çok kötüyüm yardim edin

Önce bebeğinizi düşünüp sakin olun.
Nasıl öğrendiniz bilmiyorum ama ben aldatılmayı affetmem. Diğer kadınla işiniz yok. Sizin işiniz eşinizle.
Konuşun onunla ve asla affetmeyin.
o kadini taniyorum ben .beni bile bile kocamla iliski yasamis onunla nasil isim olmaz

Kadinin kim oldugunu biliyor musun ?
Elinde ne gibi belgeler var
Isin gucun var mi ?
Nasil emin oldun bu kadar ?

Süründürmeye değermi gerçekten boşanın alin nafakanızı çatır çatır evliyken başka biriyle olan hele eşi hamileyken bunu yapan biri ne ders vermenizden anlar nede buna değer inanın kılımı kipirdatmam evdende sen değil o pislik çıksaydı keşke hava soğuk hamilesiniz saat geç .

o kadini taniyorum ben .beni bile bile kocamla iliski yasamis onunla nasil isim olmaz
Önce boşanma davası açıyorsunuz,sonra kadına da tazminat davası açıyorsunuz.
Tüm belgeleri kanıtları toplamalısınız ama,keşke adama belli etmeden ekran görüntüsü falan alsaydınız.
Allah belalarını vermeli.

Nasil gördünü merak ettim bende
Hemen ailesini cagir ..alin oglunuzu basiniza calin de ..
Kiyamamm ya kendi ailen yakinmi bari git oraya

Çünkü sizi aldatan kocanız.
Çünkü size sadakat yemini eden kocanız.
Çünkü uçkuruna sahip olamayan kocanız.
Çünkü evliliğinizde taraf olan siz ve kocanız.
Çünkü sizi bile bile ilişki yaşayan kocanız.
Başka neden istermisiniz.
O kadı %10 kocanız %100 suçlu.
Sizin tek muhatabınız kocanız.

Önce boşanma davası açıyorsunuz,sonra kadına da tazminat davası açıyorsunuz.
Tüm belgeleri kanıtları toplamalısınız ama,keşke adama belli etmeden ekran görüntüsü falan alsaydınız.
Allah belalarını vermeli.
belgeler var o kadina nasil acabilirim tazminat davasi

Bebeginizi dusunup sakin olun. Aldatilmak asla affedilcek bir durum degil. Siz evden gitmeyin esiniz gitsin. Konusun bosanacaginizi soyleyin. Nafakanizi alip bebeginizi daha huzurlu bir ortamda buyutun..

belgeler var o kadina nasil acabilirim tazminat davasi
Kadına aile birliğini bozmaktan tazminat davası açabiliyorsunuz artık.
Önce boşanma sebebiniz olarak o kadını gösteriyorsunuz ki kanıtlarınız da var,sonra da tazminat.
Çok örnekleri var biraz araştırın.
İyi bir avukat tıkır tıkır her şeyi halleder.
Allah yardımcınız olsun,ama kimseye bu fikrinizden bahsetmeyin,her şeyi önce avukata danışın.
Suçlu tek taraf değil,madem giriyorsun bir ilişkiye ,sorumluluklarını da alacak iki taraf da,caydırıcı olması sebebiyle çok seviyorum bu kanunu.

Back
X