- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
İyi akşamlar canlar çok kötüyüm okadar doluyumki derdimi sizlerle paylaşmak istedim küçük bir kasabada 2 katlı evimiz vardı eşim ilçede yani örneğin istanbul un küçük bir kasabasından istanbula tasinma gibi düşünün bizde ilçeye taşındık 2 ay oldu aslında ordayım buranın hayalini kurar yatardim ama keşke geleceği gorebilseydik inanın asla gelmezdim ordan okadar ozledimkj orayı insanlarini eski sohbetleri nasıl desem cocuklarin okulda sorunlu oldu kimse yok mahalle de sokakta 1 tane çocuk yok oymasinlar ki insanlar nasıl anlamadım kimse kimsenin yüzüne bakmıyor burda patliyorum aksama kadar üstüne üstünlük ayda 1000 lira kira veriyoruz keşke geldiğim yere geri dönsem eşim bana pişman olacaksın demişti ve ciktida ben onu zorladim buralara gelelim diye ama keşke gelmeseydik geçen gün bana evi geri götürelim falan dedi inşallah ama ne biliyim gotururmu acaba ya düşünün orda çocuklarım çok ozgurdu resmen özgür lukleri bitti haminlar eşimi nasıl ikna edebilirim tabi tartışma çıkmadan haaa tün aileside orada buarada