Daha önce konularımı okuyan arkadaşlar bilirler zor bir hastalığım olduğunu ...arkadaşlar ben artık hastalığı takmıyorum çünkü hiçbir zaman iyileşemiyeceğim onu biliyorum...neyse konuya gelelim...Biri ile tanıştım bundan bir kaç ay önce benden hoşlandığını söyledi falan filan çok dürüst davrandı inandırdı beni ben asla kimseye inanmazdım ve hastalığım yüzünden asla evliliği düşünmezdim...ona herşeyi anlattım çaresiz bir hastalığım olduğunu sadece ilaçlarla yaşadığımı yapılacak hiç birşey kalmadığını söyledim o ise benim için hiç bir sorun değil felan dedi ne olursa olsun söz veriyorum hep senin yanındayım seni kaybetmemek için herşeyi yaparım,ölüceksen kollarımda öl filan dedi bende insanım sonuçta benimde duygularım var güvendim buna gerçekten sevgiyi buldum Alllah sonunda benide mutlu etti dedim gerçekten sevdim birgün hastalandım oksijen tüpü felan bağladılar bana ulaşamadı telde iyi olduktan sonra hasta olduğumu oksijen tüpü takıldığını felan söyledim...Ertesi gün ben yapamam seninle olamam dedi
sizce verdiği sözden dönen biri erkek midir ? ben de neden benim duygularımla oynadın dedim ben sana daha önce hastalığımdan basettim ben gel beni zorla sev demedim gururumla oynadın nefret ediyorum senden dedim bir daha aramadım ...bana bir defa nasılsın diye mesaj çekti 3 defa da aradı ama açmadım gururum kırıldı bir kere...2 haftadır hiç yürüyemiyorum hep oksijen tüpü tekerlekli sandalyeye mahküm kaldım resmen tuvalete bile gidemiyorum,kendi işlerimi göremiyorum...hiç bir zaman mutlu olamayacağım artık bir umudum yok içim o kadar sıkılıyor ki sizlerle paylaşmak istedim