Çok kötüyüm yüzüme daha fazla dayanamicam artık?

dertli hayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
40
3
1
32
Arkadaşlar son 2 yıldır yüzümde sivilce problemi oluştu ilk başlarda pek önemsemedim hata yaptım.Hep üstünü kapattım ve kendimi kandırdım yüzüm çirkin değil diye .Sonra pişman olup doktorlara gittim ama verdiği ilaçlar hiç etki yapmadı en son özel e gittim oda bana roaccutane ve sabun verdi ama hiç bırakmamamı düzenli kullanmamı söyledi.30 hapın 18 i bitti ama alnındaki ve yanağımdaki sivilceler dahada kızardı sanki dudağımda parçalandı çok kötü gözüküyorum insanlarla konuşamıyorum utanıyorum ya.Annem bile bugün yüzüme baktı yüzünde ne değişiklik var hani boşa para saçıyorsun dedi tüm moralimi dahada bozdu.Ben napim ya nasıl düzelcek bu yüzüm bu ilaç hem tadı kötü hemde şu an bi işe yaramıyo bari kullanmasam bu kadar beklenti içimde olmam.Bana akıl verir misiniz?Hergün bu yüzü görmekten bıktım ya artık

Kardeşim de kullandı onları sakın pesetme..önce öyle yapıyor sonra baya iyileştiriyor..yağlı yemekten uzak durman lazım ilacı kullanırken canım mutlaka dikkat et ona..

Kardeşim de kullandı onları sakın pesetme..önce öyle yapıyor sonra baya iyileştiriyor..yağlı yemekten uzak durman lazım ilacı kullanırken canım mutlaka dikkat et ona..
Canım abur cubur bile yemiyorum peki kardeşine kaç güne etki etti benim daha 1 ay olmadı

Benim arkadaşım da sivilce tedavisi görmüştü. Önce sivilce çıkartıyor ilaçlar ki yüzündeki o iltihabı o şekilde atıyorsun sonra düzeliyor. 6 aylık bir tedavi sürecinden geçmişti. Hemen bırakma bence moralini de bozma takıntı yaptıkça daha da çoğalır.

Benim arkadaşım da sivilce tedavisi görmüştü. Önce sivilce çıkartıyor ilaçlar ki yüzündeki o iltihabı o şekilde atıyorsun sonra düzeliyor. 6 aylık bir tedavi sürecinden geçmişti. Hemen bırakma bence moralini de bozma takıntı yaptıkça daha da çoğalır.
Bendede şu an öyle çıkmayan yerlerde çıktı

Normal kötüye gitmesi, önce cilt altındakileri kusacak sonra iyileşeceksin. Bir kutu değil, doktor ne kadar kullanmanı söylediyse o kadarını kullan sakın pes etme, ödülün büyük olacak. Annene de kulaklarını tıka mümkünse.

Dayanmaya çalışıcam hiç değilse 1 kutuyu bitiricem
Canım seni şuan nasıl anlıyorum biliyor musun
Bende sivilce tedavisi gördüm o zaman ortaokula gidiyordum bu ilacı bim kullandı ben bi hafifini kullandım

Okul dönemi çok kötüydü dalga geçen arkadaşlarım yüzünden okula gitmek istemiyordum
Dudaklarım paramparça olmuştu yolda basım eğik yururdum senin yaşını bilmiyorum ama o zamanlar küçüktüm tabi

Şimdi cildimi goren herkesten bebek gibi olmuşsun tepkisini alıyorum biraz sabretmek lazım sakin bırakma hem sağlığın için hem kendin için sonuç çok iyi olucak

Sanırım 6 ay kullanılıyordu o ilac. Kullanırken gercekten devasa sivilceler, her yerde sivilceler, acayip kurumalar çatlamalar kanamalar oluyor.. ama sonucu cok güzel oluyor.

Sabredin bence. Bol bol nemlendirici kullanin. Ama su bephanten var ya ondan, sürekli yanınızda olsun. Odanızda, cantanızda hep bulunsun. Sürekli tazeleyin. Bol bol su icmeye çalışın. Bel agrisi tarzında ağrılar da yapıyor, hazırlıklı olun. Ve kolesterolü yükseltiyor o ilac dikkat edin yeme icmenize.

