- Konu Sahibi Cokyanlizim
-
Arkadaşta zaten kocanızı alında dönün demedi sanırım. Ailenizin yanına dönerseniz çalışmanız kolay olur diye düşünmüş olsa gerek. Hem iş bulma bakımından hem de yabancı dilin size avantaj olduğu için.
Ailenizde yaşadığınız ülkede ise onlar bu durumunuza ne diyor peki?
Ama böyle de olmazki. Senin sinirlerin iyice yıpranıyor işte. Bu sinir stres zamanla birikir, senden hastalık olarak çıkar Allah korusun. Büyükler bari karşılıklı konuşsun bu durumu.Kendi ailemde bu durumdan pek memnun degil. Babama kalsa bugün yanina alcak beni. Elimden geldigince kurtarmaya calistim hep yuvami. Hem esimi sevdigim icin hemde oglum icin..
Mrb,
Suan okadar kötüyüm ki elim ayagim titriyor agliyorum. Esimle kavga ettik. Zaten 2 senedir bi iyi bi kötü geciyor zamanimiz. 4 senelik evliyim. Bir oglum var. 2 senedir kaynanamla birlikte yasiyorum buraya tasindigimizdan beri hersey ters gidiyor. Yurtdisinda yasiyorum. Esim calismiyor. Devletten yardim aliyorduk. Sagolsun sayesinde ordanda atildik. Kiraya cikmak istemiyor. Calismicam diyor. Sonuda patladim agzima geleni saydim. Bundan öncede cok büyük kavgalar ettik ama hep düzelten ben oldum niye? Cocugum icinzaten ne yapiyorsam oglum icin yapiyorum. Kendimde yarim günlük is bakiyorum nezamandir ama kücük sehirde oturdugumuz icin bulamiyorum. Okadar caresizimki evlenmekle hata etmisim diyorum. Severek evlendim ama böyle olacagini bilseydim asla. Okadar fedakarlik yaptimki anlatamam. Karsiliginda hic birsey görmedim. Kafanizi sisirdiysem üzgünüm konusabilecegim kimse yok, icimi dökmek istedim.
Ama böyle de olmazki. Senin sinirlerin iyice yıpranıyor işte. Bu sinir stres zamanla birikir, senden hastalık olarak çıkar Allah korusun. Büyükler bari karşılıklı konuşsun bu durumu.
Sorumsuz erkek gerçekten çekilmez. Çocuğunla ilgileniyor mu en azından? Sizinle vakit geçiriyor mu?
Bu çalışmayıp evde oturan adamlara akıl erdiremiyorum sağlıklimisin kardeşim elin ayağın tutuyo mu ee ne diye çalışmıyosun.
Bende hayatimda bu tip erkekle ilk defa karsi karsiya geldim. Cok tuhaf. Ama is isden gectikten sonra dogru yüzünü gördüm.
Allah yardimcin olsun sen evlenirken böyle olacağını bilemezdin kimse bilemez herhalde kocana ragat geliyo devletten para alma niye calismiyor kiMrb,
Suan okadar kötüyüm ki elim ayagim titriyor agliyorum. Esimle kavga ettik. Zaten 2 senedir bi iyi bi kötü geciyor zamanimiz. 4 senelik evliyim. Bir oglum var. 2 senedir kaynanamla birlikte yasiyorum buraya tasindigimizdan beri hersey ters gidiyor. Yurtdisinda yasiyorum. Esim calismiyor. Devletten yardim aliyorduk. Sagolsun sayesinde ordanda atildik. Kiraya cikmak istemiyor. Calismicam diyor. Sonuda patladim agzima geleni saydim. Bundan öncede cok büyük kavgalar ettik ama hep düzelten ben oldum niye? Cocugum icinzaten ne yapiyorsam oglum icin yapiyorum. Kendimde yarim günlük is bakiyorum nezamandir ama kücük sehirde oturdugumuz icin bulamiyorum. Okadar caresizimki evlenmekle hata etmisim diyorum. Severek evlendim ama böyle olacagini bilseydim asla. Okadar fedakarlik yaptimki anlatamam. Karsiliginda hic birsey görmedim. Kafanizi sisirdiysem üzgünüm konusabilecegim kimse yok, icimi dökmek istedim.
Malesef eşiniz düzelmez...
Çevremde örnekler çok fazla...Kadıncağız gece pazarına gidiyor.Bişeyler satıyor, Adam evde yatıyor...
çocuğum için katlanıyorum diyorlar..ben de şunu anlamıyorum.Ayrılsanız sadece cocugunuza ve kendinize bakacaksınız...Böyle hem adama hem çocuga hemde kendinize bakıyorsunuz......
bırakın gitsin....Masrafnız azalır
çalışmayan bı erkek bos bı erkektır bence o ev ne istemezkıı ayrıca butun gun evdee ıgrenc bı durum esım yazları 3 ay evde oluyo acayıp can sıkıcıı senın durum daha kotuu bu adamın calısması lazımm
ne kadar uzun sure kalırsanız artık bırbırınızden bıkarsınız kaçacak yer ararsınız bı nevıı o çalısmıyosa çocuğa o baksın sız calısın böylece evle çocukla uğraşmanın zorluğunu gorur belkı calısmaya karar verırrAynen öyle.. Esler biririni sürekli gördügü zaman zaten hicbirsey yolunda gitmiyor. Günde birkac saat görmek yetiyor. Dogrusuda bu zaten. Ama gel görki ben 7 gün 24 saat görüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?