- 28 Şubat 2019
- 4.685
- 11.174
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçecek umarım.Mideme sanci saplaniyor
Midem bulaniyor
Varlar ama uyuyorlarYanınızda biri var mı?
Sakin olmaya çalışın lütfen.
Uyuyorlar tek ben uyanigimGeçmiş olsun .Sevdiğin kişiler yakınında mı? Belki beraber olursanız iyi gelir.
Korkudan yataktan cikamiyorumSoguk su carp yüzüne iki üc kere canım
La havle cek canım besmeleyle kalk biraz daha iyi hissetmek istiyorsan bu gercekten iyi gelecek hadiKorkudan yataktan cikamiyorum
Nefes alip vermeye calisiyorum duzenli bi sekildeÇok geçmiş olsun , evinizde yalnız mısınız ?
Yeniden olası bir depremde hayatta kalabileceğinizi düşündüğünüz bir hayat üçgeni belirleyin, oraya yiyecek,su , kalın kıyafetlerden oluşan bir çanta hazırlayın
En azından içiniz daha rahat olur
Bir yakınımız Veli Göçer’in evlerinde enkaz altında kalmıştı ve 2 günün sonunda çıkartılmıştı . Bize anlattığı , kesinlikle hiç bir şeyi olduğu gibi hissetmediğiydi. Yani muhtemelen bilinci kapanmış ve rahat yatağında yatar gibi beklemiş . Hatta ben kalkıp yan odada tuvalet ihtiyacımı gideriyordum, birisi bana su getirdi onu içtim vs demişti
manevi durumunuzu bilemem elbet fakat benim bildiğim yalnız değiliz , kendinizi yalnız, çaresiz hissetmeyin , Allah’a sığının. Dua edin. Önlemlerinizi kendinizce alın. Ölüm saatimiz değişmeyecek o yüzden bizim için hayırlısı olsun diyelim. İnsallah biraz olsun rahatlarsınız. Çok üzüldüm durumunuza
Buraya içinizi dökün , yalnız değilsiniz inanın buna
Dua okumaya basladim birazcik iyi geliyorLa havle cek canım besmeleyle kalk biraz daha iyi hissetmek istiyorsan bu gercekten iyi gelecek hadi
korkma canim. La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim oku. Gönlün ferahlayacaktir inşaAllahDua okumaya basladim birazcik iyi geliyor
Gercekten iyi geldi gibi sanki cok tesekkur ederimDeprem değil ecel öldürür diyerek kaderciligimi konusturayim ben de :)
Sakin olun,5 'ten başlayıp 100 e kadar 3er 3 er sayın.
Ise yarıyor :)
Sevindim adına. Allah izin vermedigi taktirde hic birsey olmaz ona güven duaya sarıl keske elimden birsey gelse bende buradan sana bol dua gönderiyorum umarım rahatlarsınDua okumaya basladim birazcik iyi geliyor
Cok tesekkur ederim allah razi olsunSevindim adına. Allah izin vermedigi taktirde hic birsey olmaz ona güven duaya sarıl keske elimden birsey gelse bende buradan sana bol dua gönderiyorum umarım rahatlarsın![]()
Bende sıkıntıdan zor nefes aldigim zaman hemen okurum iyi geliyor. Bende merkezdeym arabadayiz suanGercekten iyi geldi gibi sanki cok tesekkur ederim