Size önerebilecegim seyler: bol bol nemlendirici (çatlamaları kanamaları engelliyor), bol su ve günes koruyucu. Artık yaz ayına girdigimiz icin günes koruyucu olmadan asla günesle temas etmeyin, cildiniz suan kendini yenilemeye uğraştığı icin pek cok günes lekesinolusur cildinizde ve sonra onla ugrasirsinz.

1 yıl kullandim roaccutane'a güven. Kusma döneminde hic gormedigin kadar cok sivilce göreceksin yüzünde iltihaplı olacaklar hatta. Dudaklarin kuruyacak duzenli nemlendirmelisin doktoruna danis sana oneride bulunur nemlendirici icin. Ve kusma doneminden sonra bir bakmissin yuzun iyileşiyor. Kizarikliklar sivilceler yok oluyor. O ilaci duzenli kullanmak en onemli sey sakın ara verme aman bugun icmiyim deme. Istisnalar da vardir tabi ama o ilac kesin çözüm diyebilirim. Benim berbat durumdaki yuzumu pürüzsüz yapti hem de en ufak iz birakmadan. Hala sukrediyorum.

Normal kötüye gitmesi, önce cilt altındakileri kusacak sonra iyileşeceksin. Bir kutu değil, doktor ne kadar kullanmanı söylediyse o kadarını kullan sakın pes etme, ödülün büyük olacak. Annene de kulaklarını tıka mümkünse.
Dayanmaya çalışıcam ama insanlar o kadar acımasızki bakışları çok zorluyor

O ilac ilk önce bütün sivilcelerini cikaricak daha sonra o sivilceler kurucak ve bebek gibi bi cildin olucak merak etme ama 6 aylık bi tedavi o arkadaşım kullandı o ilacı biliyorum

Sanırım 6 ay kullanılıyordu o ilac. Kullanırken gercekten devasa sivilceler, her yerde sivilceler, acayip kurumalar çatlamalar kanamalar oluyor.. ama sonucu cok güzel oluyor.

Sabredin bence. Bol bol nemlendirici kullanin. Ama su bephanten var ya ondan, sürekli yanınızda olsun. Odanızda, cantanızda hep bulunsun. Sürekli tazeleyin. Bol bol su icmeye çalışın. Bel agrisi tarzında ağrılar da yapıyor, hazırlıklı olun. Ve kolesterolü yükseltiyor o ilac dikkat edin yeme icmenize.

Size önerebilecegim seyler: bol bol nemlendirici (çatlamaları kanamaları engelliyor), bol su ve günes koruyucu. Artık yaz ayına girdigimiz icin günes koruyucu olmadan asla günesle temas etmeyin, cildiniz suan kendini yenilemeye uğraştığı icin pek cok günes lekesinolusur cildinizde ve sonra onla ugrasirsinz.

Dudağıma nemlendirici kullanıyorum ama yüzüme sadece şu an sabun sürüyorum doktor başka bişe kullanma demişti yüzümün yağını baya azalttı sabun ama yüzüm 2 gündür kurumaya başladı nemlendirici almayı düşünüyordum bende

Kuzenlerim ve erkek arkadaşım kullandı o ilaçtan ilk aylar deri altındaki sivilceleri kusuyor sonra zamanla geçiyor. Keşke kışa doğru başlasaydın çok dikkatli olman lazım sürekli güneş kremi kullan yoksa geçmeyen güneş lekelerin olur. Bol su iç kuruluk yapıyor ciltte.

Kardeşimde kullanıyor sakın pes etmeyin. İnanın bana cildiniz çok güzelleşecek ama birazcık sabır ve düzenlilik gerektiriyor. Şuankinden daha da kötüleşecek daha kırmızı daha belirgin ve acılı sivilceler ama sonra hepsi geçecek :) dudak kurumalarınız için doktorunuzdan öneri lipbalmlar yumuşatıcılar nemlendiriciler isteyin çünkü bu ilaçla birlikte cildiniz çok kuruyavak ve yenilenecektir. Kendinizi sevmekten asla vazgeçmeyin :))

Kuzenlerim ve erkek arkadaşım kullandı o ilaçtan ilk aylar deri altındaki sivilceleri kusuyor sonra zamanla geçiyor. Keşke kışa doğru başlasaydın çok dikkatli olman lazım sürekli güneş kremi kullan yoksa geçmeyen güneş lekelerin olur. Bol su iç kuruluk yapıyor ciltte.
En son çare gittiğim doktor bu ilacı verince artık erteleyemedim

Back
X