- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Bence hicbir sey soyleme. Samimi falan da olma. Herkes haddini bilsin de...
bir anlayabilirsem yorumumu yazacağım. bir kere daha okursam belki anlarımkizlar bazi sorunlar yasamisti...benim aile hakkinda konustuklarimi eltim aileye yetistirmesi...
Sanki o hicbirsey konusmamis gibi..
Birde gidip gorumceme hayata Kandim..
Uzur dilemesi falan esim delirdi..
Esimin ynndada gorumcelerimi kotulemisti kac kere hemde esim eltimin iki yuzlulugunu gordu...
Ailenin yuzune nasil bakacam Hic boyle birsey yasayan var mi nasil kurtardiniz...kendinizi..
Hickimseyle konusmadim hic esim konusturtmadi..
Birak boswer dedi..
Esimde kardesiyle kavga etti..
Kardesi demis sen benim karimi kiskaniyorsun senin karin seni tutamiyor falan..
Ben iyi bir Es degilmisim...
Lan beni kotuluyorlar...
Esimde kardesi ortak hocbir zaman ayrilin demedim..4 yillik evliyim eltim daha 1 yillik kardesi tutturmus bozulsun ortaklik falan..
Simdi Ben ne ymk yiyebiiyorum ne yatabiliyorum..
65 kiloydum 3 gunde 60 dustum moral verin..
Yarin bunun konusu geldiginde ne diyor onlarda benim hakkimda konusmuslar.. yurtdisindayim ocak ayina kadar unutulur mu unutulmassa ne demem me yapmm lazim
bir anlayabilirsem yorumumu yazacağım. bir kere daha okursam belki anlarım
teşekkürler geldik iştte kürkçü dükkanına:)Telden giriyorum k.bakmayin bu arada Geri donmene sevindim okypete..
Moralini bozma olan olmuş artık,kayınvalidenlere gittiğin zaman biri sana bir şey söylerse sende eltinin söylediklerini söyle.Dürüst ol yalan söyleyip inkar etme,ama eltinin olayı senin üzerine yıkmasına da izin verme.Evet ben bunları söyledim ama eltimin söylediklerini duyunca çok sinirlendim o yüzden söyledim de.Aile de bilsin eltinin söylediklerini.Hiçbir şey söylemeden oturursan,suçlu durumuna düşersin,herkes bilsin kimin ne söylediğini.
Iyi yapmissin sensiz bir kk iyi olmazdi oky :*teşekkürler geldik iştte kürkçü dükkanına:)
çok teşekkürler hayatbenibastanyaratIyi yapmissin sensiz bir kk iyi olmazdi oky :*
Ivit sikca acilan konulardan biri ama kimse in basinda Boyle bisey gelmedu..Elti sorunu
TebriklerEltisi ile gorumcelerinin dedikodusunu yapmışlar o da gitmis diğerlerine anlatmis. Elti aradan siyrilmis bu arkadaş kendi kendine onların arkasindan konuşmuş gibi olmuş. Bi de eltinjn kocasi karisinj tutmuş arkadaşı kötülemis.
Sende bundan sonra adımlarını dikkatli at güzelim,o kadının oyunlarına gelme.Merhaba merhaba de geç,muhatap olma,sırrını verme ona.Yoksa daha çok ortalık karışır.Abla oyle yapacam zaten Ama eltim gercekten tehlikeli bir insan ..
Sende bundan sonra adımlarını dikkatli at güzelim,o kadının oyunlarına gelme.Merhaba merhaba de geç,muhatap olma,sırrını verme ona.Yoksa daha çok ortalık karışır.
Yahu şu yazıları yazarken az ekrana bakın ben ne yazmışım ne etmişim diye. Yok böyle bişey yaaa.. Sonrada moral verin vs. Telefondaki tahmin ayarını kapatın Allah aşkına lütfen. Çok saçma görünüyor sonra yazdıklarınız.
Rica ederim canım :)Her konumdada cok yapicisin supersin seni tanimak osterim kanim kaynadi size fashionstil tesekkur ederim oyle yapacam zaten :*
yav isiniz gucunuz mu yok Allah askina :)
:))) eminim oyledir benimde yok suan rahat batiyo depresyona giriyorum meselaYok vallahi :) gercekten Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?