Çok kötüyüm kırıldımmm

Plates yapmakta çok zorlanıyorum leslie program var onu falan rahat yapıyorum ama plates çok zorluyo

Öyle düşünmeyin. Zorlaması iyi zaten. Kolayca yaptığımız herhangi bir şeyin çok işe yaradığı söylenemez. Hatta o yüzden spor salonlarında belirli periyotlarla yeni hareketler verilir ya da ağırlıklar arttırılır. Amaç zorlanmak zaten. En başta bana da inanılmaz zor geliyordu. Sonra kolaylaşıyor.

27 yaşında bekar birisiyim. Bu yaşıma kadar hep kilo problemim oldu fakat 80 üzerine hiç çıkmadim çevremde benimle evlenmek isteyen haber gonderen begenen çok insan oldu ama istemedim cogunu beğenmedim reddettim. 2 gün önce işyerinden bi arkadasim birisiyle tanıştırmak istedi yok falan dedim çok ısrar etti görüştük görüşmede bi sıkıntı olmadı düşünüp söyleyelim dedik çok begendim diyemem ama neden olmasindi düşüncem ama çocuk çok güzel bi kız zekide konuşması düzgün fakat biraz kilolu demiş ben çok kırıldım üzüldüm suan ne yapacağımı bilmiyorum hayatımda ilk defa kiloma bişey söylendi moralmen kötü durumdayım desteginize ihtiyacım var

Niye kırılıyorsunuzki olabilir
Şİmdiye kadar kilonuz hakkında eleştri yapmamışlar ama bu yapmayacaklar anlamına gelmez
Üstelik altı üstü sıkıntı kilo olsun sizin elinizde kolaylıkla verirsiniz

Kilo problemi duzeltilemeyecek birsey degil canim kaldi ki sen de destekliyorsun konunun en basinda hayatin boyunca kilo probleminin oldugunu.

Insan kimle tanisirsa tanissin ilk olarak dis gorunuse bakiyor sahsina hakaret olarak algilama bunu.

Kendine uzulmeyi birak, diyet spor ne gerekiyorsa yap. Seni begenmesi icin degil sagligin icin.
Evet diyete başlamıştım zaten bu konuyu daha ciddiye alicam bu da belki vesilesi bilemiyorum gercektende
Kilo problemi duzeltilemeyecek birsey degil canim kaldi ki sen de destekliyorsun konunun en basinda hayatin boyunca kilo probleminin oldugunu.

Insan kimle tanisirsa tanissin ilk olarak dis gorunuse bakiyor sahsina hakaret olarak algilama bunu.

Kendine uzulmeyi birak, diyet spor ne gerekiyorsa yap. Seni begenmesi icin degil sagligin icin.
Kesinlikle haklısın canim kendim için yapmalıyım bunu belki de bu vesile olacaktır çok kilo vermeme güzel konuşmuşsun hersey kendim icin

27 yaşında bekar birisiyim. Bu yaşıma kadar hep kilo problemim oldu fakat 80 üzerine hiç çıkmadim çevremde benimle evlenmek isteyen haber gonderen begenen çok insan oldu ama istemedim cogunu beğenmedim reddettim. 2 gün önce işyerinden bi arkadasim birisiyle tanıştırmak istedi yok falan dedim çok ısrar etti görüştük görüşmede bi sıkıntı olmadı düşünüp söyleyelim dedik çok begendim diyemem ama neden olmasindi düşüncem ama çocuk çok güzel bi kız zekide konuşması düzgün fakat biraz kilolu demiş ben çok kırıldım üzüldüm suan ne yapacağımı bilmiyorum hayatımda ilk defa kiloma bişey söylendi moralmen kötü durumdayım desteginize ihtiyacım var
En azından sende gördüğü gerçeği dile getirmiş dürüst biri var karşında.
Sen zaten kilolu biri olduğunun farkındasın senin gördüğünü görmesi ve bunu söylemesi senş neden kırıyor?
En azından halolur bir konuda olumsuz görüşünü dile getirmiş .
Peki senin için fiziği çok güzel tam aradığım gib ama biraz saf salak bir kız deseydi kırılmayacakmıydın?
Bence sahip olman gereken meziyetlerinin güzelliğini fark edip söylemiş zeki kız vs demiş.
Insan vücut kaslarını geliştirebilir ama beyin kasları zayıfsa ona çare yok ;)
Senin derdinin çaresi var canm.
Bence takılma bu konuya. Kırılacak bişey yok bunda

Kilo yuzunden begenmemis olabilir de o kadar dangozmuş ki bunu soyluyor. Hadi o soyledi arkadasiniz neden bunu size iletiyor. Konudaki yorumlardan da gordugumuz uzere herkes diyetisyen. Herkes nasil kilo verilir, boya gore kilo az mi cok mu, sarkmamak icin neler yapilir biliyor. arkadaslar bunlari kilolu olan insan da biliyor. Kimse salak degil. Kilosunun fazla oldugunu da biliyor, vermesi gerektigini de biliyor, nasil verecegini de biliyor. Bi insanin karsisina gecip nasil kilo ver diyebiliyorsunuz çat diye? Size ayip gelmiyor mu?

