarkık çirkin bişey de değilim ama bi erkek tarafından böyle itham edilmek üzdü sanirim

5 gündür aynen bu şekilde devam ediyorum Arada bi Detox tarzı şeyler yapmalı miyim sence
Olabilir hafta da bir yap istiyorsan ama gunluk vitamini ekmeksiz ve sivi seylerle karsilarsan ona pek gerek yok sen bilirsin yine de ama otlardan haplardan boyle selerden uzak dur ölen cok insan oldu dogal yollardan yaparsan zaten gerek kalmaz inanki cok kolay sadece bogazini kisarsan zaten mide kuculmeye baslar 1 haftada alisirsin un ekmek pasta makarna bu gibi seylerden uzak dur tadimlik al doyumluk degil ben kendimden soyluyorum cok sivi alinca yemek yiyemiorm stresli bir donemdeyim ve ben cok su iciorm 49 kiloyum stresli bir donemden gecirom istahim kesilior uzulunce ;( 55 ten dustum ama elimden degil bilimcsizce zayiflaiorm 55 kilo bana cok yakisior zayif olunca hortlak gibi oluyorum cok ta zayiflama fazlaligini alsan yeter cok ta uzulme bole seler icin bunlar halledlebilir seyler cok sukur sagliklisin elin ayagin tutuyor biraz azim edersen duzenli gidersen olur

Olabilir hafta da bir yap istiyorsan ama gunluk vitamini ekmeksiz ve sivi seylerle karsilarsan ona pek gerek yok sen bilirsin yine de ama otlardan haplardan boyle selerden uzak dur ölen cok insan oldu dogal yollardan yaparsan zaten gerek kalmaz inanki cok kolay sadece bogazini kisarsan zaten mide kuculmeye baslar 1 haftada alisirsin un ekmek pasta makarna bu gibi seylerden uzak dur tadimlik al doyumluk degil ben kendimden soyluyorum cok sivi alinca yemek yiyemiorm stresli bir donemdeyim ve ben cok su iciorm 49 kiloyum stresli bir donemden gecirom istahim kesilior uzulunce ;( 55 ten dustum ama elimden degil bilimcsizce zayiflaiorm 55 kilo bana cok yakisior zayif olunca hortlak gibi oluyorum cok ta zayiflama fazlaligini alsan yeter cok ta uzulme bole seler icin bunlar halledlebilir seyler cok sukur sagliklisin elin ayagin tutuyor biraz azim edersen duzenli gidersen olur
Inşallah elimden geleni yapıcam çok teşekkür ederim

Aynı boydayız bende bir ara 79dum şuan 68-69um kilo göbekteyse dikkat çekebiliyor malasef benim hala göbeğim var şükür eşim rahatsız olmuyor yoksa taktığım iiçin çok üzülürdüm

İnsanlar birilerini reddedebilirler, en azından dürüst olmuş. Ben sizden çok daha kiloluydum bundan birkaç sene önce. Ve benim karşıma çıkan insanlar bu insan gibi dürüst olmamıştı ama ben altta yatan sebebi biliyordum emin olun bu daha kötü.

Kilonuz sizi rahatsız etmiyorsa ve sağlık açısından bir problem teşkil etmiyorsa sizi olduğunuz gibi kabul edecek bir insanla birlikte olun. Ama rahatsızsanız bu durumdan ve muhakkak kilo vermek istiyorsanız da sızlanmayın ve harekete geçin. Emin olun çözümsüz bir dert değil. Ancak bunu kendiniz için yapın. Burada kilo vermek için birbirine destek olan bir sürü arkadaş var. Ben de elimden gelen tavsiyeleri veririm size.

Ya belki sevdiğim birinden böyle bişey duysam dikkate daha fazla alırım fakat şimdi hiç tanımadığım evet görüşelim bile demedigim bi adamın tavrı gururumu çok incitti

Hic gururun incinmesin allah korusun bunun hastaligi var hayatimizin her dönemindedal gibi olacagiz diye bi kaide yok.ama sagligin icin ver elbette.kus gbi hafifliyor insan.artik daha tempolu yuruyebiliyor daha gec yoruluyorum. Dis gorunusten ziyade bu kismi beni daha cok ilgilendiriyor.

Öncelikle kilonuzu kabul edin ve bununla mutlu olun.Fiziki ve psikolojik olarak kendinizi yenileyebilirsiniz. Belli bir diyet programıyla yağ ve hamurdan uzak durarak biraz da yürüyüşlere sıkılaşabilirsiniz. Bu çözümü olan çok basit bir şey. Lütfen tatlı canınızı üzmeyin. Düzelebilir bir şey ve kendimizi sevin

Back
X