- Konu Sahibi Samire tmv
Hayır sığınma evi cocugunla beraber kabul ediyor büyük küçük farketmiyor okula yazdırıyor hem sana hem çocuğuna maaş veriyorOylemı bilmiyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sığınma evi cocugunla beraber kabul ediyor büyük küçük farketmiyor okula yazdırıyor hem sana hem çocuğuna maaş veriyorOylemı bilmiyordum
Annem turkıyede evlendı tekrarAnnenizin yanına gidemezsiniz. Babalarından imza almadan çocukları yurtdışına çıkaramazsınız
Maddiyatim var dedıgım altınlar var onları alacam oglum kres yaşına gelseydi o zamana kadar sabredermıyım bılmıyorum bıde hıc bırsey olmamış gibi davranıyor iki saat sonra mesaj atar ne yapıyon la diye boyle dengesiz insallah eve gelemezde kurtulurum ınsallah sende kurtulursun keske imkan olsa Beraber evde kalma gibi bir arkadas olsa yanımdaArkadaşım,
maddiyat vs sorununuz yoksa ne işiniz var o evde? o çocuklara yazık değil mi?
benim imkanım olmadığı için sürdürdüğüm bir evliliğim var. resmen hapishane de gün sayar gibi gün sayıyorum. zaman geçse beklediğim şeyler olsada ayrılsam diye!
eşim sesini yükselttiğinde, sizin yaşadağınız duruma benzer şeyler yaşadığımızda ben oğlumun küçücük kalbinin nasıl kırıldığını, nasıl korkuya kapıldığını görüyorum. sizin karşınızda sizin iki katı bi adam var düşünün ve bu adam size bağırıp siddet uyguluyor, nasıl hissederdiniiz? işte çocuğunuzda tam böyle hissediyor.
immkanınız var maden kullanın sonuna kadar.. babasız kalmasın demeyin, zaten babası yok ki.. evde cismi olan bi adam dan baba mı olur?
Aynen erkegız diye hakimiyet kuruyorlar aynı babam da öyle sanki onun malıyım gıbı davrandı onun yuzunden okuyamadım bile bende ondan korkuyorum o yuzden haber etmeden avukata verip gidecem bir sene kadar sabr etmeyi düşünüyorum rabbim yardımcımız olsunŞu kadinlarin erkeklerden cektigi nedir arkadas ya birine zarar verme curretiini nasil kendinde buluyor bu pislikler anlamıyorum boyun eğmeye zorluyorlar haşa sen mi yarattin ne bu hakimiyet ne biicim insanlar bunlar bu ne vicdansizlik merhametsizlik
Kadin siginma evine git desek hirslanip zarar vermesinden korkuyoruz bosanip git desek bosanmayi yediremeyip zarar vermesinden korkuyoruz ki hepsinin ornekleri var bosanan da olduruluyor ailesinin yanina giden de her turlu kadin cekiyor ha bi de anne oldugum icin biliyorum o cocuklarin bakimi gelisimi icin kendimizi paraliyoruz uzerine bi de adamin psikopatligini cekiyoruz yani kadin olmak ne zor ne yapsin bu kadinlar bir kendini bilmez yuznden hayatı mahvoluyor..
Allah iyi insanlarla vicdani merhameti olan insanlarla karsilastirsin insallah..
Ah ah hic yüzünüz gülmemiş sizin de ne babadan ne kocadan siz daha iyi bilirsiniz hic şunu yapin bunu yapin diyemeyeceğim çünkü şartlar yasadiklariniz onun psikopatlik derecesini bosanmak istersniz tavri nasil olacak tamam mi diyecek eziyet mi edecek..bunlari siz biliyorsunuz ve aynen Allah yardimciniz olsun diyorum gönüldenAynen erkegız diye hakimiyet kuruyorlar aynı babam da öyle sanki onun malıyım gıbı davrandı onun yuzunden okuyamadım bile bende ondan korkuyorum o yuzden haber etmeden avukata verip gidecem bir sene kadar sabr etmeyi düşünüyorum rabbim yardımcımız olsun
AminAh ah hic yüzünüz gülmemiş sizin de ne babadan ne kocadan siz daha iyi bilirsiniz hic şunu yapin bunu yapin diyemeyeceğim çünkü şartlar yasadiklariniz onun psikopatlik derecesini bosanmak istersniz tavri nasil olacak tamam mi diyecek eziyet mi edecek..bunlari siz biliyorsunuz ve aynen Allah yardimciniz olsun diyorum gönülden![]()
Kendimi bedenen ve ruhen çok yorgun hissediyorum çocuklar hasta ben hasta sabrediyorum Rabbım bir refahlık verir inşallahSamire tmv ne yaptın arkadaşım, nasılsın? Merak ettim seni.
Kendimi bedenen ve ruhen çok yorgun hissediyorum çocuklar hasta ben hasta sabrediyorum Rabbım bir refahlık verir inşallah