Arkadaşlar benim yukarıdaki üyeyi ikna etmek gibi derdim yok, yanlış olanı düzeltmek istedim, yanlış bilgi verene de itimaat edilmesin diye. Zina ile ilgili hukuksal ne dediysem arkasındayım. Zinanın tanımıyla ya da ispatı ile bu kadar sorun yaşansa, herkes kafasına göre hüküm veriyor olsa zina sebepli boşanma davalarındaki mahkeme kararlarına sürekli itiraz edilir, bir üst mahkemeye gider, işin içinden çıkalamazdı. Hukuk Fakültesi kitaplarında nasıl ispat edileceği yazar, sadece tanım verilip geçilmez öyle. Kaldı ki doktirinde tartışmalı bir konu olsa en az 3 sayfa, şu Prof bunu der bu Prof bunu der, Yargıtayın bilmem kaç senesindeki kararında böyle söylenmiştir diyip, en sonunda genel kanı yazılır, kitapların bin küsüre yakın sayfa olmasının sebebi de bunlardır. Cidden merak eden varsa açsın okusun herhangi bir aile hukuku kitabını. Bu hanımın dedikleri gibiyse bundan sonra benim hukuksal olarak yazdıklarıma itimaat etmezsiniz.
Konu sahibi arkadaşım kusura bakma, boş yere konunu işgal ettik.
O üyeye de son lafım, ben bilmediğim için laf çeviriyorum, herkese bunu ispatladın. :)) bundan sonra bana kimse itimaat etmez işte ne güzel, uzatmanın manası yoktu. :)) hadi bol şans hayatta sana. :))