çok kötüyüm kızlar hayallerim yıkıldı...napıcam ben

jasminnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
189
1
26
Afyon
nişanlım ayrılmak istiyor.o kadar sorun yaşadık ama herşeyi atlattık tam derken dün gece ayrılmak istediğini söyledi.düğünümüz ortada kaldı ertelendi aileler anlaşamadı ama hep sabrettik ailem istemedi ikna ettim.tam yazın düğün yapacağız derken ayrılmak istiyorum dedi.sorun da şu:ailemi görmek gelmek gitmek istemiyormuş eve gelseler bile çıkar gidermiş.babamdan nefret ediyormuş.tamam hatalı babam ama onun aileside dört dörtlük değil ben sevdiğim için göze alıyorum o alamıyor.ailelerle yakın oturcaz birde tek çocuk gibiyim zihinsel engelli kardeşim var başka kardeşim yok.ailem bana muhtaç ilerki zamanlarda.ama bu unutup yolumuza devam edelim demedi.bende senin ailenin yanına gitmem olur biter dedim yok neymiş bne kızmışım gitmek zorundaymışım o erkekmiş kız evine gidip gelmek zorunda değilmiş ben yalnız gidip görecekmişim anamı babamı.bi şeyler söyleyin kızlar.çok kötüyüm evim döşendi gelinliğim alındı onun gibi seveni bulabiecekmiyim başka birini sevebilecekmiyim.napıcam ben.

onun gıbı seven mi?
sevıomu canım sımdı bu
pekala ....
ben bunu hıssedemedım
bu arada evlenelı 6 ay oldu yazıyor profılınde bılgın olsun:S

kuzum benim kıyamam sana sen zamana bırak işyerinde çalışan bir ablamız vardı herşeyleri hazırdı altınlar yüzünden huzursuzluk cıktı falan derken nişanlısı kına günü bıraktı gitti o da mahvoldu napcam netcem deyip dururdu aradan çok geçmedi karşısına tam da ona göre bir bey çıktı hemen evlendiler hatta şimdi hamile bebişleri olcak inş:) kimse vazgeçilmez değil seni bu kadar kolay yarıyolda bırakabilen biriyle bir de evlendiğini düşün..bazen ayrılıklar zarardan ziyade yarar getirir hakkında hayırlısı olsun tatlım dua et bol bol

hayatta en hazmediğim şeylerden bitanesidir bir eşin karşı tarafa olan soğukluğu, ilgisizliği, horgörmesi veya sevmemesi..
şimdi bile canını yakıyorken bu durum, emin ol o ev sana zindan olur. ben eşime hadi annemlere gidelim dediğinde hafiften surat assa
uyku girmiyor gözüme..canım şimdi belki tatlı bi acı gibi geliyor ama o döşediğin evin duvarlarına tek başına bakıp oturrur kahredersin.
bu düşüncede bir insan sana ne katabilir mutsuz olmaaaaa!!!!!!!

Ailen ne yaparsa yapsin o nefreti haketmez.ne demk zorundasin..valla sana dicek laf bulamiyorum.dunyada tek erkek o degil

Son düzenleme:

Biraz olsun mantigini on plana koy lütfen..

Simdi sen nisanlini ikna Etsen bile gün gelecek seni ailene bile göndermek istemeyecek aileden nefret ediyorum diyecek ama sen benim aileme hürmet sevgi eksik etmeyeceksin diyecek.. İçine oturmayacak mi?.. Huzurlu olabilecek misin?

Benim babam hatalida olsa nisanlim Esim sevgilim diyemez ki babandan nefret ediyorum.. Ne olursa olsun biz ana baba seçip gelmiyoruz dunyaya ne olursa olsun saygi duymak zorunda.iki tarafta..

Nisanslin çok saygisiz ve çok kotu bir kafaya sahip... Simdi sana lafi geçmiyor belki evlenince burnundan getirecektir eminim bundan..

