Çok kötüyüm :( yardım edebilir misiniz?

Estetik ol.
Erkeklerin beğenisinden başka gayen olmadığı için söylüyorum bunu.

ben de merak ettim ekibini kudra.seni çok severim ama ben ekipten olamam sık sık tartışıyoruz çünkü farklı fikirlerimizde.ekip varmış haa vay canınaaa. :KK45:
Valla sürekli bi ekip, grup gidiyor da bana da söyleseler ben de bilsem keşke kimler var benim ekipte. Ona göre davranırım.

Ben de seni seviyorum şekerim, gel ekibime gir 😂

Bak bu mevzuyu daha önce açmıştın millet birbirine girmişti çünkü herkes başka tarafını anlıyor haklı olarak resmen anlatım bozukluğunda bir numarasın. Senin cümlelerini anlatım bozukluklarında çıkmış soru yapsalar herkes elenir net. O yüzden az biraz açıklayıcı ol be madem derdini yazıyon

Bak bu mevzuyu daha önce açmıştın millet birbirine girmişti çünkü herkes başka tarafını anlıyor haklı olarak resmen anlatım bozukluğunda bir numarasın. Senin cümlelerini anlatım bozukluklarında çıkmış soru yapsalar herkes elenir net. O yüzden az biraz açıklayıcı ol be madem derdini yazıyon
dün tüm konularına baktım vallahi hepsi aynen yazdığınız gibi.akıllara zarar yazımları var.fake değilse eğer gerçekten ciddi sorunları var bu üyenin

Sonunda insanlarla dalga geçtiğinizi kabul ettiniz. Sürekli buraya yazılıyor. Siz ve sizin ekiple ilgili. Yazanlarla da dalga geçiyorsunuz. Cesaretinizi kutluyorum ☺️
8 kez falan okuduktan sonra anlayabildim. Gülüyoruz, dalga geçiyoruz derken sema ve konularını kastetmiştim. Evet semayla ve konularıyla dalga geçiyoruz, şu forumda bunu yapmayan 3 kişi falan vardır. Böyle konular açmazsanız ben ve ekibim(!) sizinle dalga geçmeyiz, korkmayın 😂

8 kez falan okuduktan sonra anlayabildim. Gülüyoruz, dalga geçiyoruz derken sema ve konularını kastetmiştim. Evet semayla ve konularıyla dalga geçiyoruz, şu forumda bunu yapmayan 3 kişi falan vardır. Böyle konular açmazsanız ben ve ekibim(!) sizinle dalga geçmeyiz, korkmayın 😂
Benimle zaten dalga geçemezsiniz ☺️ Çok şükür gazabınıza hiç uğramadım. 🙏 Şahsınıza açılmış konu bile var. Hatırlarsınız belki. Konu Sema değil zaten. Hiç okumadım konularını. Ama çok ciddi sorunları olan (bu sorunlarda konu açan kişi hatalı da olsa) insanlarla da dalga geçip konularını sabote ettiğinizi (sadece siz değil) çok gördüm.

Back
X