• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK KÖTÜYÜM PİŞMANIM KEŞKE GELMESEYDIM

Bunu maalesef ben de yaşıyorum ama biz doğuda bir ilçedeydik ve eşim polis olduğu için asla kalalım demedim. Ama şimdi bu büyük şehirde hiçbir arkadaşım yok. Öğrenciler ve veliler maalesef sıkıntılı. Veliler sürekli dedikodu yapmaya çalışıyor. Rahatsızlandığım için rapor aldım onu bile şikayet etmeye çalışıyorlar.
Orda hayat daha samimiydi, insanları da öyleydi.
Ama meslek olarak güvenlik sıkıntısı vardı işte.
Şimdi alışmaya çalışıyorum. Nerdeyse 1 yıl olacak geleli. Daha 1 saat önce bile orayı andık ikimiz de.

2 ayda düzen oturmaz normal, biraz daha şans verin, olumlu yanlarına odaklanın. Yoksa her yerin özlenecek bir şeyi bulunur, önemli olan yeniliklere açık olmak ve güzellikleri görmek.

Bu konuyu kaç kere daha açmanız lazım? Herkes hep aynı şeyleri yazacak.Mutlu olduğunuz yere dönün madem , bir daha da ölçüp tartmadan böyle radikal kararlar almayın.Zorunluluk olmadan keyfi yere şehir değiştirmek ciddi bir şey çünkü.Üstelik 3 çocukla.

İnsanlar her şeyi söyler , onlara göre yaşamayın.Eşinizi de güzellikle alttan alta ikna edin.Pat küt söylerseniz tartışma çıkması normal.Hoş eşiniz de bi' garip yapamadı , döndü demesinler diye böyle bir hayatı yaşamanıza sebep oluyor.

Bir de konularınıza baktım da bu sıkıntılar içinde neden 4. çocuk? Yargılamıyorum , sadece merak ettim.

Bunu maalesef ben de yaşıyorum ama biz doğuda bir ilçedeydik ve eşim polis olduğu için asla kalalım demedim. Ama şimdi bu büyük şehirde hiçbir arkadaşım yok. Öğrenciler ve veliler maalesef sıkıntılı. Veliler sürekli dedikodu yapmaya çalışıyor. Rahatsızlandığım için rapor aldım onu bile şikayet etmeye çalışıyorlar.
Orda hayat daha samimiydi, insanları da öyleydi.
Ama meslek olarak güvenlik sıkıntısı vardı işte.
Şimdi alışmaya çalışıyorum. Nerdeyse 1 yıl olacak geleli. Daha 1 saat önce bile orayı andık ikimiz de.
Ayni seyleri yasamisiz sirf bunun icin lojmana girdim disarda oturmak istemedim hem cocuklarim ozgurce oynuyor hemde ben herkesi taniyorum rahatim daha yeni evimize girdik bahcede sohbet muhabbet mahalle ortami gibi

Back
X