• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kotuyum lutfen bakın , kovid:(

evet kesinlikle belirti çıkmadan götürmeyin. Olduğunu bilseniz ne değişecek ki? Şu an hasta değilse müdahale etmeyecekler. İlaçları da kullanmasa da olur.
evet bundan korkuyorum işte vicdan azabı çekerim belirti yok diyor umarım iyi gozlemliyordur kendini:( bu ciğere indi düşüncesini atamıyorum birden fenalaşan gibi hissediyorum

evet bundan korkuyorum işte vicdan azabı çekerim belirti yok diyor umarım iyi gozlemliyordur kendini:KK43: bu ciğere indi düşüncesini atamıyorum birden fenalaşan gibi hissediyorum

ciğere inse öksürür bir tepki verir. Ayrıca kaç yaşında adam boğazdan ciğere inene kadar belirti vermemesi biraz düşük ihtimal.

gercejtenmi yaa :KK43: ama iyiyim diyor öksürük nefes darlığı yok diyor :KK43:
Ama oksuruk yoksa gogus agrisi yoksa yani kendisi iyiyse kesin covid diyemezsiniz ki.
Ben yukarda bir arkadasimiz sormus o yuzden yazmistim sizin icin degil.
Bazen cigerlere inmeden de negatif cikiyor.
Umarim iyidir babaniz birkac gun gozlemleyin ya da hemen film cekilmesini saglayin geciktirmeyi.

Çok geçmiş olsun Allahim şifa versin tez zamanda. Bizim patron belirti gösteriyordu testi negatif çıktı tomografiye aldiklarinda bulgular vardi tekrar teste girdi ve pozitif çıktı. Eşine bulaşmamıştı. Gercekten bilmiyorum testlere de güven olmuyor

Maddi durumunuz müsaitse özel hastanede test yaptırın. Biz bugün özelde test yaptırdık, gayet sakindi.

Eşim iş yerinden getırdı annesi ablası ve eşim oldu Annesı şeker hastası ciğere de inmişti şükür atlattı. Ablası ayakta gecırdi eşim 10 gün evde ne yedı ne içti baya bi kilo verdi görseniz demezsiniz bu adama bısey olmaz yapılı güçlü ama oyle olmadı şuan hastanede üç gündür orada tedavi oluyo ciğerlere inmiş ama şuan ıyı durumu çok şükür yanı siz dıkkat edin taktir Allahın. Ama yemek çok onemlı vücudu diri tutmak ıcın annesi yeri geldı kustu ama yedi üstelik zayıf şekeri tansiyonu var yıllardır, bizde durumlar böyle geçmiş olsun çok başınız sağolsun.

Çok geçmiş olsun Allahim şifa versin tez zamanda. Bizim patron belirti gösteriyordu testi negatif çıktı tomografiye aldiklarinda bulgular vardi tekrar teste girdi ve pozitif çıktı. Eşine bulaşmamıştı. Gercekten bilmiyorum testlere de güven olmuyor
kafam karmakarışık negatif çıksa bile ya cigerdeyse diyoruz hastaneye gitmelimiyiz
Maddi durumunuz müsaitse özel hastanede test yaptırın. Biz bugün özelde test yaptırdık, gayet sakindi.
tomografi mi cektirdiniz özelde ..semptom varmiydi

Eşim iş yerinden getırdı annesi ablası ve eşim oldu Annesı şeker hastası ciğere de inmişti şükür atlattı. Ablası ayakta gecırdi eşim 10 gün evde ne yedı ne içti baya bi kilo verdi görseniz demezsiniz bu adama bısey olmaz yapılı güçlü ama oyle olmadı şuan hastanede üç gündür orada tedavi oluyo ciğerlere inmiş ama şuan ıyı durumu çok şükür yanı siz dıkkat edin taktir Allahın. Ama yemek çok onemlı vücudu diri tutmak ıcın annesi yeri geldı kustu ama yedi üstelik zayıf şekeri tansiyonu var yıllardır, bizde durumlar böyle geçmiş olsun çok başınız sağolsun.
iyi size geçmemis n güzel Allah şifa versin herkese

iyi size geçmemis n güzel Allah şifa versin herkese
Bende çok ağır grip oldum Ilk başlangıçta acile gittim doktor teste gerek görmedi ama 4 gündür yataktan kalkamadım. Yanı grip gıbı değildi son ıkı gün tat koku alamıyordum tam topladım eşim yakalandı. Test verdım temaslıyız dıye bende o zman çıkmadı ama benden çocuklarıma da grip geçti yanı gripten çok ağırdı ağrımadık yerim yoktu. Berbat bisey

Back
X