- 2 Şubat 2018
- 343
- 182
- 33
- Konu Sahibi Plutonn0508
Buraya yazmadan önce arastirma yaptım, anneme sordum. Annem konuşmak istemedi. Takma böyle şeyleri dedi ya. Ama ben hasta olmaktan korkuyorum. Konu biraz uygunsuz olabilir. Ama buraya sormaktan başka care bulamadım. Doktora da gittim kan sonuçlarını gostermeye gitmedim. Bekar olduğum için sadece ultrasonla muayene etti. O da normal dedi. Kan sonuçlarını gostermedim. Neyse ikinci kezdir tüy dökücü kremle genital temizlik yapıyorum. Ve içinde bulunan kazıma aparatini uygulamam esnasında kanama oluyor. Ikinci kezdir olunca ben çok etkilendim. Korkuyorum ama çözümünü bulamiyorum. Acaba orda yara falan mi var. Bu arada her ay yaklaşık 4 yıldır adet arası kanama oluyor ve 3, 4 gün suruyor. Kanama olmasa bile mutlaka kahverengi lekelenme, kan lekelenmeleri olurdu. Birkac aydir tekrar kanamaya döndü. Sanki adet oluyorum. Ama bunun dışındaki benim temizlik sirasinda aparatla kazirken kanama olması aklımı çok karistirdi. Ne olabileceği konusunda fikri olan başına gelen varsa görüşleriniz benim için çok degerli. Lütfen yardımcı olun. Lütfen konumu taşımayın. Çok kötüyüm.