Senı canı gönülden kutluyorum dik durusun hayata tutunman hersey gönlünce olur bundsn sonra insallahYeni boşanmış ve hayata yeniden daha mutlu başlayan biri olarak yazıyorum sana.2 yıllık evliliğimde aldatıldım şiddete uğradım. eski eşim kansere yakalandı ona baktım. ailesi beni sevmedi ayırmak için ellerinden geleni yaptı ve sonuç 1 ay önce boşandık. Herkes magdur terkedilmiş bir kadın umarken boşandıgımın ertesi güne bu hayat benim her gün mutlu olacam diyerek basladım ve Allahım yardım etti gönlüm huzurlu.
Sana tavsiyem iç sesini iyi dinle ömür boyu üzülecegine şu an attıgın bir adım ömrünü cennete cevirebilir. Zor olur ama Allah yardım ediyor. Sen kendine Allaha bırak
belli istemediginiz. adami affetmek icin paso oglunuzu devreye sokmussunuz ve son satirda yuzume bakmiyor bana dokunmuyor demissiniz.Su anda zaten istemiyorum bosanmaya gidene kadarki sure zarfinda beni gozu gormuyordu
Sız nasıl algılarsanız oyle ınanınbelli istemediginiz. adami affetmek icin paso oglunuzu devreye sokmussunuz ve son satirda yuzume bakmiyor bana dokunmuyor demissiniz.
kendinizi kandirin okey de ben pek kanmiyorum evladim icinlere.
herkes kendi secimini yasar.
siz bunu secmissiniz bize de peki demek duser.
elbette oyle yapiyorum.Sız nasıl algılarsanız oyle ınanın
Sızınle polemige gırecek degilimelbette oyle yapiyorum.
kimse kimseyi tanimiyor burda. ne okursak ordan aliyoruz konuyu.
okuduklarim bunlar, ellerinizle yazmssiniz.
sızıelbette oyle yapiyorum.
sızınle polemige giremiycem peki deyıp gecın o zamanelbette oyle yapiyorum.
oyle yaptim zaten? neden sizinle polemige girelim ki?Sızınle polemige gırecek degilim
sızı
sızınle polemige giremiycem peki deyıp gecın o zaman
Cookk isterdim bilmesiini ama onada msj la yazdım o ıkı cocugunun yüzü hürmetine onlar günahsız onlarıda düsünerek sana dokunmuyorum Allahından bul dedım esımde o sıralar sucunu affettırmeye calısıyordu ıllk bırkacgün ögrendiğim zamanlarda tekrardan aile olabiliriz sandımben biraz fevri bir insana dönüşüyorum çoğu zaman. bilemiyorum ayrılırdım ama o kadının eşinin de bilmesini sağlardım bu işi. adam da bilsin o kadının evliliği de dağılsın.
Yeminler etti ilk defa yaptıgıına dair ilkinde pisman gibide görünüyordu insndım sevdigim icinBir kere yapan bir daha yapar.Keske affetmeseydiniz ve 25 sene gecmis yaptıgına bakın.Belki de ilk değildi ama anlamıyorum,bunca senelik sevgiyi saygıyı hic etmeye değer mi
Yeminler etti ilk defa yaptıgıına dair ilkinde pisman gibide görünüyordu insndım sevdigim icin
aminn insallah canımKıyamam ya 25 sene ne demek o 25 senenin içinde ne emekler ne fedakarlıklar vardır. Size boşanın diyemem ama kendiniz ve çocuklarınız için en sağlıklı karar hangisiyse duyguları arka plana atıp o şekilde karar verin. Olgun şartlara ulaştığınızda yolunuzu çizin. Allahım sizi evlatlarınızdan yana hep güldürsün çok mutlu olun inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?