Cok kotuyum kizlar...basima neler geldi.

Ayyyy ben hatirladim siz anlatinca
Bu kadin deli ya

Lütfen yanlış anlamayın ama kendinize neden bunu yapıyorsunuz ? Böyle bir adamı eski eşim dahi olsa çağırmazdım. Yoldan geçen bir kadına insana ya da buradan ulaşacağınız birisinden rica etmek daha mantıklı geliyor bana. En kötü hastanede hemşire vs vardır rica edersiniz ya da ücretli hemşire tutarsınız dışardan .

Evet aynen öyle.hayatimizdan tamamen gitmesi için nafaka almamam lazım.
Hiçbiri inandırıcı değil
Nafakayı almıyorum hayatımızdan tamamen gitsin dediğiniz adamla ne alaka flörtleşiyorsunuz?
Tamamen uydurma yazdıklarınız
Acil şifalar diliyorum size

Lutfen eskıler eskıde kalsın.Iyı olsa boşanmazdın

Il dışından geldim hastaneye. Ağrılarım vardı.sali yattım.carsamba ameliyat planlandı.sonra iptal oldu.pereembe ameliyat yapmiyorlar.cuma ikinci ameliyat günü oldum.iste.devlet hastanesine yatırımdım.kan değerlerim durumum kötü idi.sali hastaneye yattım cuna çıktım.

Konular parça parça çok tanıdık
Bir üye daha vardı. İş yeri özellikle soğuk ve tozlu yerde çalıştırıyordu. O da mı sarı manolyaydı acaba? Benzer kalemler

+10000…

Bir üye daha vardı. İş yeri özellikle soğuk ve tozlu yerde çalıştırıyordu. O da mı sarı manolyaydı acaba? Benzer kalemler
Onu hatırlamıyorum, olabilir de. Ama denk gelmedim böyle şeyler anlattığına. Genellikle kendi işini yapmadığı ya da yapamadığı için üstlerinden uyarı alırdı, iş arkadaşları laf sokardı falan. Sürekli beceremiyorum diye ağlardı.

Dayak yediğin, küfür hakaret işittiğin adamla tekrar flortlesmek nedir Allahaskina? Insanın arkadaşı komşusu bile destek olur bu durunda. Siz adamın peşinden kostukca dayak yersiniz! Nasıl hastalıklı aşk ben anlayamıyorum. Bir şerefsiz dövüyor ve hala onun peşinde oluyorsun pes!

Dayak atan, küfür eden erkek asla değişmez! Öfke kontrolü olmayan adamı hemen terketmek gerekir. Kadin ameliyatlı ve elini sıkıp in arabadan diyecek kadar şerefsiz bir adam! Benim eski esim de de öfke kontrolü yoktu adam resmen hastaydı. Bazen çok iyi bazen deli gibiydi. Küçük bahanelerle olay yaratıyordu. Kapı çalmış geç açılmış yada tlf 'na cevap verilmemiş hepsi kavga sebebiydi. Uzak durun bu pisliklerden. Uzun uzun yazdım belki birileri okur da aklını başına alır. Sevgiliyken yada nişanlıyken küfür eden hakaret eden yada kıskandım bahaneleriyle elini konunu sikan şiddet uygulayan adamla ilişkinizi kesin!

Tamam işte o.
Söylediğin konu da ona ait. Bu üyeliğe ait.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…