Cok kotuyum yardim

bir anlayabilirsem yorumumu yazacağım. bir kere daha okursam belki anlarım

Moralini bozma olan olmuş artık,kayınvalidenlere gittiğin zaman biri sana bir şey söylerse sende eltinin söylediklerini söyle.Dürüst ol yalan söyleyip inkar etme,ama eltinin olayı senin üzerine yıkmasına da izin verme.Evet ben bunları söyledim ama eltimin söylediklerini duyunca çok sinirlendim o yüzden söyledim de.Aile de bilsin eltinin söylediklerini.Hiçbir şey söylemeden oturursan,suçlu durumuna düşersin,herkes bilsin kimin ne söylediğini.

Abla oyle yapacam zaten Ama eltim gercekten tehlikeli bir insan ..

Yahu şu yazıları yazarken az ekrana bakın ben ne yazmışım ne etmişim diye. Yok böyle bişey yaaa.. Sonrada moral verin vs. Telefondaki tahmin ayarını kapatın Allah aşkına lütfen. Çok saçma görünüyor sonra yazdıklarınız.

Sende bundan sonra adımlarını dikkatli at güzelim,o kadının oyunlarına gelme.Merhaba merhaba de geç,muhatap olma,sırrını verme ona.Yoksa daha çok ortalık karışır.

Her konumdada cok yapicisin supersin seni tanimak osterim kanim kaynadi size fashionstil tesekkur ederim oyle yapacam zaten :*

Akilli telefon tombik kendi kendine duzenliyor yazilari haspam ayrlardanda yapamiyorum kisura bakmayin ..

Esinizin ailesinin dedikodusunu kimseye yapmayin.
Baskasinin bildikleri sir degildir cunku birgun boyle sizi magdur eder.
Esinizin ailesinden ozur dileyin, eltinizinde konustugunu, o gun boyle bir konusmanin oldugunu soyleyin.
Affettirmeye calisin kendinizi, eltinizlede bir daha muhattap olmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…