Çok kötüyüm

Tüy dökücü krem hangi marka kullanıyorsunuz?
Veet markasını öneririm.
Bir de mesela bi tüy dökücü kremde 6 dakika bekletin yazıyor ancak ben 10dk bekleyince ancak etki ediyor.
Fazla bekletmiyorsaniz o yüzden kazımak zorunda kalıyor olabilirsiniz.
E haliyle o da yara yapar yani .
Kazımayın bence hassas davranın.

1-tüy dökücü kremi bikini bölgesine yap içe doğru kaydıkça oradaki deri çok hassas hem yanar hem kanar. Çok sık epilasyon yapma genital bölgeye virüs bakteriye açık hale geliyor fazla epilasyonla
2- ara kanaması eger cinsellik yaşadıysan hpv virüsü testi yaptırt,jinekolog görün acil cunku ara kanama hoş diil rahim agzı yarası olur hpv olur bunlar ara kanama yapar. Epilasyondaki kanama ayrı
3-mutlaka jinekolog kontrolüne git buvirüs bakirelere de bulaşır ilişkin tam olmamış olsa bile. Hpv yi araştır doktora danış bu konuyu cunku çok çoğaldı
Cinsellik yaşamadım teşekkür ederim.

Neresi kanıyor, neresi kazınıyor? Adetle ilgisi ne? Siz bikini bölgesinde mi kanama var?

Görmemişim öyle yazmış cidden😮doktora gidecek tabi ne istiyor bizden teşhis mi
Hı hı teşhis bekliyorum. Düzgünce doktora git dedi de ben ya sabır dedim sanki. Dalga geçer gibi tek tek soruyorlar. Ya da direk saldiriyorlar. Ben her önüne gelene sormadim fikri bilgisi olan böyle durum yaşayan varsa diye sordum. Zaten gerginim. Lütfen böyle bi durum yaşayanlar cevaplasın. Ya da hiç istemiyorum. Benim cogununuzdan daha çok bilgim var emin olun. Rahim ne vulva ne vajina ne gayet iyi egitim aldım ben bu konularda. Cahil yerine koymaya çalışarak kendinizi yukseltmis olmuyorsunuz. Sizin cahilliginizi bi yorum sonrasinda ben görüyorum. Bu konuyla da ilgilenmiyorum. Yasayan var mi diye sordum. Daha da okumucam. Rahatlarım diye yazdım. Yorumlari okudukca daha beter hasta olacam. Zaten sayfaya girmeye korkuyorum. Olumsuz hakaret yazıldığı icin. Yanlış yere yazmışım. Pardon. Takip etmiyorum. Boş yere yazmayin.

Konu sahibinin bu konuda tabusu var bence .
Kızlarımızı cıs ayıp derken bu hale getirdiler kendi organından korkar oldu kızlarımız ötekinin de sallayarak sünnet oldu diye afiş astırırlar! Çocuk kendi saglıgını bir kenara koyuyor annem ne der babam duyar mı o mu bu mu sadece bu kız arkadaş için demiyorum çok örnekler var ve birlik olmalıyız onlar bizim kardeşlerimiz sayılır onlara yol gösterip onları ferahlatmalıyız çok kıymetliler çünkü kalpleri güzel empatikler toplum baskısı hala var yazıklar olsun!

Ben bikini bölgesi ve alt kısma senelerdir kaliteli markaları kullanırım hiç öyle kanamadı ya çok bekletiyorsunuz tahriş oluyor cildiniz hassas olduğu için kanama yapıyor bekar da olsanız Dr bayan ise dokunmadan görerek muayene ediyor dıştan mı içten mi en azından birşey söyler buradan kim ne yazsa bişey diyemez biz anlayamayız ki kanama tahriştrn kaynaklı mı temizleme sonrası afedersiniz bir ayna alın ve altınıza tutup bi zahmet bakın biz nasıl anlayabiliriz ki ne desek boş kaç yaşındasınız 15 yaşında kız bilgisizliği gibi yazmışsınız

Hı hı teşhis bekliyorum. Düzgünce doktora git dedi de ben ya sabır dedim sanki. Dalga geçer gibi tek tek soruyorlar. Ya da direk saldiriyorlar. Ben her önüne gelene sormadim fikri bilgisi olan böyle durum yaşayan varsa diye sordum. Zaten gerginim. Lütfen böyle bi durum yaşayanlar cevaplasın. Ya da hiç istemiyorum. Benim cogununuzdan daha çok bilgim var emin olun. Rahim ne vulva ne vajina ne gayet iyi egitim aldım ben bu konularda. Cahil yerine koymaya çalışarak kendinizi yukseltmis olmuyorsunuz. Sizin cahilliginizi bi yorum sonrasinda ben görüyorum. Bu konuyla da ilgilenmiyorum. Yasayan var mi diye sordum. Daha da okumucam. Rahatlarım diye yazdım. Yorumlari okudukca daha beter hasta olacam. Zaten sayfaya girmeye korkuyorum. Olumsuz hakaret yazıldığı icin. Yanlış yere yazmışım. Pardon. Takip etmiyorum. Boş yere yazmayin.
Fıssss

Back
X