Çok kötüyüm yanlız hiss ediyorum

Allah şifa versin. Kocanız ne nane yiyorsa size bulaştırmadan yapsın. Bir süre siz ve çocuğunuz daha iyi olana kadar idare edebilir misiniz? En azından biraz para birikimi yapsanız bile kardır. Bir yandan size uygun bir iş baksanız. Sonra çocuğa nafaka istersiniz. Eliniz kolunuz bağlı. Çok üzüldüm. Allah yardımcımız olsun.

Teşekkür ederim canım. yada bana daire tutsun kiralık orda kalayım çünkü bu evde De yaşamak istemiyorum artık onun yüzünü de görmek istemiyorum her şeyi hatirlayo üstüme üstüme geliyor

Teşekkür ederim çok malasef gözümün önünde yapıyo bende izliyorum hiç umrunda değil. Bide bebeğime bakacak kimse Yok ki burda çalışamam o yüzden.

Teşekkür ederim canım. yada bana daire tutsun kiralık orda kalayım çünkü bu evde De yaşamak istemiyorum artık onun yüzünü de görmek istemiyorum her şeyi hatirlayo üstüme üstüme geliyor
Bir an önce konuşmalısın. Psikolojin de ağır tahribatlar oluşmadan çözmek işin bu durumu. Sen iyi olacaksın ki evladın da iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…