cok kotuyum kızlar

yuppe

♥●★♣◆♥
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
1.324
783
248
kızlar salı gunu içim boşalırcasına kanamam oldu hemen dr a gittim oyle bir kanama ömrümde yasamadım bana kanamamın cok oldugunu heran düsük yapabilecegimi hazır olmamı gerektigini söyledi dr..evet 2.bebegim herhes aman evde var bi tane nie üzülüyosun dio ama napiim oda bebegim sonuçta ve progestan verdı 200 mg günde 3 kere şimdi dün kesilmişti ama sabah bi parca geldi gene kırmızım bu durumu yasayan var mı ?? bide dr sorunlu bebeklerde boyle olur dedi diken üstündeyim 19 aralıga kadar bebegime bişey olmazsa ikilimiz var yani bebegim problemlimi acaba bide ben kızımı kucagıma alıyodum bü olaylardan önce onun etkisi varmıdır..bide sadece wc den wc ye dedi ama ne mümkün bakanım yok kızım 24 aylık cok aktif akıl verin lütfen yardımınza ihtiyacım var Rabbim kimseye yasatmasın :((

aynı durumu ablamda yaşadı canm aşırı kanaması vardı ve o hamileliği boyunca yattı sürekli çocuk emzikden düşmüş tabiiri vardır ya halk arasında o şekildeydi onunki o nedenle beslenemedi çocuk fazla ama sağlıklı şekilde doğdu kızını kesinlikle alma kucağına odaya kilitleyin kendinizi kızınla o oyalansın sen yat ben öyle yapıyorum kızım aşırı hareketlidir ama odanın kapısını kilitliyorum ve ben uzanıyorum kızım oyalanıyo bazende tepemde geziniyo ama en azından azda olsa dinlenebiliyorum. Rabbim yardımcın olsun inş sağlıkla dünyaya gelir bebeğin.

kızlar salı gunu içim boşalırcasına kanamam oldu hemen dr a gittim oyle bir kanama ömrümde yasamadım bana kanamamın cok oldugunu heran düsük yapabilecegimi hazır olmamı gerektigini söyledi dr..evet 2.bebegim herhes aman evde var bi tane nie üzülüyosun dio ama napiim oda bebegim sonuçta ve progestan verdı 200 mg günde 3 kere şimdi dün kesilmişti ama sabah bi parca geldi gene kırmızım bu durumu yasayan var mı ?? bide dr sorunlu bebeklerde boyle olur dedi diken üstündeyim 19 aralıga kadar bebegime bişey olmazsa ikilimiz var yani bebegim problemlimi acaba bide ben kızımı kucagıma alıyodum bü olaylardan önce onun etkisi varmıdır..bide sadece wc den wc ye dedi ama ne mümkün bakanım yok kızım 24 aylık cok aktif akıl verin lütfen yardımınza ihtiyacım var Rabbim kimseye yasatmasın :((

canım benim tüp bebek we aynı anlattığın şekilde benim kanamm oldu we parçada düşürdüm sana dediklerini bana da dediler allaha dua edin yapcak bişi yok die we 1 hafta sonra yine parça düşürdüm .benim ikili testim normal çıktı we kendini suçlama ben yattığım halde böle oldum we benim hala kanama alanım warmış wc ye gitmek istemiorum artk kaybetmekten çok korkuorum.allah yardım etsin çok zor yaşamayan bilemez...

canım öncelikle çok geçmiş olsun. aynı şeyleri bende yaşadım ilk gebeliğim olmasına rağmen:14: kanamam oldu doktorm düşebilecğni söyledi bol bol yatıcaksn dedi progestan verdi.. günde 3 kez içtim mümkün oldğnca yattm ve çok dua ettm..bebeğim beni bırakmadı.. şuan 19ncu haftamıza girdik allaha şükürler olsun..ikili test sonucumz çok güzl çktı bebğim de gayet sağlıklı çok şükür.. yani doktorlr sağlıksz bebk düşer dıyerek içimizi rahatlatmya çalışıyolr bence.. bol bol dinlen cnım moralini yüksek tut..

Canim öncelikle cok gecmis olsun rabbim yavrunu korusun..
Seni anlayabiliyorum. Ben de 10. haftamda bardaktan bosalircasina.bi kanama yasayip herhalde düstü bebegim demis mahvolmustum fakat yasiyordu bebegim. Perinatolog bakmisti bana acilde ve plesantanin rahim agzina indigini bu yuzddn düsük tehlikesi oldugunu hic kalkmadan yatmam gerektigini agir kaldirmamami ve iliskiye girmememi tembih etti. Ben de progestan ictim yaklasik bi ay yattim. Kanamalar hafif de olsa bi iki kere oldu sonrasi hep siyahimsi kahverengi akinti. Kanama alani da vardi kesenin arkasinda ama yok oldu sükür. Benim anlamadigim; sana sadece düsük tehlikesi mi var dediler. Yani nedeni neymis bu durumun? Kanama alani mi var? Kese yerlesimi nasil? Plesantan ne durumda? Bence bi perinatologa görün. Ayrica kanamali gecen hamilelikte bebek sorunlu olur diye düsünme. 32. haftamdayim ve oglumda hicbir sorun yok allaha sükür. O kanamanin nedenini arastir mutlaka ve tabiki de hep uzan. Ayaklarinin altina yastik koy kalkma hic.. Allah sifa versin tatlim..

Ben de ayni sekilde 2.bebegimde dusuk tehlikesi gecirdim.cok uzuldum bebegimde sorun var mi diye.2 li taramayi sabirsizlikla bekledim 9 ay hoyunca tuvalete gitmeye korktum.ama yasayacak cucuk tutunuyor hayata.su anda oglum 10 aylik Rabbim senin bebisini de saglikla kucagina almayi nasip etsin

amin kızlar saollun su an hala kanamam az da olsa devam ediyo mümkün oldugunca dinlenmye calısıorum ama cocuklar pek mümkün olmuyo bebegim iyi çok şükür Rabbim hiçbir gebeye yasatmasın kızımdada 7.ayda enfeksiyon gecircektim kızını alıcaz deimşlerdi demekki bnm gebelikler boyle olcak napalım gene buna şükür keyfim yerinde desteginiz için soaolun ben kaybetmekten cok korkmustum bebegimi

Selam kizlar, bende cok kotuyum gunlerdir internette arastira arastira kendimi bu sayfada buldum. Bende yaklasik 7 haftalik hamileyim ve bu ilk hamileliyim. 4 gun once cok hafif kanamam oldu ve hemen doktora gittim , ogun ilk defa keseyi gorduk kanama icin normal dedi ama son iki gundur cok fazla kanamam var siyah ve kati bi sekilde ve cok agrim var ,halsizim cok korkuyorum bisey olacak diye, yarin sabah doktora gidicem tekrar. Benim gibi ayni durumu yasiyan varmi, tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim

Back
X