Çok kötüyüm

Plutonn0508

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
343
182
33
Buraya yazmadan önce arastirma yaptım, anneme sordum. Annem konuşmak istemedi. Takma böyle şeyleri dedi ya. Ama ben hasta olmaktan korkuyorum. Konu biraz uygunsuz olabilir. Ama buraya sormaktan başka care bulamadım. Doktora da gittim kan sonuçlarını gostermeye gitmedim. Bekar olduğum için sadece ultrasonla muayene etti. O da normal dedi. Kan sonuçlarını gostermedim. Neyse ikinci kezdir tüy dökücü kremle genital temizlik yapıyorum. Ve içinde bulunan kazıma aparatini uygulamam esnasında kanama oluyor. Ikinci kezdir olunca ben çok etkilendim. Korkuyorum ama çözümünü bulamiyorum. Acaba orda yara falan mi var. Bu arada her ay yaklaşık 4 yıldır adet arası kanama oluyor ve 3, 4 gün suruyor. Kanama olmasa bile mutlaka kahverengi lekelenme, kan lekelenmeleri olurdu. Birkac aydir tekrar kanamaya döndü. Sanki adet oluyorum. Ama bunun dışındaki benim temizlik sirasinda aparatla kazirken kanama olması aklımı çok karistirdi. Ne olabileceği konusunda fikri olan başına gelen varsa görüşleriniz benim için çok degerli. Lütfen yardımcı olun. Lütfen konumu taşımayın. Çok kötüyüm.

Ama bikini bölgesinde kullanılabilir yaziyor. Siz böyle yazınca gidip okudum.
Bende de tüy dökücü krem var bunu oradan çektim acaba bikini bölgesi ve genital bölge arasında fark var da siz mi bilmiyorsunuz? Bikini bölgesini daha yukarı bölge olarak biliyorum genital bölge iclere doğru

Eklentiler

• 20190831_213403.webp
    20190831_213403.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 51
Ben jilet kullandığımda da bu kanama oluyordu. Zaten ömrüm boyunca ikinci kez tüy dökücü kullaniyorum. Jilette de ayni kanama oluyor.

Tüy dökücü krem kullanmanın jilet kullanmaktan hiç farkı yok. Ağda yapsanız ya da yaptırsanız en azından 1 ay rahat edersiniz.

Bende de tüy dökücü krem var bunu oradan çektim acaba bikini bölgesi ve genital bölge arasında fark var da siz mi bilmiyorsunuz? Bikini bölgesini daha yukarı bölge olarak biliyorum genital bölge iclere doğru
Galiba bilmiyorum zaten ikinci kez kullanmam jilet kullanirken de kanama oluyor. Onu yazmayi unuttum.

Kıl kökleri kanıyor olabilir yani doğal ama adet arası kanamalarınız normal değil doktora gitmelisiniz durumuz varsa özel hastaneye gidin düzgünce tahlil yapsınlar

Ultrasonla nerenize baktilar rahminize mi? Ara ara kanamanizin olmasi bence normal degil. Doktorunuz nasil normal der? Agriniz oluyor mu belkide kist vardir?? Mutlaka baska doktora gorunun.

Tüy yüzeysel bişey. Tüy temizlerken gelen kan ile ara adet kanamasının ne alakası var. Bence artık ülkedeki bütün kadınlara vajina nedir vulva nedir rahim nedir bu tarz bir eğitim verilmeli.
Eger yara, enfeksiyon gibi durumlar olursa ara kanamaya neden oluyor. Rahim yarası demiyorum.

Eger yara, enfeksiyon gibi durumlar olursa ara kanamaya neden oluyor. Rahim yarası demiyorum.
Okey böyle bir şikayet için neden ultrasonla baktılar ki. Ultrasonun enfeksiyonu görebildiğini sanmıyorum. Çekiniyorsanız kadın bir doktora gidip gösterin bu kadar korksaydım bi cesaret doktora muayeneye giderdim.

Ultrasonla nerenize baktilar rahminize mi? Ara ara kanamanizin olmasi bence normal degil. Doktorunuz nasil normal der? Agriniz oluyor mu belkide kist vardir?? Mutlaka baska doktora gorunun.
Ya her şeyi tek tek aciklicak miyim ben mahsus mu yapiyorsunuz zaten gerginim. Ultrasonla bekar oldugum icin baktı diyorum. Bekar oldugum icin yani vajinal muayene yapmadi. Karnimdan bakti. Ultrasona normal dedi. Ultrasonla baktigi organlara normal dedi.

Buraya yazmadan önce arastirma yaptım, anneme sordum. Annem konuşmak istemedi. Takma böyle şeyleri dedi ya. Ama ben hasta olmaktan korkuyorum. Konu biraz uygunsuz olabilir. Ama buraya sormaktan başka care bulamadım. Doktora da gittim kan sonuçlarını gostermeye gitmedim. Bekar olduğum için sadece ultrasonla muayene etti. O da normal dedi. Kan sonuçlarını gostermedim. Neyse ikinci kezdir tüy dökücü kremle genital temizlik yapıyorum. Ve içinde bulunan kazıma aparatini uygulamam esnasında kanama oluyor. Ikinci kezdir olunca ben çok etkilendim. Korkuyorum ama çözümünü bulamiyorum. Acaba orda yara falan mi var. Bu arada her ay yaklaşık 4 yıldır adet arası kanama oluyor ve 3, 4 gün suruyor. Kanama olmasa bile mutlaka kahverengi lekelenme, kan lekelenmeleri olurdu. Birkac aydir tekrar kanamaya döndü. Sanki adet oluyorum. Ama bunun dışındaki benim temizlik sirasinda aparatla kazirken kanama olması aklımı çok karistirdi. Ne olabileceği konusunda fikri olan başına gelen varsa görüşleriniz benim için çok degerli. Lütfen yardımcı olun. Lütfen konumu taşımayın. Çok kötüyüm.
1-tüy dökücü kremi bikini bölgesine yap içe doğru kaydıkça oradaki deri çok hassas hem yanar hem kanar. Çok sık epilasyon yapma genital bölgeye virüs bakteriye açık hale geliyor fazla epilasyonla
2- ara kanaması eger cinsellik yaşadıysan hpv virüsü testi yaptırt,jinekolog görün acil cunku ara kanama hoş diil rahim agzı yarası olur hpv olur bunlar ara kanama yapar. Epilasyondaki kanama ayrı
3-mutlaka jinekolog kontrolüne git buvirüs bakirelere de bulaşır ilişkin tam olmamış olsa bile. Hpv yi araştır doktora danış bu konuyu cunku çok çoğaldı

Back
X