• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kotuyum yardim

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
kizlar bazi sorunlar yasamisti...benim aile hakkinda konustuklarimi eltim aileye yetistirmesi...
Sanki o hicbirsey konusmamis gibi..
Birde gidip gorumceme hayata Kandim..
Uzur dilemesi falan esim delirdi..
Esimin ynndada gorumcelerimi kotulemisti kac kere hemde esim eltimin iki yuzlulugunu gordu...
Ailenin yuzune nasil bakacam Hic boyle birsey yasayan var mi nasil kurtardiniz...kendinizi..
Hickimseyle konusmadim hic esim konusturtmadi..
Birak boswer dedi..
Esimde kardesiyle kavga etti..
Kardesi demis sen benim karimi kiskaniyorsun senin karin seni tutamiyor falan..
Ben iyi bir Es degilmisim...
Lan beni kotuluyorlar...
Esimde kardesi ortak hocbir zaman ayrilin demedim..4 yillik evliyim eltim daha 1 yillik kardesi tutturmus bozulsun ortaklik falan..

Simdi Ben ne ymk yiyebiiyorum ne yatabiliyorum..
65 kiloydum 3 gunde 60 dustum moral verin..

Yarin bunun konusu geldiginde ne diyor onlarda benim hakkimda konusmuslar.. yurtdisindayim ocak ayina kadar unutulur mu unutulmassa ne demem me yapmm lazim

Anlamadim desem? o_O

Eltimle kaynanamlarin hakkinda konustuk..
Bak senin icin boyle konusuyorlar dedi kotulemisti.bende konustum..
Eltim gidip herseyi soylemis sanki kendisi konusmamis gibi...
Arkasindan hayata kandim demis...
Esimde iki yuzlulugunu gordu eltimin..
Gitti kardesine bagirdi..
Iste kardesi demis..
Karim ailenin gozdesi diye sen karimi kiskaniyorsun..
Karin ailenin gozdesi degil..
Karimi dusurmeye calisiyorsun falan demis..
Eltim herseyi baslatti ailenin hakkinda o konustu..

Simdi yurtdisindayiz ocakta gidecez tup bebek yapacaz o Zumba kadar hersey unutulur mu???
Kendimi bu durumdan nasil kurtarabilirim..

Özet geçeyim. Konu sahibi arkadaş eltisiyle eşinin ailesini çekiştiriyor, elti de gidip aileye her şeyi anlatıyor. Anlatırken de konu sahibine uydum affedin diye ağlanıyor.

Konu sahibi de ben bu işten nasıl çıkarım demiş. Valla bence kocan haklı, hiç konuşma. Baya batık bir durum. Aynı konuları tekrar açarsan sen haksız çıkarsın.

Eltimle kaynanamlarin hakkinda konustuk..
Bak senin icin boyle konusuyorlar dedi kotulemisti.bende konustum..
Eltim gidip herseyi soylemis sanki kendisi konusmamis gibi...
Arkasindan hayata kandim demis...
Esimde iki yuzlulugunu gordu eltimin..
Gitti kardesine bagirdi..
Iste kardesi demis..
Karim ailenin gozdesi diye sen karimi kiskaniyorsun..
Karin ailenin gozdesi degil..
Karimi dusurmeye calisiyorsun falan demis..
Eltim herseyi baslatti ailenin hakkinda o konustu..

Simdi yurtdisindayiz ocakta gidecez tup bebek yapacaz o Zumba kadar hersey unutulur mu???
Kendimi bu durumdan nasil kurtarabilirim..

Ya bosver esin yaninda degil mi? Konusmadim bu kadin sizofren her seyi kafasindan uyduruyor dersin ;) ya da hicbir sey olmamis gibi davranirsin. Cok agir seyler mi konustun?
Asla kimseye guvenmeyeceksin asla..

Dedikoduyu yaptin duyulmasi mi utandirdi? Bir daha konuşma madem kimseyle. Arkasindan konuştuğun insanlarla ne işin var zaten.

Unutulur unutulur. Ama biraz senin de bişiler yapman gerekebilir. Bizim damat yani görümcemin kocası bi ortamda kayinbabam hakkında epey konuşmuş. Hatta görümcem de tasdiklemis. Yerin kulağı var derlerya :) 12 yaşında bi kardeşi daha var eşimin. Çocuk tüm konuşulanları ses kaydı almış gitmiş babasına dinletmis. Başlarda evime bi daha gelmesinler falan dedi kbabam. Çok kızdı bozuldular falan. Sonra damat allem etti kallem etti. Baba oradakilerin doldurusuna geldik affet falan dedi. Tatlıydı çikolataydi derken şimdi can ciğerler yine.

Bence daha fazla konuşma eltim de konuştu sizin hakkınızda falan deme sakin. Dersen daha da suçlu olursun. Bi özür dilesen bilmem nasıl olur ya da olmamış gibi mi davransan? Onu bi düşünmem lazim.

Dedikoduyu yaptin duyulmasi mi utandirdi? Bir daha konuşma madem kimseyle. Arkasindan konuştuğun insanlarla ne işin var zaten.

Bakin eltim bak aile senin hakkinda konustular dedi..
Baya kotuydu kv.gorumcelerimin benim hakkinda konusmalari bende sinirlendim...

Şimdi yalana dolana gerek yok bir hata yapmışsın bunu yalanla kapatmak ben yapmadım demek ikinci hata olur.

Ocak ayında gittiğinde evet öyle bir hata yaptım ama eltim şunu şunu söyleyince çok kızdım o yüzden yaptım dersin.

Bence daha fazla konuşma eltim de konuştu sizin hakkınızda falan deme sakin. Dersen daha da suçlu olursun. Bi özür dilesen bilmem nasıl olur ya da olmamış gibi mi davransan? Onu bi düşünmem lazim.

Ben demessem daha ezilecem.
Eltim konusurken iyide ben konusunca mi buyuyecek Olay..
Esim kardeslerini aradi bir daha karimin hakkinda konusmayin dedi...
Kardesi karini sen dusurdun diyince aradi hepsine saydirdi..

Back
X