- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
kizlar bazi sorunlar yasamisti...benim aile hakkinda konustuklarimi eltim aileye yetistirmesi...
Sanki o hicbirsey konusmamis gibi..
Birde gidip gorumceme hayata Kandim..
Uzur dilemesi falan esim delirdi..
Esimin ynndada gorumcelerimi kotulemisti kac kere hemde esim eltimin iki yuzlulugunu gordu...
Ailenin yuzune nasil bakacam Hic boyle birsey yasayan var mi nasil kurtardiniz...kendinizi..
Hickimseyle konusmadim hic esim konusturtmadi..
Birak boswer dedi..
Esimde kardesiyle kavga etti..
Kardesi demis sen benim karimi kiskaniyorsun senin karin seni tutamiyor falan..
Ben iyi bir Es degilmisim...
Lan beni kotuluyorlar...
Esimde kardesi ortak hocbir zaman ayrilin demedim..4 yillik evliyim eltim daha 1 yillik kardesi tutturmus bozulsun ortaklik falan..
Simdi Ben ne ymk yiyebiiyorum ne yatabiliyorum..
65 kiloydum 3 gunde 60 dustum moral verin..
Yarin bunun konusu geldiginde ne diyor onlarda benim hakkimda konusmuslar.. yurtdisindayim ocak ayina kadar unutulur mu unutulmassa ne demem me yapmm lazim
Sanki o hicbirsey konusmamis gibi..
Birde gidip gorumceme hayata Kandim..
Uzur dilemesi falan esim delirdi..
Esimin ynndada gorumcelerimi kotulemisti kac kere hemde esim eltimin iki yuzlulugunu gordu...
Ailenin yuzune nasil bakacam Hic boyle birsey yasayan var mi nasil kurtardiniz...kendinizi..
Hickimseyle konusmadim hic esim konusturtmadi..
Birak boswer dedi..
Esimde kardesiyle kavga etti..
Kardesi demis sen benim karimi kiskaniyorsun senin karin seni tutamiyor falan..
Ben iyi bir Es degilmisim...
Lan beni kotuluyorlar...
Esimde kardesi ortak hocbir zaman ayrilin demedim..4 yillik evliyim eltim daha 1 yillik kardesi tutturmus bozulsun ortaklik falan..
Simdi Ben ne ymk yiyebiiyorum ne yatabiliyorum..
65 kiloydum 3 gunde 60 dustum moral verin..
Yarin bunun konusu geldiginde ne diyor onlarda benim hakkimda konusmuslar.. yurtdisindayim ocak ayina kadar unutulur mu unutulmassa ne demem me yapmm lazim