çok kötüyüm ölmek istiyorum

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.814
598
4 yıl boyunca polisliğe hazırlandım ve kazanamadım
her sene baraj 300 den açılıyordu 280e düşüyordu
en son baraj 280 di ben 276 aldım dedim kısmet değil olmayacak !
evlendim hamileyim ve sırf polislik yüzünden üni okuyorum başvuramadım mülakattı felan derken
çocukla katılamam diye
face ...de de tüm arkadaşlarımı silmiştim
polisliği kazanmış ve hazırlanan
bir kız kalmıştı demin dedi baraj bu yıl 270 olmuş
resmi sitede yazıyor bak dedi bi baktım ağlamaktan öldüm
ben hergün bebeişim ve eşim oldu diye çok seviniyordum rabbim bunları nasip etti diye polislik olmadı diye
ama şimdi ağlamaktan ölcem keşke evlenmeseydim diyorum keşkelerle doluyum ne düşüncem bilmiyorum
geçen ayın 15inde astsubaylık başvurusu sondu ösym şifresini unutmuştum neyse dedim 2 gün sonra hatırladım

benim bu şansım ne böyle ya nefret ediyorum kendimden

öyle deme canım,bazen çok istediğimiz şey olmuyorsa vardır bir sebebi.bir kapı kapanır,bir diğeri açılır.

Bence öyle düşünme canım vardır herşeyin sebebi bak Allah sana ne güzel yuva bebek vermiş boşver şükret elinde olduklarına sağlıklı ve huzurlu olduğuna gerisi pek de önemli değil

Bu kadar istediğin halde olmadysa vardır bir hayır elbet üzülme..

canım anlıyorum senı gerçekten çok üzülüyorsun ALLAHtan herşeyın hayırlısı bu şekilde düşünürsen eşinden soğursun bak ne güzel bebeğinde var :) herşeye olumlu yönünden bak ALLAH aglatmasın canım benım​

sakın böyle düşünme senin eşinin yavrunuzun sağlığı yerinde. denememiş değilsin ki elinden geleni yapmışsın sen hayatının sonuna kadar barajın düşmesini bekleyecek değilsin heralde. geçmişe hayıflanmanın bir manası yok. o baraj bu sene düşmüş düşmeyebilirdide ya da 10 sene sonra düşerdi ozaman da mı hayıflanacaktın böyle yoksa bi 10 sene daha evlenmeden barajın düşmesini mi beklemeyi düşünüyordun. kısmet değilmiş sıkma canını allah gümüş kapıyı kaparsa altın kapıyı açar sen içini ferah tut doğmamış yavruyu şimdiden strese sokma

herşeyde bir hayır olduğuna çok inanırım bence daha çok sevineceğin birşey olacak pozitif düşün pozitif olsun...üzülme...

sen bence haline sukret nasıl anne olurum ne yapabilirim ailem iiçin onu duşun. her işte bi hayır vardır. valla bencede keşke evlenmesydindaha hazır değilmişsin hiç bir şeye

Allah çok kötü deniyor ama isyan etmiyorum 4 5 sene sabrettim 3 sene daha sabrederim ama ağlamaktan öldüm Allah kimseye vermesn

canım aslında şans açısından bakma derim ben. demek ki hayırlısı değilmiş belki ileride hayallerin gerçek olmadı diye şükredersin zamanı gelince iyi ki kazanamamışım dersin. sana nasip deilse inşallah çocuklarına nasip olur :) sıkma canınııııı aslında en güzel duyguyu yaşıyosun anneliği yaşıyosn :)

eğer polislik, eşiniz ve çocuğunuzdan daha değerli olduğunu düşünüyosanız bencede keşke evlenmeseymişiniz...

Şnasın hiç de kötü değil sağlıklısın bebeğin karnında eşin yanında polislik de olmayıversin malesef istediğimiz her şey olmuyor bu hayatta.Bence sen şükretmeye devam et ve bu kadar ağlama yazık karnındaki yavruya

ayy ne kadar gaddarsınız ben ona ona şükrediyorum rabbim hergn iyiki olmuş diye

O zaman bu kadar ağlama yazık değil mi bebeğine.İdealin olabilir ama olmamış işte ağlarsan geri de gelmeyecek şansın.Hamilesin hassassın ondan oluyordur ama sen yine de metin ol üzülme bu kadar.Başka şeylerle oyalan unutursun zaten bi kaç güne

vardır bir hayır unut gitsin demek isterdim.ama insan istediği şeye ulaşamadıgı sürece hergün kahroluyor kendimden biliyorum..umarım zamanla gönlün kabullenir bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…