Kesinlikle b
Öyle düşünmeyin. Zorlaması iyi zaten. Kolayca yaptığımız herhangi bir şeyin çok işe yaradığı söylenemez. Hatta o yüzden spor salonlarında belirli periyotlarla yeni hareketler verilir ya da ağırlıklar arttırılır. Amaç zorlanmak zaten. En başta bana da inanılmaz zor geliyordu. Sonra kolaylaşıyor.
Kesinlikle bugünden itibaren zor gelse de plates de yapicam

En azından sende gördüğü gerçeği dile getirmiş dürüst biri var karşında.
Sen zaten kilolu biri olduğunun farkındasın senin gördüğünü görmesi ve bunu söylemesi senş neden kırıyor?
En azından halolur bir konuda olumsuz görüşünü dile getirmiş .
Peki senin için fiziği çok güzel tam aradığım gib ama biraz saf salak bir kız deseydi kırılmayacakmıydın?
Bence sahip olman gereken meziyetlerinin güzelliğini fark edip söylemiş zeki kız vs demiş.
Insan vücut kaslarını geliştirebilir ama beyin kasları zayıfsa ona çare yok :KK66:
Senin derdinin çaresi var canm.
Bence takılma bu konuya. Kırılacak bişey yok bunda
Canım çok samimi sin gerçekten çok teşekkür ederim bana çok moral oldu inşallah 2 aya kadar güzel şeyler yazıcam buraya sevincimi paylasicam

Anliyorum cnm ama destek her zaman onemli ben 85 ile dogum yaptim 78 kilo bndr kaldi bi turlu gitmedi. 5 takim cuma zayiflama yarismasina uye oldum 68 dustum ciktim tekrar basvurdum kac ay sonra simdi 1 haftada 3 kilo verdim cunku yediklerimizi yaziyoruz ne yedigimizin farkinda oluyoruz cokta eglenceli :KK66:
Zaten bu tarz konularda insan destek çok arıyor suan kendimi kötü kimsenin beğenmediği biri gibi hissediyorum. Cevremde sevilen biriyimdir.galiba bi erkek tarafından böyle bişey söylenmesi hoşuma gitmedi yada arkadaşıma söylenmesi kırdı bilemiyorum

Kilo probleminiz olduğunu kendiniz söylüyorsunuz, çocuk biraz kilolu demiş, bunun nesine çok kötü olup kırılıyorsunuz ki? Sizin de söylediğiniz şeyi söylemiş çocuk.
Yani reddedilme sebebim hiç karşılaştığım bişey değildi ondan kırıldım

Başından defet gitsin. Ne diye düşünüyorsun. Kendisi insan üstü bir varlık mı?
Inan öyle insan üstü falan çok da yakışıklı değil ben Beğendiğim den falan değil arkadaşımı kırmayım diye hatta gitmeyi falan dedim olsun boşver dedi gittim ve böyle bi lafla karsilasacagimi dusunmedim

Sizin de kilosunu boyunu sorun ettiğiniz birileri olmuştur o kadar reddettiğinizi göre. Demek ki siz de çok acımasız davranmışsınız zamanında ama belki onun gibi dürüst olup dile getirmediniz ama düşündünüz. Çok da kırıcı bir durum değil bence.

Şimdi bana kızabilirsin belki ama örnek veriyorum haksız bir eleştiri yapmamış, sana gerizekalı dememiş mesela.
Bugüne kadar kimsenin eleştirmemesi her şey güllük gülistanlık demek değil malesef.
Sende şikayetçisin ki kilo problemin hep vardı diyorsun. E kim ne dediyi kafana takacağına ver gitsin ya hu.

Not: 1.57 boya 77 kiloyum şu an. Muhtemelen endekste seni sollarım. Hani zayıf zırvalaması değil söylediğim. Yaşamasın obezite..

Cirkin dese is zordu, estetikle felan ugrasirdin kafaya taksaydin.
Aptal dese o dahada zordu, IQ nasil yukselirki?
Adam en kolay degisik seyi demis sagolsun. Kilo.
Halledersin eger gercekten koyduysa sana.
Gercek koyduysa diyorum cunku bi radde vardir, o raddeden sonra inada binip ancak o zmn yaparsin yapmak istedgin seyi.

