- Konu Sahibi cicikizgul
-
slm ben 10 haftalık hamileyim cmtsi doktora gittim ense kalınlığının fazla olduğunu söyledi haftaya ikili test yapalım dedi ama o günden beri ruh gibi dolanıyorum ne yapsam bilemiyorum 1 hafta nasıl geçecek lütfen yardımmmm
canım ense kalınlığı hakkında bugün doktordan bilgi aldım ben kaç çıktı senin?
slm ben 10 haftalık hamileyim cmtsi doktora gittim ense kalınlığının fazla olduğunu söyledi haftaya ikili test yapalım dedi ama o günden beri ruh gibi dolanıyorum ne yapsam bilemiyorum 1 hafta nasıl geçecek lütfen yardımmmm[/Q
umarım kötü cıkmaz ama aynısı ablamada oldu gozune baka baka doktor bu cocuk özürlü dedi ve orda ablam bayıldı.kabus gibiydi sonra baska doktora gittik doktorda gününü yanlıs hesapladıklarından ötürü sorun var zannettikleri söyledi .Ve cocuk dogdu şuan 5 yasında zehir gibi maşallah.bu test cokta dogruluk payı yok yanı bu kadar stres yapma.sanada zarar bebegede.:81:
dün cvs işlemini yaptırdım üniversite hastanesinde dr başarılı geçti dedi düşük riski amino senteze göre biraz daha yüksekmişbakalım hayırlısı inşallah bişi çıkmaz 1 hafta bekleyeceğim nasıl geçer bilmem
hepinize çok teşekkürler pztesi ilk sonuçları alacağım iyi düşünüyorum ki iyi olsun hayırlı haberleri veririm inşallah :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?