- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
Allah razı olsun artık benimde canıma tak etti dayanacak gücüm kalmadı cocuklara bakabilirmıyım ben calısırken onları nereye koyum bunları dusunuyorum peki bosanma davasını sonra mı açıyım evden gıttım dıye sorun olurmu cocuklarımı alabılırler mıMaddi gücünüz de olduktan sonra çocukların nesine üzülüyorsunuz?psikopat babişleriyle her gün oyun ve masal saati yapamayacaklarına mı üzülüyorsunuz?yapmayın kulunuz köleniz olayım, boşanan ailenin çocuğu kör topal kalır serseri keş olur klişelerine kanmayın.bakın ben psikoloğum sizi temin ediyorum şu babayla hiç görüşmemeleri bile çocuklarınız için büyük bir kayıp sayılmaz.
Öyle anne babadan Allah hepimizi korusun.siz ayrı eve çıkarsınız düzen kurarsınız, yaşlandık muhtaç düştük diye yanınıza yerleşmeye kalkarlar,Allah akıl fikir versin.her gün haberlerde katledilen kadınlar çocuklar kayınvalide kayınpederler görürken insan nasıl “aman canım adam izin günü diye gırtlağınızı sıkmış ne var ki” diyebilir.Bütün dualarım sizinle. evden yükte hafif pahada ağır her şeyi alarak ve planınızı kurarak kaçın.sakın o ana-babaya da yerinizi hemen söylemeyin.önce sığınma evi sonra bir şekilde iş bulur çocuklarla bir düzen kurarsınız ben sizde o ışığı gördüm.Duacınızım