Canım çok samimi sin gerçekten çok teşekkür ederim bana çok moral oldu inşallah 2 aya kadar güzel şeyler yazıcam buraya sevincimi paylasicam
Teşekkür ederim canım aslında sende o kişiye kırgın falan değilsin senin kırgınlığın kendine ;)
Hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun önemli olan senin mutluluğun ;)
Benim erkek kardeşimin de nişanlısı bayağı balık etli bir kız ama kardeşim onu öyle seviyor ve asıl olan onların mutlu olması önemli.

Bende cok zayıfim.
Hani insanlar kilolu deyince üzülüyorsunuz ya, bende zayif deyince üzülürdüm.
Artik takmiyorum düşünmüyorum. Aliyorum da yavas yavas. Nisanlim da bana zayifsin, kemik torbasi bile der. Bunlar alinacak, kirilacak seyler degil.
Değişebilecek olan vasiflarimiz.
Eger zihni anlamda begendiyseniz karsilikli olarak devam edio anlasirsiniz.
Kilo konusuna sanirim kendinizde takintilisiniz. Kendiniz icin vermeye baslayin.

Ben acımasız ve kırıcı bir yorum yaptığını düşünüyorum. İnsanlar sadece dış görünüş için evlenmez elbette. Ama en azından ilk görüşte bir beğeni şart. Bu şekilde bitirmesi iyi olmuş. Eşinin seni beğenen, güzel bulan biri olması gerekir.

Bende cok zayıfim.
Hani insanlar kilolu deyince üzülüyorsunuz ya, bende zayif deyince üzülürdüm.
Artik takmiyorum düşünmüyorum. Aliyorum da yavas yavas. Nisanlim da bana zayifsin, kemik torbasi bile der. Bunlar alinacak, kirilacak seyler degil.
Değişebilecek olan vasiflarimiz.
Eger zihni anlamda begendiyseniz karsilikli olarak devam edio anlasirsiniz.
Kilo konusuna sanirim kendinizde takintilisiniz. Kendiniz icin vermeye baslayin.
Bende çok zayıfım üstelik bu Halim'le evlendim. Düşünün kilom 36 ve 25 yaşındayım 5 aydır da evliyim. Önceden çok takardım ama artık takmıyorum. İnsanlar bizim gibi olmak için para veriyor ne yapalım sağlıklı olalım da kilolu olalım zayıf olalım sorun değil bence.

Inan öyle insan üstü falan çok da yakışıklı değil ben Beğendiğim den falan değil arkadaşımı kırmayım diye hatta gitmeyi falan dedim olsun boşver dedi gittim ve böyle bi lafla karsilasacagimi dusunmedim
sen de onu yakışıklı bulmamışssın işte.
bu da fiziksel bir beğeni.
o şahıs ta senin fiziğinle ilgili bir konuda yorum yapmış.
amannn boşversene.
üzülüp duracağına şimdi bi gayret başlasan 2-3 ayda 10 kilo civarı atar dal gibi olursun.
kendin bile şaşarsın görüntüne:))
ben 4 ayda 12 kilo verdiysem 40 yaşında 3 çocukla senin çoook daha kolay bunu başarma imkanların var.
uflayıp puflayıp depresyona gireceğine acilen bir diyet grubuna yazıl.
imkanın var ise de spor yap.
haa kiloya dönersek;
kilo tek ve yeter şart değildir zaten kadın erkek ilişkilerinde.
bu yanıltmasın seni.
siz o adamla karşılıklı bir elektirik alsaydınız birbirinizden o senin gözünde dünya yakışıklısı olucaktı,
sen de onun gözünde ve gönlünde dünyanın en güzeli.
anlatabildim mi:))
bu etkileşim zaten olmamış.
beğense ne beğenmese ne.

Kilo yuzunden begenmemis olabilir de o kadar dangozmuş ki bunu soyluyor. Hadi o soyledi arkadasiniz neden bunu size iletiyor. Konudaki yorumlardan da gordugumuz uzere herkes diyetisyen. Herkes nasil kilo verilir, boya gore kilo az mi cok mu, sarkmamak icin neler yapilir biliyor. arkadaslar bunlari kilolu olan insan da biliyor. Kimse salak degil. Kilosunun fazla oldugunu da biliyor, vermesi gerektigini de biliyor, nasil verecegini de biliyor. Bi insanin karsisina gecip nasil kilo ver diyebiliyorsunuz çat diye? Size ayip gelmiyor mu?

Adam yontulmamis olabilir ama araci arkadas gercekten okuz. Insan arkadasinin yuzune nasil seni de kilolu bulmus iste diyebilir ki???? Uygun bulmamis der gecersin, bu kadar. Insan insanin yuzune nasil boyle okuzce cumle kurar ?

Kilo mevzuna gelince, ben spor yaparim gayet fitim ama tombis gobekli birinden hoslandigim oldu. Ayni sekilde fit erkegin gayet irice kadinla oldugunu da cok gordum. Takmayin yani.

Back
X