Esi bilmiyorkievli tanıdığınız kadının eşi ne diyor bu işe?
Bosanma oncesinde dokunmadigindan bahsetmek istedim yanlis anlasildim heraldeTürkiye'den dönmeyip ne yapacaksınız.Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama bunu eşinize ceza olarak istediğinizi düşündüm.Eşinize değil size ve kızınıza ceza olabilir bu durum.Ayrılın ve çocuklarınızla yeni bir hayata başlayın.Sizi sevmeyen bir adamla hayatınızı bitirmeyi hak ettiğinizi düşünmüyorsanız tabii.Ayrıca boşanma davası açmışsınız size dokunmuyor diye dertlenmeyin artık.Ayrılmak demek artık birbirinize dokunmamak demekte aynı zamanda.Siz peşinizden koşsun istiyorsunuz doğal olarak, ama adam bunu yapmayacak zaten bitirmiş anlaşılan.
Almanyada yasiyoruz ben ailemin yanina gidersem kizim okudugu icin mecbur babayla kalacak okulundan edememki onuTürkiye'den dönmeyip ne yapacaksınız.Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama bunu eşinize ceza olarak istediğinizi düşündüm.Eşinize değil size ve kızınıza ceza olabilir bu durum.Ayrılın ve çocuklarınızla yeni bir hayata başlayın.Sizi sevmeyen bir adamla hayatınızı bitirmeyi hak ettiğinizi düşünmüyorsanız tabii.Ayrıca boşanma davası açmışsınız size dokunmuyor diye dertlenmeyin artık.Ayrılmak demek artık birbirinize dokunmamak demekte aynı zamanda.Siz peşinizden koşsun istiyorsunuz doğal olarak, ama adam bunu yapmayacak zaten bitirmiş anlaşılan.
Su anda zaten istemiyorum bosanmaya gidene kadarki sure zarfinda beni gozu gormuyordusizin onla konusmaminiz lazimken, dokunmamasi sizi mutlu etmeliyken gelmis bunlari dert etmissiniz.
adam sizi aldatiyor aliskanlik olmus boyle de devam edecek. kabullenseniz iyi edersiniz.
edemiyosaniz da, cocugumu ikna etti gibi bahaneleri birakin bosanin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?