Çok Kötüyüm Kızlar :(

Ben kimseye kötü gözle bakmıyorum ki. Evlenmeden birlikteliğe yakınlaşmam konusunda şüphelerim vardı sadece ve onun pişmanlığını yaşıyorum. Toplumda pek hoş karşılanan bir durum olmadığını da düşünüyorum belirtmek istediğim bu

Burada kimse sizi tanimiyor. Senaryo yazmaniza hic gerek yoktu.

X xDerinMavix
@nihal_3428
_Masalim_ _Masalim_
@Yesilelmaaa
@Angel1905
@nesliklndr
Kızlar iyi niyetiniz nasıl kullanılmış görün. Ben daha önce akıllanmıştım. Burda maalesefki herkese yardımcı olunmaması gerektiğini öğrenmiştim. Bu seferde yanılmadım. Keşke hayatın içinde iyi niyetleri kullanan kötü niyetli insanlar olmasa. Belki daha yaşanabilir bi dünya olurdu... ayrıca amacım konuyu açanı yaptığı hata ile yargılamak değil ki ne haddime herkesin kendi hayatıdır. Ben sadece bazen şüpheci yaklaşmak iyidir demeye çalıştım hepsi bu.
Sok oldum halbuki ben cok üzülmüştüm hastaligina arkadaşın ben suan cok kotu gripim kendi kendime dedimki insanlar nelerle ugrasiyor gripsin diye naz yapiyosun dedim kendime kızdım arkdasin hastaligini okuyunca :(

X xDerinMavix
@nihal_3428
_Masalim_ _Masalim_
@Yesilelmaaa
@Angel1905
@nesliklndr
Kızlar iyi niyetiniz nasıl kullanılmış görün. Ben daha önce akıllanmıştım. Burda maalesefki herkese yardımcı olunmaması gerektiğini öğrenmiştim. Bu seferde yanılmadım. Keşke hayatın içinde iyi niyetleri kullanan kötü niyetli insanlar olmasa. Belki daha yaşanabilir bi dünya olurdu... ayrıca amacım konuyu açanı yaptığı hata ile yargılamak değil ki ne haddime herkesin kendi hayatıdır. Ben sadece bazen şüpheci yaklaşmak iyidir demeye çalıştım hepsi bu.
Sok oldum halbuki ben cok üzülmüştüm hastaligina arkadaşın ben suan cok kotu gripim kendi kendime dedimki insanlar nelerle ugrasiyor sen gripsin diye naz yapiyosun dedim kendime kızdım arkdasin hastaligini okuyunca :(

Sok oldum halbuki ben cok üzülmüştüm hastaligina arkadaşın ben suan cok kotu gripim kendi kendime dedimki insanlar nelerle ugrasiyor sen gripsin diye naz yapiyosun dedim kendime kızdım arkdasin hastaligini okuyunca :KK43:

Canim hamileligin hayirli olsun.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Back
X