- 31 Ağustos 2019
- 127
- 124
- 18
- Konu Sahibi Plutonn0508
Görmemişim öyle yazmış ciddenBen de aynısını dedim ama ya sabır çekti arkadaş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmemişim öyle yazmış ciddenBen de aynısını dedim ama ya sabır çekti arkadaş![]()
Cinsellik yaşamadım teşekkür ederim.1-tüy dökücü kremi bikini bölgesine yap içe doğru kaydıkça oradaki deri çok hassas hem yanar hem kanar. Çok sık epilasyon yapma genital bölgeye virüs bakteriye açık hale geliyor fazla epilasyonla
2- ara kanaması eger cinsellik yaşadıysan hpv virüsü testi yaptırt,jinekolog görün acil cunku ara kanama hoş diil rahim agzı yarası olur hpv olur bunlar ara kanama yapar. Epilasyondaki kanama ayrı
3-mutlaka jinekolog kontrolüne git buvirüs bakirelere de bulaşır ilişkin tam olmamış olsa bile. Hpv yi araştır doktora danış bu konuyu cunku çok çoğaldı
Sanırım illa yaşaman gerekmiyor. Dışarıdan bi baksın en azından anormal bir doku var mı diye yüzeyde.Cinsellik yaşamadım teşekkür ederim.
Bakireleri de kontrol ediyor jinekolog sen bilirsin tabi karar seninCinsellik yaşamadım teşekkür ederim.
Konu sahibinin bu konuda tabusu var bence .Bakireleri de kontrol ediyor jinekolog sen bilirsin tabi karar senin
Hı hı teşhis bekliyorum. Düzgünce doktora git dedi de ben ya sabır dedim sanki. Dalga geçer gibi tek tek soruyorlar. Ya da direk saldiriyorlar. Ben her önüne gelene sormadim fikri bilgisi olan böyle durum yaşayan varsa diye sordum. Zaten gerginim. Lütfen böyle bi durum yaşayanlar cevaplasın. Ya da hiç istemiyorum. Benim cogununuzdan daha çok bilgim var emin olun. Rahim ne vulva ne vajina ne gayet iyi egitim aldım ben bu konularda. Cahil yerine koymaya çalışarak kendinizi yukseltmis olmuyorsunuz. Sizin cahilliginizi bi yorum sonrasinda ben görüyorum. Bu konuyla da ilgilenmiyorum. Yasayan var mi diye sordum. Daha da okumucam. Rahatlarım diye yazdım. Yorumlari okudukca daha beter hasta olacam. Zaten sayfaya girmeye korkuyorum. Olumsuz hakaret yazıldığı icin. Yanlış yere yazmışım. Pardon. Takip etmiyorum. Boş yere yazmayin.Görmemişim öyle yazmış ciddendoktora gidecek tabi ne istiyor bizden teşhis mi
Kızlarımızı cıs ayıp derken bu hale getirdiler kendi organından korkar oldu kızlarımız ötekinin de sallayarak sünnet oldu diye afiş astırırlar! Çocuk kendi saglıgını bir kenara koyuyor annem ne der babam duyar mı o mu bu mu sadece bu kız arkadaş için demiyorum çok örnekler var ve birlik olmalıyız onlar bizim kardeşlerimiz sayılır onlara yol gösterip onları ferahlatmalıyız çok kıymetliler çünkü kalpleri güzel empatikler toplum baskısı hala var yazıklar olsun!Konu sahibinin bu konuda tabusu var bence .
Bikini başka genital başkaAma bikini bölgesinde kullanılabilir yaziyor. Siz böyle yazınca gidip okudum.
FıssssHı hı teşhis bekliyorum. Düzgünce doktora git dedi de ben ya sabır dedim sanki. Dalga geçer gibi tek tek soruyorlar. Ya da direk saldiriyorlar. Ben her önüne gelene sormadim fikri bilgisi olan böyle durum yaşayan varsa diye sordum. Zaten gerginim. Lütfen böyle bi durum yaşayanlar cevaplasın. Ya da hiç istemiyorum. Benim cogununuzdan daha çok bilgim var emin olun. Rahim ne vulva ne vajina ne gayet iyi egitim aldım ben bu konularda. Cahil yerine koymaya çalışarak kendinizi yukseltmis olmuyorsunuz. Sizin cahilliginizi bi yorum sonrasinda ben görüyorum. Bu konuyla da ilgilenmiyorum. Yasayan var mi diye sordum. Daha da okumucam. Rahatlarım diye yazdım. Yorumlari okudukca daha beter hasta olacam. Zaten sayfaya girmeye korkuyorum. Olumsuz hakaret yazıldığı icin. Yanlış yere yazmışım. Pardon. Takip etmiyorum. Boş yere yazmayin.