ben bunca şeye katlandım onun için hastanelerde yattım o hakketen çok seviyormuş
saol canım.bende bu düşüncede olduğu müddetçe olmayacağının farkındaydım ama önceden böle değildi.bir anda böle inat koştu zorbalık yaptı.demekki artık bitmiş sevgisi.tamam ailem çok hatalı özellikle babam çocuğa hakaret bile etti.ama şimdiye kadar sabretti sevseydi unutup sıfırdan başlamak isterdi.ama unutmuyor
Bu çok doğru gerçekten bir tanidigimz bosaniyor.. Eşine diyomus ilk baslarda benim annem çok pistir şöyle yapar boyle yapar eside gitmek istemiyormus giderse yemek yemiyormus su bile icmiyormus senin ailen pis diyormus gidemeyeceğim diyormuş rahat oturamiyorum diyormuş..
Yani bazi adamlar cins iste... Ben senin Ailene saygi duyacagim sende benim aileme idare edeceğiz diyeceksin noktayi koyacaksinn...
Hak verdikce tepene cikiyorlar..
nişanlım ayrılmak istiyor.o kadar sorun yaşadık ama herşeyi atlattık tam derken dün gece ayrılmak istediğini söyledi.düğünümüz ortada kaldı ertelendi aileler anlaşamadı ama hep sabrettik ailem istemedi ikna ettim.tam yazın düğün yapacağız derken ayrılmak istiyorum dedi.sorun da şu:ailemi görmek gelmek gitmek istemiyormuş eve gelseler bile çıkar gidermiş.babamdan nefret ediyormuş.tamam hatalı babam ama onun aileside dört dörtlük değil ben sevdiğim için göze alıyorum o alamıyor.ailelerle yakın oturcaz birde tek çocuk gibiyim zihinsel engelli kardeşim var başka kardeşim yok.ailem bana muhtaç ilerki zamanlarda.ama bu unutup yolumuza devam edelim demedi.bende senin ailenin yanına gitmem olur biter dedim yok neymiş bne kızmışım gitmek zorundaymışım o erkekmiş kız evine gidip gelmek zorunda değilmiş ben yalnız gidip görecekmişim anamı babamı.bi şeyler söyleyin kızlar.çok kötüyüm evim döşendi gelinliğim alındı onun gibi seveni bulabiecekmiyim başka birini sevebilecekmiyim.napıcam ben.
:26::26::26:
O zaman evlilik zor geldi herhalde beyimize:26:
Sen taviz vereceksin kendinden,beyefendi ama seni seviyorsa yapamiyor mu aynisini?
Birak ayrilsin tatlim ailenden vazgecme sakin onun icin cünkü ezer seni o zaman iyice!!!
Dünyanin sonu mu ya,bosver.
Etme kiyma kendine,papuc birakma ona!
Hey Allahim ya.sen kizmissin o erkekmis basta insan olsun.
nasıl yani evlendiniz diyelim kendi aileni ziyarete gittiğinde o gelmeyecek mi bu mu yani?bi kere biz kadın olarak şunu karıştırıyoruz ben çok seviyorum o yüzden her şeye katlanırım diyoruz ama erkekler böyle bakmıyor malesef.onlar için önemli olan kadın dediğin sussun konuşmasın benim her dediğime tmm desin böylece huzur sağlansın ben de mutlu olayım.olay sadece bundan ibaret değildir.birlikte konuşup anlaşıp huzuru sağlamak daha da önemlidir.yanlış anlamayın ama nişanlınız şimdiden ailene karşı takındığı tavır belli.ne olursa olsun senin baban hata bile yapmış olsa böyle davranması tamamen saygısızlık.diyelim ki onun babası hata yapmış olsa senin tavrında aynı mı olur?yani yok babasının yanına gitmez misin silip atar mısın hemen?evlenirken bi tek eşler evlenmiyor aileler de evleniyor bunu düşünerek davran derim.yarın öbür gün evlendiniz diyelin seni kendi ailenin yanına bile göndermez bence.
nabcaksın :S ne dusunuosun yanı
kaç yasındasın sakıncası yoksa
tatlım her şerde bi hayır vardır. Adam şimdiden gitmem aileni görmem demeye başlamış evlensen ne olacak. Kocamın iş yerinden bi kız evlendiği gecenin ertesi günü kocası tarafınbdan terkedildi. 3 aydır babasının evinde şimdi adam boşanma davasını da açmış. Ayrılma gerekçesi de ne biliyor musun, kız nişanlıyken çocukla hep kavga etmişte hatta düğün günü gerginlikle of ya ayrılsak mı yapamıycam demişte adam bunu yedirememiş kendine. 1 günlük gelin ellerinde kınasıyla ayrıldı düşünsene. Millette ne dertler var hiç üzülme. Ailene de uygun bi dille anlat. Siz haklıymışsınız özür dilerim yanlışlarını gördüm olmadı de
içimden habire ağlamak geliyo çok özlüyorum anılar yaşananlar beni mafediyo 27 yaşındayım.
Aynen, daha bu ilk asil saf zamaninda bu kadar cok gecimsizlik varsa....düsün bi evlendikten sonra ne hale gelebilir... ve bu kadar sert ve kati durusla, simdi ayril aci cek.... ama bir iki sene sonra oh be diyeceksin...
ne demisler zararin neresinde dönersen kârdir....
evet evlensek gidip gelmeyecekmiş.onun babasınında çok hatası oldu ama ben demedim gitmem gelmem diye.ama o diyo işte.
Sen kaldigin yerden devam et zor bi surec olur ama zaman ilacin olucak gor bak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu kısım bana garip geldi.
bence seni çok seviyor olsa zaten evlenirdi, ayrılmayı göze alamazdı. senin başka biriyle evlenme ihtimalini de.
ondan dolayı hiç üzülme bence kesinlikle seni daha seven ve ailene değer vericek birini bulursun.
zaten düşünce yapısı bile hoş değil. kız erkek ayrımı yapan insanlara sinir oluyorum.
Seni böyle seviyorsa hiç sevmesin daha iyi.Ne demek o senin ailene gidip gelmiycek ama sen gitmek zorundasın yok yaaaa.Görünen o ki sorun evlendikten sonra dahada büyüycek,seni ailenin yanına dahi göndermiycek eminim buna.Sorun herneyse pek halledebilecek gibi görünmüyor.Allah yardımcın olsun,arada kalmak zor.
benim canımıda o yakıyor çok sevdiğini düşünüyordum ama değilmiş
evi,eşyayı gelnlik şunu bunu bırak tatlım, daha nişanlıyken babandan nefret ediyorum demiş, sen kızsın ben erkeğim demiş, bana kalırsa sevgisi mevgisi de yalan, annen babandan daha önemlisi olamaz el oğlu bi kere o. Allah sana daha iyilerini nasip etsin bence uzatma kapat bu defteri.. Herkesin ettiği yanına kalır.
Daha kına gecemde boşandığım şahıs gecenin 12 sinde babamla tartıştı saçma sapan bir konudan. Noldu bana ilk geceden şiddet sözlü olarak uyguladı,sora fiziksel şiddet geldi tabi defalarca 40 gün sonra ayrıldım ve boşandım. Keşke kına günü ayrılsaymışım diyorum. Sende pişman olursun bence.Yol ver gitsin.Bulunmaz hint kumaşı değil kimse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?