çok kötüyüm sizlere dertleşmeye çok ihtiyacım var =(

hakkında hayırlısı olsun cnm..
rabbim yardımcın olsun .. ask acısı zordur ceken bilirrr..
ama elbet birgün geciyor bunu kanıtlamş bri olaark yazdım o kdr:)
yazmk istedgnde bna yazablrsn kendne cok ii bak...
kendini bi başakası için üzeme olur mu .. her kim olursa olsun .. bu haytta yarınımızn garantisi yokken su saniyelermizi üzelerek gecrimeyeleim degil mi:90:

ewet ben ki arkadaşsız yapamam arkadaş kavramının cok başka yeri vardır bende ama bütün arkdaşlarımla ilişkimi kestim

Bunu yapmayın işte.Hiç kimse kimsenin merkezi olamaz insanlar birbirlerinin sosyal hayatına müdahale ettiği anda zaten o iş bir yer de patlak verir.Yanlış arkadaşlıklar tabi ki gözden geçirilir ama kendi kararınla ! hiç kimse için arkadaş silinmez insanlar hayatından çıkarılmaz çünkü bir gün o adam gider kalırsın kimsesiz.Sinir hastasıysa zaten uzak dur bugün küfür eder yarın şiddette gösterebilir.Yol yakınken uzaklaş derim canım.

iliş
Bir ara verin bakalım ilişkinize. Yuttuğunuzu düşündüğünüz cümleler mi yoksa özlem mi daha ağır basıyor. Şu an sıkıntılısınız ama yarın daha farklı düşünüyor olabilirsiniz. Bilmiyorum ya benden size tavsiye öfke ile hareket etmeyin. Kadınlar gerçekten aşık olunca kendini kaybediyor benliğinden ödün veriyor ama erkeklerden bunu beklemek çok iyimserlik olur. Velhasılı boşluk hemen doldurulur. Gerçi yanlış insanlarla boşluk doldurup geri dönüyorlar ama bu sefer de siz eski siz olmuyorsunuz. Süreç hep böyle gelişiyor ne yazık ki.

cnm tavrını koy..seni ne kadar incittiğini anlamasını sağla.bugün yapmazsan yarın daha fazlasını söyler ...Ayrılmak istemiorsanda burnundan getir kısaca :)

kızlaar naptım biliyomusunuz AYRILDIIIIMM...hemde son derece kararlı bir şekilde

o ne dedı kabul ettımı hemen

hayıııır kabul etmedi hatta şuanda özgürlügümü ve kendimi geri kazanmış durumdayıp oda pişmanlığından söz edip duruyor ya bukadar kötü olmak istemiyorum ama ona bir msj atmışım çok acımasız bi msj dı benden şans istedi devam edelim dedi sana değiştimi kanıtlıcam dedi bayabi ısrar etti ben de tamam ozaman dedim ama birlikte değiliz ayrıykende kanıtlayabilirsin eğer kanıtlarsanda kaldıgımız yerden değil baştan başlarız çünki ben devam edemem öyle dedim =) oda şimdi inanılmaz uğraşıyor çok şaşırdım okadar sert davranıyorumki ama devam ediyor düzgün konuşmaya ben onu ittikçe o bana geliyor :S hayaller kuruyor planlar yapıyor durmadan arıyor herşeyini noktasından virgülüne haber veriyor ama bakalım o nereye kadar sabredicek gerçekten kazanmaya çalışıcakmı inşş. çalışır yaaaaaaaaa

işte budur olay.kararlı olunca hersey gelısıyo kendılıgınden

Burdan bir kez daha anlıyoruz ki; kaçan kovalanır.
hakkınızda hayırlısı olsun

aynen kızlaar okadar sevmediği şey artık gözüne görünmez oldu b görseniz değer başka başkaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…