çok kötüyüm yardım nolur

NedirYani

Kalbindeki Endişeleri Yavaşlat
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2019
4.685
11.174
208
Kizlar bugünkü depremi ciddi bir şiddette hissedenlerdenim

Tam toparlandım sakinleştim derken şuan tekrardan kötüleştim kriz geçirecek gibi hissediyorum kendimi
Gerçekten iyi değilim ellerim titriyor
Nasıl sakinleşebilirim

Geçmiş olsun .Sevdiğin kişiler yakınında mı? Belki beraber olursanız iyi gelir.

Soguk su carp yüzüne iki üc kere canım

Çok geçmiş olsun , evinizde yalnız mısınız ?
Yeniden olası bir depremde hayatta kalabileceğinizi düşündüğünüz bir hayat üçgeni belirleyin, oraya yiyecek,su , kalın kıyafetlerden oluşan bir çanta hazırlayın
En azından içiniz daha rahat olur
Bir yakınımız Veli Göçer’in evlerinde enkaz altında kalmıştı ve 2 günün sonunda çıkartılmıştı . Bize anlattığı , kesinlikle hiç bir şeyi olduğu gibi hissetmediğiydi. Yani muhtemelen bilinci kapanmış ve rahat yatağında yatar gibi beklemiş . Hatta ben kalkıp yan odada tuvalet ihtiyacımı gideriyordum, birisi bana su getirdi onu içtim vs demişti
manevi durumunuzu bilemem elbet fakat benim bildiğim yalnız değiliz , kendinizi yalnız, çaresiz hissetmeyin , Allah’a sığının. Dua edin. Önlemlerinizi kendinizce alın. Ölüm saatimiz değişmeyecek o yüzden bizim için hayırlısı olsun diyelim. İnsallah biraz olsun rahatlarsınız. Çok üzüldüm durumunuza
Buraya içinizi dökün , yalnız değilsiniz inanın buna

Çok geçmiş olsun , evinizde yalnız mısınız ?
Yeniden olası bir depremde hayatta kalabileceğinizi düşündüğünüz bir hayat üçgeni belirleyin, oraya yiyecek,su , kalın kıyafetlerden oluşan bir çanta hazırlayın
En azından içiniz daha rahat olur
Bir yakınımız Veli Göçer’in evlerinde enkaz altında kalmıştı ve 2 günün sonunda çıkartılmıştı . Bize anlattığı , kesinlikle hiç bir şeyi olduğu gibi hissetmediğiydi. Yani muhtemelen bilinci kapanmış ve rahat yatağında yatar gibi beklemiş . Hatta ben kalkıp yan odada tuvalet ihtiyacımı gideriyordum, birisi bana su getirdi onu içtim vs demişti
manevi durumunuzu bilemem elbet fakat benim bildiğim yalnız değiliz , kendinizi yalnız, çaresiz hissetmeyin , Allah’a sığının. Dua edin. Önlemlerinizi kendinizce alın. Ölüm saatimiz değişmeyecek o yüzden bizim için hayırlısı olsun diyelim. İnsallah biraz olsun rahatlarsınız. Çok üzüldüm durumunuza
Buraya içinizi dökün , yalnız değilsiniz inanın buna
Nefes alip vermeye calisiyorum duzenli bi sekilde
Cok Tesekkur ederim desteginiz icin

Dua okumaya basladim birazcik iyi geliyor
Sevindim adına. Allah izin vermedigi taktirde hic birsey olmaz ona güven duaya sarıl keske elimden birsey gelse bende buradan sana bol dua gönderiyorum umarım rahatlarsın🤲

Back
X