Çok kötüyüm

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
Sabah eşimle tartıştık ve 2 yaşındaki bebeğim korkup sandalyenin arkasına geçti onu öyle gördükten sonra bu evliliğin tutulacak dalı olmadığını anladım.. Çocuk için sabretmenin çocuğa daha büyük kötülük olduğunu anladıö ve bu kez kesinlikle tek çaremin boşanmak olduğunu anladım...

Sabah eşimle tartıştık ve 2 yaşındaki bebeğim korkup sandalyenin arkasına geçti onu öyle gördükten sonra bu evliliğin tutulacak dalı olmadığını anladım.. Çocuk için sabretmenin çocuğa daha büyük kötülük olduğunu anladıö ve bu kez kesinlikle tek çaremin boşanmak olduğunu anladım...
Hic mi duzelir bir yani yok evliliginizin? Siz iki yol tek goruyorsunuz anladigim kadariyla. Ya kavga ortaminda buyuyecek cocugunuz ya da bosanmis bir anne babanin cocugu olarak. Bu iki durumda cocugunuz icin oldukca zor bir gelecek demek. Psikolojik acidan cok yipranacak her iki durumda da. aldatma ve diger kabul edilemez durumlarin disinda birseyse lutfen sorunlarinizi cozmeye calisin. Cocugunuz icin...

kavga sebebi neydi ki? sık mı kavga edersiniz?
Evet sık sık ediyoruz.. Kısacası aşağılık kompleksi diyebiliriz.. Benim çalışmam ondan çok kazanmam.. Komplekse girdi.. Sürekli sorun çıkartıyor ağır hakaretler ve küfürler ediyor..

Kavga sebebiniz neydi? Şiddet gösteriyor mu size?

Kavga sebebiniz neydi? Şiddet gösteriyor mu size?
Göstermişliği var ama hep çocuk için afettim bugün kü o hali gözümüm önünden gitmiyor yavrumun.. Sebebi de yetişkin biri öğretmen biri esnaf iki kaynım var babalarıyla kalıyor.. Kanapelerine döşeme yapmak istedi eşim ama fazla geldi fiyat ona bende kardeşinle bölüşün dedim tüm iyi niyetimle.. Gelsin hakaretler küfürler..

Göstermişliği var ama hep çocuk için afettim bugün kü o hali gözümüm önünden gitmiyor yavrumun.. Sebebi de yetişkin biri öğretmen biri esnaf iki kaynım var babalarıyla kalıyor.. Kanapelerine döşeme yapmak istedi eşim ama fazla geldi fiyat ona bende kardeşinle bölüşün dedim tüm iyi niyetimle.. Gelsin hakaretler küfürler..
Siz gayet makul birşey söylemişsiniz, eşinizin yaptığı çok çirkin birşey. Öfkesini kontrol edemiyor olabilir mi acaba evlilik terapistine mi gitseniz? Çalışıyor musunuz ya da ayrılırsanız maddi yönden sıkıntı çeker misiniz?

Siz gayet makul birşey söylemişsiniz, eşinizin yaptığı çok çirkin birşey. Öfkesini kontrol edemiyor olabilir mi acaba evlilik terapistine mi gitseniz? Çalışıyor musunuz ya da ayrılırsanız maddi yönden sıkıntı çeker misiniz?
Çalışıyorum.. Hatta çoğunlukla evi bem geçindiriyorum..

Çocuğunuzu küfürbaz, saygısız, şiddet gösteren, tembel bir baba figürüyle büyütmeyin.
Huzursuz ve kavganın olduğu bir evde sürekli kaygılı ve mutsuz yaşar.

Ayrılırsanız en azından ne kavgaya, ne küfüre, ne şiddete şahit olmadan huzurla büyür.

Her evlilik mezara kadar sürecek diye bir zorunluluk yok. Olmuyorsa olmuyordur.
Uzattıkça çocuk için zor olur.

Çocuğunuzu küfürbaz, saygısız, şiddet gösteren, tembel bir baba figürüyle büyütmeyin.
Huzursuz ve kavganın olduğu bir evde sürekli kaygılı ve mutsuz yaşar.

Ayrılırsanız en azından ne kavgaya, ne küfüre, ne şiddete şahit olmadan huzurla büyür.

Her evlilik mezara kadar sürecek diye bir zorunluluk yok. Olmuyorsa olmuyordur.
Uzattıkça çocuk için zor olur.
Çok haklısınız...

Kötü bir babadansa uzaktaki baba tercih sebebi kesinlikle
Benim kaç tane arkadaşım var, anneleri ezikliğinden,korkusundan çekip çocukların sirtina 'sirf senin için katlaniyorum' diye yük bindiren.
Sonuç? bok gibi bir çocukluk yaşayıp, güven problemiyle dolup yetişkinler oldular. Ve çoğu büyüyünce annesine : 'anne, boşa şu hayvanı, gel biz bize yaşayabiliriz' dedi. Ama boşanan anne sayısı: sıfır.
Bu sefer de: bu yaştan sonra elalemi kendime mi guldurecegim dediler.
Yani diyeceğim eğer boşanmayacaksaniz da sakin çocuğunuza onun için boşanmadiginizi söylemeyin. Daha sekiz yaşında yatağında kulaklarını kapatıp 'benim yüzümden,benim yuzumden' diye ağlıyorlar ve sizin yanlış seçimleriniz-korkakliklariniz yüzünden büyüyünce mutsuz ilişkiler peşinde koşuyorlar

Çalışıyorum.. Hatta çoğunlukla evi bem geçindiriyorum..
Bu durumda aslında eşiniz size sadece yük, hem hakaret hem şiddet üstüne evin sorumluluğu çoğunlukla sizde, e o zaman bu adam niye hayatınızda değil mi? İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, mutlu olmanızı içtenlikle temenni ediyorum.

Şiddet uygulaması çok kötü. Önceden vardı demişsiniz. En son ne zaman oldu. Yine de çocuğunuz var. Terapiste gitseniz
Hemen dava açmayın. Benim eşim de öfkelidir. Bir ay sonra sakinleşti. Sizde bekleyin. Kaderimiz benziyor. Terapiste gitmeden affetmeyin.

Back
X