Bana seni sindirmek tehdit etmek için ayrilmis gibi geliyor... Benim lafimi dinle yoksa biter bu is demeye getirmiş... Bence huzur size cok uzak...

aileni istemeyeni sen neden istiyosun ki?
Evlensen de sürmez yorma kendiniiii

bence aileni sende nişanlınla beraber bir güzel çekiştirmişssin
yazında bile hatalı babam diyorsun
doğru da olsa
nişanlına bunu yansıtırsan o da ben gelmem gitmem demeye hak bulur işte böyle
kızlar biraz siyasetçi olun ya
ailelerinizin arkasında durun
haksız olsalar bile laf söylettirmeyin ki
çekinsin karşı taraf biraz
bıraksın gitsin
seni seven adam
bu lafı edemez zaten

yaşadığınız sorunları sandığın gibi atlatamamışsınız demek ki
senin yerinde olsam ailem benim benim bi parçam sen kimsin ki benim babamdan nefret ettiğini söylüyorsun hepsini geçtim kendi aileni benim ailemden nasıl üstün görüyorsun diye sorar ve cehenneme kadar yolu olduğunu söylerim...
Onu sevdiğin gibi başkasını sever misin bilmiyorum ama ondan daha çok seven bi adam bulabilirsin...
Seni şu an resmen ortada bırakıyor...

Hakkında hayırlısı
bugün ağladığını emin ol yarın unutacaksın hayat böyle işte hep aynı duygularda kalmak olmuyor bence şuanda acının ve hatalarının tadını çıkar kim hatalı bilememde herkez kendinden sorumlu zaten

ve hakketten cok sevıyormus sızı ayrılmak ısteyecek kadar

Son düzenleme:
Sekerim, bu adam bence ayrilmak icin bahane ariyormus. Aile de malum bir kavga konusu, yoktan kavga cikarip bahane bulmus iste. Sizin ayrilmaniza aile konusundaki anlasmazlik sebep olmamis, bu adam seninle evlenmek istemiyor.

Seven adam boyle davranmaz.

Bu çok doğru gerçekten bir tanidigimz bosaniyor.. Eşine diyomus ilk baslarda benim annem çok pistir şöyle yapar boyle yapar eside gitmek istemiyormus giderse yemek yemiyormus su bile icmiyormus senin ailen pis diyormus gidemeyeceğim diyormuş rahat oturamiyorum diyormuş..

Yani bazi adamlar cins iste... Ben senin Ailene saygi duyacagim sende benim aileme idare edeceğiz diyeceksin noktayi koyacaksinn...

Hak verdikce tepene cikiyorlar..

Evlilik tablosun da 6 aylık evli görünüyor.:26:

Evlilik tablosun da 6 aylık evli görünüyor.:26:

Yazisindan anladigim daha önce evleneceklermis aileler anlasamayinca iptal olmuş

Sonra ailesini ikna etmiş yaza almislar tekrar dugunu bu seferde çocuk vazgecmis

Yazisindan anladigim daha önce evleneceklermis aileler anlasamayinca iptal olmuş

Sonra ailesini ikna etmiş yaza almislar tekrar dugunu bu seferde çocuk vazgecmis
Hmm..hayır neye göre yorum yazacağımı bilemedim görünce.
Teşekkür ederim.

Henüz evli değilken bunların ortaya çıkması hayırlı olmuş.
Onun gibi seveni değil,seni gerçekten seveni karşına çıkarsın Rabbim inşallah.
Hiç üzülme,vardır bunda da bir hayır de.
Gelin ata binmiş ya nasip demiş.

Sen taviz vereceksin kendinden,beyefendi ama seni seviyorsa yapamiyor mu aynisini?
Birak ayrilsin tatlim ailenden vazgecme sakin onun icin cünkü ezer seni o zaman iyice!!!
Dünyanin sonu mu ya,bosver.
Etme kiyma kendine,papuc birakma ona!
Hey Allahim ya.sen kizmissin o erkekmis basta insan olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…