• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK KÖTÜYÜM PİŞMANIM KEŞKE GELMESEYDIM

Anneyimbenanne35

zamandir herşeye ilaç olan...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
4.602
4.713
53
34
İzmir
İyi akşamlar canlar çok kötüyüm okadar doluyumki derdimi sizlerle paylaşmak istedim küçük bir kasabada 2 katlı evimiz vardı eşim ilçede yani örneğin istanbul un küçük bir kasabasından istanbula tasinma gibi düşünün bizde ilçeye taşındık 2 ay oldu aslında ordayım buranın hayalini kurar yatardim ama keşke geleceği gorebilseydik inanın asla gelmezdim ordan okadar ozledimkj orayı insanlarini eski sohbetleri nasıl desem cocuklarin okulda sorunlu oldu kimse yok mahalle de sokakta 1 tane çocuk yok oymasinlar ki insanlar nasıl anlamadım kimse kimsenin yüzüne bakmıyor burda patliyorum aksama kadar üstüne üstünlük ayda 1000 lira kira veriyoruz keşke geldiğim yere geri dönsem eşim bana pişman olacaksın demişti ve ciktida ben onu zorladim buralara gelelim diye ama keşke gelmeseydik geçen gün bana evi geri götürelim falan dedi inşallah ama ne biliyim gotururmu acaba ya düşünün orda çocuklarım çok ozgurdu resmen özgür lukleri bitti haminlar eşimi nasıl ikna edebilirim tabi tartışma çıkmadan haaa tün aileside orada buarada

Biraz zaman tanıyın
Alışmak zaman ister
Olmadı dönersiniz gene
Vala ben eşinizin yerinde olsam ha deyince taşınmam
Zaten bu evden tasinma şeyimi z var evsahibiyle sorunlar çıktı bende ordan oraya değil olmadı yapamadık geri donelimdemek istiyor um ama kötü olmamizdan korkuyorum

Büyük yerlerin imrenilecek bi tarafı kalmadı maalesef ne komşuluk var ne güven herşey ateş pahası.
Çocuklarımız maalesef çocukluklarını dosyasıys yaşayamayacak:KK12:
Aynen öyle salak gibi ozenmisjm ama bosmus orası benm için özellikle yavruların için nimetmis bunuda yasiyarak anladım

İşte o yüzden bir düşünmek lazım. Neyine özendin de gittin ki?
Eh işte hersey elimin altında olur ne biliyim burdaki insanlarda ordakiler gibidir sandım ama çok yanilmisim allahtan orda bi evimiz var bize ait ama KV otryo tek Ha şimdi orda evler falan ucuz istese alırız ama tam istemesi lazim

Aynen öyle salak gibi ozenmisjm ama bosmus orası benm için özellikle yavruların için nimetmis bunuda yasiyarak anladım

İstanbul’a gelin geldim ve şu an memleketime dönmeyi istiyorum çünkü evladım var önce kendim içindi şimdi onun için çünkü burda bana göre hayat yok

İstanbul’a gelin geldim ve şu an memleketime dönmeyi istiyorum çünkü evladım var önce kendim içindi şimdi onun için çünkü burda bana göre hayat yok
En iyisini yaparsiniz inşallah bende alıştığım bildiğim en önemlisi çocuklarım inşallah ozgurluklerine kavusurlar

Yeni bir hayat hep sancılı olur. Alışkanlıkları özlüyorsunuz şu an. Ben de çocukken İstanbul'a taşındığımızda çocuklarınız gibi hissetmiştim. Hem tıkanıp kalmış hem okulda sorunlu kişi olmuştum. Biraz zaman tanıyın. Her şey yoluna girecektir.

Yeni bir hayat hep sancılı olur. Alışkanlıkları özlüyorsunuz şu an. Ben de çocukken İstanbul'a taşındığımızda çocuklarınız gibi hissetmiştim. Hem tıkanıp kalmış hem okulda sorunlu kişi olmuştum. Biraz zaman tanıyın. Her şey yoluna girecektir.
Buraya ait değilmiş im ben ama onu anladım

Back
X