çok kötüyüm kızlar hayallerim yıkıldı...napıcam ben

ben bunca şeye katlandım onun için hastanelerde yattım o hakketen çok seviyormuş

niye hastanede yatıyorsun intiharmı ettin psikolojinmi bozuldun
bak ayrılın bak gör arkandan ne deliliğin kalacak nede hastalığın
madalyanı takacaklar
erkeklere çok değiyor oh güzelim ohhh
öğrenirsin yavaş yavaş

nişandan dönmekte zor biliyorum.
ben de aynı hatayı yaptım ilk evliliğim de.
elaleme rezil oluruz pişman oluruz şudur budur diye
ve sonuç ayrıldım..hayatım hiç bişey aynı çatının altında yaşadıklarına benzemez lütfen bu sıkıntıları
hafife alma verdiğin her karar iyi yada kötü gelceğini belirleyecek..

son zamanlarda çok tepeme çıktı zaten beni hiç anlamadı.geri dönerse affederim diye korkuyorum.

Aile soz konusu oldugunda problemler gitgide buyur. Bir de yakin oturcakmissiniz. Hadi uzak otursaniz biraz anlayis gosterebilirdim nasil olsa cok gorusulmeyecek, eski yasananlar da zamanla korelcek diye dusunurdum.

Simdi haydi ustunu kapatalim evlenelim gozuyle bakiyorsun ama en kucuk bir sorunda, onceden yasanilanlarin hepsi hooop geri gelir. Asla unutulmazlar ve unutma ki problemlerin ustunu kapatmayla hic bir sey elde edemezsin. Sadece biraz zaman kazanmis olursun. O yuzden sorunlari tam olarak cozmeden adim atmayin derim ben.

kısaca sana aileni sil diyor. Peki o kendi ailesini silebilir mi?

Nişanlın henüz nişanlılık süresinde bile fazlasıyla bencilken tüm hayatını onunla geçirebilecek misin?

İlk heyecan geçtiğinde birbirinize saygı duyabildiğiniz ölçüde bir arada kalabilirsiniz. Ama şimdiden nişanlın sana duvarlar örmüşken tüm ömür o duvarlarla yaşayabilir misin?

Belkide en doğru kararı nişanlın vermiştir.

Unutma arkadaşım; Eski eş, eski nişanlı, eski sevgili olur ama eski aile olmaz.. Aileni baştan istemeyen bir adamın sende ailesi olma..

evet birde tutturdu kız erkek ayrımı.yok kızlığını bil yok erkek gibi davranma.çok yanlış düşünüyor çok hata yapacak ama kendi bilir.

evet evlensek gidip gelmeyecekmiş.onun babasınında çok hatası oldu ama ben demedim gitmem gelmem diye.ama o diyo işte.

herkes düğünü babam erteleyince babamı kötü bildi adımız çıktı yani.oğlan iyi ben kötü kız oldum seven birini kaybetmiş durumdayım herkesin gözünde.gerçekten seviyordu niye böyle düşündü anlamadım.

içimden habire ağlamak geliyo çok özlüyorum anılar yaşananlar beni mafediyo 27 yaşındayım.

ya saçmalama ne olmuş yani 27 yaşındasın bende 27 yaşındayım 1 cocugum var 2 tane kocam oldu hayatımda çokmu iyi oldu yani
inan evlenip ayrılcağına buradan ayrılman daha iyi
evlendikten sonra büyü bozulacak şimdi kabul etsende etrafında anasıyla babasıyla iyi gecinen aileler gördüğünde benim kocam bana neden deger vermiyor dieyceksin, gübn gelecek belkide aileni ardına aldıgın adam yatagına baska kadını alacak , aldatmasada seni hep hor görecek
neden snei dogurmus buyutmus aılenı bır erkek ıcın sırtlamıs olacaksın ve emın ol ıyı dıye bahsetmeyeceker senın ıcın
kac yasındasın akıllı ol mantıklı ol birazcık

dediğim dedik çaldığım düdük ded çıktı adam eğilme yok.bi geçinmeye meyil yok.bu kafayla daha çok ayrılır o.

evet evlensek gidip gelmeyecekmiş.onun babasınında çok hatası oldu ama ben demedim gitmem gelmem diye.ama o diyo işte.

ilerde evlenir misiniz bilmem ama bence bu durum belki de sizin açınızdan daha iyi görmenizi sağlar.yani evlendikten sonra pişman olup üzülmektense şimdi ayrılın (tabi hayırlısı neyse o olsun sizin için) daha iyi sizin için.

benim canımıda o yakıyor çok sevdiğini düşünüyordum ama değilmiş

Canim bugun senin ailene oyle davranan yarin kim bilir sana nasil davranir nisanlin ayrilmak istedigini soylemiste felaketin kiyisindan donmussun sana baska biri mi yokk caniim bak ben sana deyim yarin birgun pisman olursun ailen gibi birini bulamazsin da onlarda sirt cevirirse tikanir kalirsin bi kosede seni seven adam seni kaybetmekten korkar ayrilmak istemis nasil sevgi bu allahini seversen?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet beni bir ömür arada bırakacak.nasıl bi sevgiyse bu artık

benim canımıda o yakıyor çok sevdiğini düşünüyordum ama değilmiş

Boşver ...

hangimiz bir diğerimizi hakketten ölümüne seviyorki

bir tek cocuklarımzıı seviyoruz , cocuklar olana kadar insan bir adamı çok sevdiğini düşünüyor sonra bir bakıyor yokmuş öyle bişey herşey karşılıklı

nefret etmesini anlyorum babam çok hata yaptı bana bile çok ağır sözler söyledi ama ne olursaolsun saygı durmak zorundayız dedim anlamadı.benim babamdan daha beter bi kayınpedere düşsünde göreyim ben onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…