- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi karsiyaka35
-
Bi bayanin vurmasiyla erkegin vurmasi ayni olamaz. Bu adam evlenince de siddet gosterir. Refleks ,pismanlik bos laf. Dikkat et derim.merhaba kızlar dün nişanlımla sebebi çok önemli değil kavga ettik kavga gittikçe büyüdü ve konuyu büyüten bendim çok stresli ve gergindim en son onda patladı kavganın sonunda ona tokat attım oda bana vurdu sonra hemen ayaklarıma kapanıp özür diledi sadece refleks olarak yaptığını söyledi bende bitti dedim bunun hiçbir açıklaması olamaz bütün gece tartıştık en son elini duvara vurdu ve parmakları kan içinde kaldı ellerim kırılsaydı da böyle bir şey yapmasaydım dedi onu o halde görünce içim acıdı ama afeddemiyorum da gözümü kapatır kapatmaz o sahne geliyor gözümün önüne sizce ne yapmalıyım
Siz ona vurduğunuz için özür dilediniz mi peki? Şiddetin kadını erkeği olmaz ve bence ilk vuran daha suçludur. Nişanlınız boşuna heba etmiş kendini.merhaba kızlar dün nişanlımla sebebi çok önemli değil kavga ettik kavga gittikçe büyüdü ve konuyu büyüten bendim çok stresli ve gergindim en son onda patladı kavganın sonunda ona tokat attım oda bana vurdu sonra hemen ayaklarıma kapanıp özür diledi sadece refleks olarak yaptığını söyledi bende bitti dedim bunun hiçbir açıklaması olamaz bütün gece tartıştık en son elini duvara vurdu ve parmakları kan içinde kaldı ellerim kırılsaydı da böyle bir şey yapmasaydım dedi onu o halde görünce içim acıdı ama afeddemiyorum da gözümü kapatır kapatmaz o sahne geliyor gözümün önüne sizce ne yapmalıyım
Peki haksız tahrik ne olacak??? Meşru müdafaa ne olacak???Yani ilk tokatı konu sahibi atmış ama erkekle kadının guclerinin orantisi bir değil ki. Sizde çok haksizsiniz (adamı o raddeye siz getirmissiniz) ama nisanliniz daha haksız bana göre çok zoruna gittiyse ayrilsaydi. Kendisiyle eşit gucte olmayan bir kadına vurmak hos değil
Bu kadın evlenince şiddet göstermez mi peki sizce???Bi bayanin vurmasiyla erkegin vurmasi ayni olamaz. Bu adam evlenince de siddet gosterir. Refleks ,pismanlik bos laf. Dikkat et derim.
Müstakbel karım, döver de sever de diyor herhalde.Adamda tuhafmis dayagi yiyor yinede ayaklarina kapaniyor neyinden vazgecemiyor ki? iliskiniz sağlıksız...
merhaba kızlar dün nişanlımla sebebi çok önemli değil kavga ettik kavga gittikçe büyüdü ve konuyu büyüten bendim çok stresli ve gergindim en son onda patladı kavganın sonunda ona tokat attım oda bana vurdu sonra hemen ayaklarıma kapanıp özür diledi sadece refleks olarak yaptığını söyledi bende bitti dedim bunun hiçbir açıklaması olamaz bütün gece tartıştık en son elini duvara vurdu ve parmakları kan içinde kaldı ellerim kırılsaydı da böyle bir şey yapmasaydım dedi onu o halde görünce içim acıdı ama afeddemiyorum da gözümü kapatır kapatmaz o sahne geliyor gözümün önüne sizce ne yapmalıyım
Sen vurunca iyiydi ama dimimerhaba kızlar dün nişanlımla sebebi çok önemli değil kavga ettik kavga gittikçe büyüdü ve konuyu büyüten bendim çok stresli ve gergindim en son onda patladı kavganın sonunda ona tokat attım oda bana vurdu sonra hemen ayaklarıma kapanıp özür diledi sadece refleks olarak yaptığını söyledi bende bitti dedim bunun hiçbir açıklaması olamaz bütün gece tartıştık en son elini duvara vurdu ve parmakları kan içinde kaldı ellerim kırılsaydı da böyle bir şey yapmasaydım dedi onu o halde görünce içim acıdı ama afeddemiyorum da gözümü kapatır kapatmaz o sahne geliyor gözümün önüne sizce ne yapmalıyım
