• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm lütfen yorumsuz kalmayın

damlahanim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
297
102
18
27
Merhabalar. Bugün kontrol günümdü hastaneye gittim 1 haftalık kullandığım femara ve folikasit sadece 1 yumurtayı olgunlaştırmış. Doktor bana salı günü tekrar gel dedi folikasit kullanmaya devam et dedi. Pcos kistler küçülmüştü ama yumurtalık neden olgunlaşmamış baya kurcaladı kafa mı😏. Benim gibi yumurta çatlama tedavi sürecinden geçenlerin deneyi mı ve sonucu ne oldu paylaşabilirler mi

Merhabalar. Bugün kontrol günümdü hastaneye gittim 1 haftalık kullandığım femara ve folikasit sadece 1 yumurtayı olgunlaştırmış. Doktor bana salı günü tekrar gel dedi folikasit kullanmaya devam et dedi. Pcos kistler küçülmüştü ama yumurtalık neden olgunlaşmamış baya kurcaladı kafa mı😏. Benim gibi yumurta çatlama tedavi sürecinden geçenlerin deneyi mı ve sonucu ne oldu paylaşabilirler mi
Üzülme hamile kalmak için çok yumurta çok şans demek değil ki olgunlaşmış 1 yumurtada yeter. Arkadaşımda bu ay kullandı 1 tane bile büyümedi kaç sefer gitti geldi zorla 16mm olabilmiş iğne vuruldu çok stres yapmak iyi değil rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Üzülme hamile kalmak için çok yumurta çok şans demek değil ki olgunlaşmış 1 yumurtada yeter. Arkadaşımda bu ay kullandı 1 tane bile büyümedi kaç sefer gitti geldi zorla 16mm olabilmiş iğne vuruldu çok stres yapmak iyi değil rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ya öylee elbette. Doktor bana bugün ve yarın birliktelik olsun mutlaka eşinle dedi. Salı günü tekrar geleceksin pazartesi salı ilişki yasak artık dedi. Bir sürü vardı yumurta ama sadece 1 tanesi az olgunlaşmıştı

Canim bildigim kadariyla folik asit yumurtayi olgunlastiran bisey degil..yani bi cok doktor zaten folikasite karsi..ilerde cocuklarda otizm ortaya cikabiliyo diye..famerada cok etkili olmayabilir..yani ben dhealar biesteronlar kullaninca..famerayi dhealarin yaninda bilemiyorum..etkisini..suan brnde tedavi surecindeyim..doktorum famera verdi..banada ama ben bu tedaviden 3 ay onceden hormon ilaclarina basladim...yumurta sayisi her ay farkli cikabiliyo..hic uzulme..bu srnin biraz anatomik yapinlada alakalii..

Canım normal insanlar da zaten binlerce yumurtadan en baskın olan bir tanesi gelişir büyür ve çatlar. 2 aşılama oldum ikisinde de bir çok yumurtadan 1 tanesi kaldı. Sadece bir kere klomen tedavisinde 2 yumurtam birden gelişmişti. Ama çok yumurta risk oluşturur. 1 tane olgunlaşmış yumurta çok daha avantajlıdır. En büyük düşmanımız stresdir lütfen tadavi sürecindeyken bu süreci unutun mümkünse hiç kimsenin haberi olmasın. Sizde günlük yaşayın gezin işlerininizi yapın..

Ya öylee elbette. Doktor bana bugün ve yarın birliktelik olsun mutlaka eşinle dedi. Salı günü tekrar geleceksin pazartesi salı ilişki yasak artık dedi. Bir sürü vardı yumurta ama sadece 1 tanesi az olgunlaşmıştı
Bende zamanında klomen kullandım ama hiç ilişki yasak dediği günler olmamıştı. Hatta benimde birkere 2 yumurtam büyümüştü sevindim doktor boşa sevinme kaliteli olup 1 tane olması yeterli ikiz veya ucuz gebelik her zaman riskli dedi sende öyle iyi yönünden düşün stres yapma bolca dua et hayırlısıyla olur elbette

Daha once klomen kullanimda en fazla bir tane yumurtam buyurdu ve son uc aydir femara kullandim tabii gunde uc tane ayrica naturallen macunda kullandim. Ilk ay dort yumurtam ve bi kucuk vardi ikinci ay iki yumurtam ve bi kucuk ucuncu ay yani bu ay yine dort yumurtam ve bi kucuk oldu catlatma igneside vurunduk beklemedeyim ben e femara dozunu arttirin ve macunda kullanabilirsiniz yumurta kalitesi acisindan

Canım benim doktorum famera da amaç tek bir yumurtayı olgunlaştırmak demişti. Ben de de pcos var. Aynı şekilde benim de tek olgun yumurtam vardı. Sonuç negatif oldu ama benim yaşım da vardı. Direkt tüp bebeğe geçtik. Tek yumurta olması gereken yumurta merak etme 🖐

Back
X