Cok kötüyüm.. Suan agliyorum

Cokyanlizim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
65
13
13
Almanya
Mrb,
Suan okadar kötüyüm ki elim ayagim titriyor agliyorum. Esimle kavga ettik. Zaten 2 senedir bi iyi bi kötü geciyor zamanimiz. 4 senelik evliyim. Bir oglum var. 2 senedir kaynanamla birlikte yasiyorum buraya tasindigimizdan beri hersey ters gidiyor. Yurtdisinda yasiyorum. Esim calismiyor. Devletten yardim aliyorduk. Sagolsun sayesinde ordanda atildik. Kiraya cikmak istemiyor. Calismicam diyor. Sonuda patladim agzima geleni saydim. Bundan öncede cok büyük kavgalar ettik ama hep düzelten ben oldum niye? Cocugum icin zaten ne yapiyorsam oglum icin yapiyorum. Kendimde yarim günlük is bakiyorum nezamandir ama kücük sehirde oturdugumuz icin bulamiyorum. Okadar caresizimki evlenmekle hata etmisim diyorum. Severek evlendim ama böyle olacagini bilseydim asla. Okadar fedakarlik yaptimki anlatamam. Karsiliginda hic birsey görmedim. Kafanizi sisirdiysem üzgünüm konusabilecegim kimse yok, icimi dökmek istedim.

Allah yardımcın olsun . evli insanları heleki sevipte evleneneleri böyle gördükçe evlilikten nefret eder hale geldim .

Sonunda patladınız mı ?
Siz en başından beri bu adamın çalışmamasına hiç bir şey demediniz herhalde..?

oğlunuz için sürekli kişiliğinizden taviz vermeniz gerekmez,
onun için huzurlu bir hayatı seçmeniz yeterli
evliliğin ve çocuğun sorumluluğunu alamayan, günlük, anlık yaşayan adamlardan hiç hoşlanmıyorum
dilerim mutlu olursunuz...

Calismamasi icin ozel bir durumu var mi? Mesela devletten aldigi para harici gelen bir geliri vs ?

Turkiye vatandasliginizdan feragat etmediyseniz, cocugunuzuda alip donun derim.
Devlet yardimi ile nreye kadar yasayacaksiniz?Yardim surse bile bu gencecik yasinizda bu izdirabi neden cekesiniz? Yavrunuzada yazik.bence ulkenize donun, akar kokar ancak tok tutar memleketiniz sizi.
Yabaci ulkede yasamis olmaniz size buyuk avantaj saglar, sadece evinizde ozel ingilizce dersi verseniz kendinize bir gelir yaratmis olursunuz.
Kisacasi elinizde firsatlar var,kendinize eziyet etmeyin derim.

Oğlunuzu düşünüyorsanız kendinize yeni bir düzen kurun.
Çocuğunuz böyle bir babayı model alacak büyüdüğünde?
Çalışmayan, sorumsuz, kavgacı bir baba..
Anne babalı büyütmek değildir çocuğunuz için yapacağınız..
Onu huzur ve güven içinde büyütmek..
Cesaretiniz yok belki de sizin..

başka şehirde bi iş bulsa sizi de yanına alsa?
siz de daha büyük bir şehir olursa iş bulabilirsiniz.

Ben burda dogdum büyüdüm. Bütün ailem burda. Esimin aileside burda. Kesin dönüs yapsam ne degisecek? Koca ayni koca.. Anlatabiliyormuyum?

Ben burda dogdum büyüdüm. Bütün ailem burda. Esimin aileside burda. Kesin dönüs yapsam ne degisecek? Koca ayni koca.. Anlatabiliyormuyum?
Yahu yurtdışındaysan boşanınca devlet sanada çocuk bakım parası,işsizlik maaşı verir,bakarsın bebeğine.
Niye çekiyorsun bu adamın kahrını?

Arkadaşta zaten kocanızı alında dönün demedi sanırım. Ailenizin yanına dönerseniz çalışmanız kolay olur diye düşünmüş olsa gerek. Hem iş bulma bakımından hem de yabancı dilin size avantaj olduğu için.
Ailenizde yaşadığınız ülkede ise onlar bu durumunuza ne diyor peki?

Erkekler hangi sendrom yüzünden çalışmak istemez acaba? Yani olabilir bir şey mi; evde çocuk var, sorumluluklar var. Para nereden gelecek.

Çalışmayı sevmeyen adamdan ne köy olur, ne kasaba, ne eş, ne dost, ne de baba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…