İyi de adama sen vurmuşun erkek kadını dövünce şiddet de kadın erkeği dövünce değil mimerhaba kızlar dün nişanlımla sebebi çok önemli değil kavga ettik kavga gittikçe büyüdü ve konuyu büyüten bendim çok stresli ve gergindim en son onda patladı kavganın sonunda ona tokat attım oda bana vurdu sonra hemen ayaklarıma kapanıp özür diledi sadece refleks olarak yaptığını söyledi bende bitti dedim bunun hiçbir açıklaması olamaz bütün gece tartıştık en son elini duvara vurdu ve parmakları kan içinde kaldı ellerim kırılsaydı da böyle bir şey yapmasaydım dedi onu o halde görünce içim acıdı ama afeddemiyorum da gözümü kapatır kapatmaz o sahne geliyor gözümün önüne sizce ne yapmalıyım
merhaba kızlar dün nişanlımla sebebi çok önemli değil kavga ettik kavga gittikçe büyüdü ve konuyu büyüten bendim çok stresli ve gergindim en son onda patladı kavganın sonunda ona tokat attım oda bana vurdu sonra hemen ayaklarıma kapanıp özür diledi sadece refleks olarak yaptığını söyledi bende bitti dedim bunun hiçbir açıklaması olamaz bütün gece tartıştık en son elini duvara vurdu ve parmakları kan içinde kaldı ellerim kırılsaydı da böyle bir şey yapmasaydım dedi onu o halde görünce içim acıdı ama afeddemiyorum da gözümü kapatır kapatmaz o sahne geliyor gözümün önüne sizce ne yapmalıyım
Bir kere yalan bi daha yaparmerhaba kızlar dün nişanlımla sebebi çok önemli değil kavga ettik kavga gittikçe büyüdü ve konuyu büyüten bendim çok stresli ve gergindim en son onda patladı kavganın sonunda ona tokat attım oda bana vurdu sonra hemen ayaklarıma kapanıp özür diledi sadece refleks olarak yaptığını söyledi bende bitti dedim bunun hiçbir açıklaması olamaz bütün gece tartıştık en son elini duvara vurdu ve parmakları kan içinde kaldı ellerim kırılsaydı da böyle bir şey yapmasaydım dedi onu o halde görünce içim acıdı ama afeddemiyorum da gözümü kapatır kapatmaz o sahne geliyor gözümün önüne sizce ne yapmalıyım
Bence ayrılmalısın . Cocuk normal degil. Neticede Sen ona vurduğun icin vurmuş, sonraki hareketleri anormal geldi bana. Sana yapıştırıp yuzugu firlatmasi lazimmismerhaba kızlar dün nişanlımla sebebi çok önemli değil kavga ettik kavga gittikçe büyüdü ve konuyu büyüten bendim çok stresli ve gergindim en son onda patladı kavganın sonunda ona tokat attım oda bana vurdu sonra hemen ayaklarıma kapanıp özür diledi sadece refleks olarak yaptığını söyledi bende bitti dedim bunun hiçbir açıklaması olamaz bütün gece tartıştık en son elini duvara vurdu ve parmakları kan içinde kaldı ellerim kırılsaydı da böyle bir şey yapmasaydım dedi onu o halde görünce içim acıdı ama afeddemiyorum da gözümü kapatır kapatmaz o sahne geliyor gözümün önüne sizce ne yapmalıyım
He siz ona tokat atınca bişey yok o size atınca mı sorun?Ne yapmasını bekliyordunuz çıkın bu prenses modundan mutsuz olursunuzmerhaba kızlar dün nişanlımla sebebi çok önemli değil kavga ettik kavga gittikçe büyüdü ve konuyu büyüten bendim çok stresli ve gergindim en son onda patladı kavganın sonunda ona tokat attım oda bana vurdu sonra hemen ayaklarıma kapanıp özür diledi sadece refleks olarak yaptığını söyledi bende bitti dedim bunun hiçbir açıklaması olamaz bütün gece tartıştık en son elini duvara vurdu ve parmakları kan içinde kaldı ellerim kırılsaydı da böyle bir şey yapmasaydım dedi onu o halde görünce içim acıdı ama afeddemiyorum da gözümü kapatır kapatmaz o sahne geliyor gözümün önüne sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?