Çok kotuyum

Dediklerinize yer yer katılıyorum.Fakat erkeklerde olmalı, sevgi olmalı.Bence bu yaş ile değilde doğru insanla karşılaşma zamanı olarak düşünülmeli. Hayatta her şeyin ayrı bir güzelliği var.Başta söylediğim gibi dediklerinize yer yer katılıyorum.
Bilemiyorum belki benim sorunlu bir ilişkim vardı ondandir, bazen onun sevgisini özlüyorum ama şu anki yalnızlığım da güzel, kafam rahat. Biri olsun diye düşünmüyorum ama hayat bu karşıma birini çıkarır severim. Ben konu sahibi çok genç daha diye yaştan dem vurdum. O yasta aklımda erkekler yoktu bile, tek düşüncem meslegimde yükselmek, dünyayı gezmek vs gibi hayallerdi. Doğru kişi ne zaman çıkar karşısına bilinmez tabiki ama ille de biri olsun dercesine boş kalmamaya çalışmak sadece üzecek kişilerle muhattap olmasına sebep olur.

BDoğru kişi ne zaman çıkar karşısına bilinmez tabiki ama ille de biri olsun dercesine boş kalmamaya çalışmak sadece üzecek kişilerle muhattap olmasına sebep olur.

Demek istediğim de buydu.İlla olsun diye değil,akışına bırak olacağı varsa oluyor.

22 yaşında iken daha hiç sevgilim olmamıştı , neden sevgilim yok falan diyede aklımdan geçmiyordu, üniversite hayatindaydim , zaten okul zordu aklıma bile gelmiyordu sevgili . Bir sene sonra beklemediğim bir anda biri çıktı ilk sevgilim oldu.

Şimdi 27 yaşındayım sevgilim yok, bekar bir arkadaşımla konuşuyorduk ortak tanıdığımız biri evleniyor diye. İkimizin de kafasında evlilik yok, amaaan evlenen evlensin biz çadırları alıp kampa gidelim mi gelecek ay diye bir sohbet geçti aramızda.

Hayatınız neden sadece erkek, ilişki , sevgili bunlardan ibaret ki? Niye illa bir erkek olmak zorunda hayatınızda. Ben cidden anlayamıyorum bazı kadınlari. 22 yaşında genç kızsın gez , dolaş , eğlen, kendini geliştir. Ne yapacaksınız yani elin adamının dirdirini , sana karışmasını çekeceksin. Yahu çok matah bir şey değil ki sevgililik. Gelin bir 30 , 35 yaşına kafaniza göre biri çıkar da hayatımı paylaşacam derseniz evlenirsiniz , yoksa evlenmezsiniz.

Bana erkekler, sevgililik, evlilik bunlar hala çok uzak geliyor. Kimseye açıklama yapmadan, kimseyi kafana takmadan , acaba adam ne yaptı, ne demek istedi, neden bana soğuk davranıyor, neden böyle yaptı, annesi şöyle demiş vs vs bunları düşünmeden , kafama göre yaşıyorum. Ne bu merak erkeklere karşı cidden anlamıyorum.

Lütfen silkelenin kendinize gelin, daha 22 yasindasiniz hayat güzel . Kimseye ihtiyacınız yok, birinin size sarılmasına, size sevgi gösterisi yapmasına gerek yok , kendinizi sevin yeter. Ve de internet ortamından tanımadığınız insanlarla konuşmaktan vazgecin. Sizi genelde üzer oralar.
Bence bu birazda annemin sucu kamp yapmak en buyuk hayalim anneme dlyorum izin vermiyor evlenince kocanla git diyor aksam disari cikim diyorum evlenince kocanla cik diyor suan evde salak gibi yasiyorum

Bence bu birazda annemin sucu kamp yapmak en buyuk hayalim anneme dlyorum izin vermiyor evlenince kocanla git diyor aksam disari cikim diyorum evlenince kocanla cik diyor suan evde salak gibi yasiyorum
Calisiyorsaniz ayrı eve çıkın, anneniz böyle yapa yapa sadece sizi bunaltir ve doğal olarak sadece evlenilecek kişi bulmaya yönlendirir. Yine de kendinizi sevin, evin içinde bile tek başınıza vakit geçirecek şeyler bulursunuz. Doğru kişi hiç beklemediğiniz anda çıkar karşınıza. Bence aramaktan vazgecin. Tam tersi acaba kendim için neler yapabilirim, bu hayatta gerçekleştirmek istediklerim neler, ne yaparsam mutlu olurum bunları düşünerek hareket edin ve kendinize odaklanin. Bir süre ilişkiden, erkeklerden uzak durun.

Ben de ailemle yaşıyorum, öyle asiri rahat bir ailem de yok ama evin içinde bile oyalanacak şeyler buluyorum , hiçbir şey yapmazsam kulağıma kulaklık takip örgü örüyorum. Kış için eldiven mesela. Bu tarz şeyler, illaki bulursunuz . Aklınız sadece bir sevgilim olsa da olmaz. Ve kendi kendinize yettiginizi görünce vazgecersiniz zaten .

Butun hayat iliskiler mi? Okulun hayatinin neresinde? Önce bir dur, okulunu bitir, kendi ayaklarinin uzerinde dur.
18 yasindan itibaren araliksiz flort etmissin neredeyse. Simdi de hayatimda biri yok diye kotuyum diyorsun. Hic bos kalmayim istiyorsun. Hayat sadece erkeklerden mi ibaret? Senin yasama amacin yok mu?

Benim zamanımın 22yaşı ile ,şimdiki zamanın 22 yaşı bir değil bunu anladım.
Yaşlandığımı kabul etmem gerek.
Kuzum sana gelince ,bi sakin ol.
Önünde bi dolu yıl var/
Sıkış tepiş yaşama.
Su akar yolunu bulur.
Relax...
Önce meslek sonra aşk meşk derim ben nacizane tavsiye...

Back
X